Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018

Το State Department «καταδικάζει απερίφραστα» τη νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επίσημη δήλωση της εκπροσώπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Heather Nauert - Η νέα άδεια «δίνει κίνητρο σε αναρχικούς οπαδούς για περαιτέρω πράξεις βίας», τόνισε χαρακτηριστικά
Την -εκ νέου- αντίδραση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε η παροχή 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η εκπρόσωπος του State Department, Heather Nauert δήλωσε επισήμως ότι «οι ΗΠΑ καταδικάζουν απερίφραστα την απελευθέρωση του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πήρε για 4η φορά άδεια στην Ελλάδα».

Ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη μεταφέρθηκε πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές του Βόλου και αιτήθηκε 48ωρης άδειας, την οποία και εξασφάλισε. Η άδεια που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ήταν η τέταρτη 48ωρη που εξασφαλίζει, προκαλώντας κάθε φορά αντιδράσεις και συζητήσεις.

Η εκπρόσωπος του State Department πρόσθεσε ότι «οι άδειες αυτές αποτελούν επαίσχυντη αδικία για τα θύματα και δίνουν κίνητρο σε αναρχικούς οπαδούς του για περαιτέρω πράξεις βίας στο όνομά του. Βλέπουμε την ίδια ιστορία των αδειών να συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου