Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έκρυβε χειροβομβίδα και όπλα στο σπίτι του στο Ηράκλειο

Ο 57χρονος Έλληνας συνελήφθη κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής έρευνας στο σπίτι του, το οποίο είχε μετατρέψει σε αποθήκη όπλων και εκρηκτικών
Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε διάφορες παρανομίες ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για έναν 57χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής έρευνας στο σπίτι του στο Ηράκλειο, το οποίο είχε μετατρέψει σε αποθήκη όπλων και εκρηκτικών.
Οι αστυνομικοί που έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα δωμάτια, δεν άργησαν να ανακαλύψουν τον παράνομο οπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονταν μια χειροβομβίδα, τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, δυο κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Τα τρία πιστόλια και το περίστροφο εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να διαπιστωθεί από την βαλλιστική εξέταση εάν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.

Ο 57χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.
Ωστόσο, η δικογραφία παραμένει ανοιχτή όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση που εξετάζει αν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου