Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τι μου έμαθαν τα it-girls από την Γαλλία

Όλο αυτό το θέμα με τις Γαλλίδες, πως στα κομμάτια καταφέρνουν και βγαίνουν πάντα θεές έξω από την πόρτα, χωρίς φαινομενικά να το έχουν προσπαθήσει.
7 Τρόποι για να αποκτήσεις το αβίαστο σικ ώστε να δείχνεις πάντα magnifique!

1 Δεν ψήνουν τη μπούκλα
Αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά. Αντί για το κλασικό ψαλίδι θερμότητας που ψήνει τα μαλλιά σου μέχρι να απανθρακωθούν, άφησε τα μαλλιά σου φυσικά. Επένδυσε σε ένα καλό λαδάκι που θα βοηθήσει στο φριζάρισμα και θα ταιριάζει στις ανάγκες σου.

2 Δεν τρώνε το κραγιόν τους, όσο και αν τις βασανίσεις
Γαλλίδες ζουν για να φοράνε κόκκινο κραγιόν, αλλά ποτέ δεν θα τις δεις να έχουν λερώσει τα δόντια τους. Το μυστικό; Αφού απλώσουν όσο θέλουν και έπειτα βάζουν τον δείκτη ανάμεσα στα χείλη και στη συνέχεια σκουπίζουν με ένα μαντηλάκι στα σημεία που ξεφεύγει.

3 Δεν φοράνε ποτέ λάθος απόχρωση foundation
Οι αγαπημένες μας Γαλλιδούλες, ποτέ δεν θα τις δεις με λάθος απόχρωση στο δέρμα. Άλλο χρώμα ο λαιμός άλλο χρώμα το πρόσωπο. Πάντα προτιμούν την πιο natural απόχρωση. Ξέχνα το καλυπτικό σου foundation, και βρες ένα πιο λεπτόρρευστο κάνε ένα γερό blending με τα πινέλα σου για ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα.

4 Μην το παρακάνεις με τα φρύδια σου
Ένας καλός τρόπος να έρθεις πιο κοντά στο αβίαστο coolness τους είναι να ξεχάσεις για λίγο το τσιμπιδάκι και να αραιώσεις τα απανωτά ραντεβού με την αισθητικό των φρυδιών σου. Αντί να μαδάς τις τριχούλες σου κάθε τρεις και λίγο, πάρε ένα βουρτσάκι ειδικό για τα φρύδια και μάθε να τα στρώνεις.

5 Δεν είναι θετικές στο contouring
Δύσκολα θα δεις Γαλλίδα με φωτοσκιάσεις το πρόσωπο, δεν το αγαπούν, δεν το θέλουν. Το μόνο πράγμα το οποίο δέχονται να βάλουν στο πρόσωπο τους είναι οι γυαλάδες, γιατί θα τις κάνουν να δείχνουν πιο φρέσκιες.
Είναι μαέστροι στο να δουλεύουν τα highlighter, τα οποία ξέρουν να διαχειρίζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Αντί να βάζουν στρώση, στη στρώση τα storbing και τα shimmer, χρησιμοποιούν λαδάκια προσώπου, έτσι σε ξεγελάνε και νομίζεις πως γεννήθηκαν τόσο τέλειες.

6 Δεν πέφτουν ποτέ για ύπνο φορώντας make up
Αν αναρωτιέσαι τι πρέπει για να κλέψεις λίγη από την γαλλική σοφία σε θέματα κομψότητας, θα πρέπει να ξέρεις ότι η φρέσκια όψη της επιδερμίδας οφείλεται στη σωστή ενυδάτωση και στο γεγονός ότι πάντα κοιμούνται με καθαρό πρόσωπο, αφού δεν ξεχνάνε να αφαιρέσουν ποτέ το make up.

7 Σκληρυντικό
Πιστεύεις πως έχουν φαγωμένα, σπασμένα, μισοβαμμένα νύχια; Μην τρέφεις αυταπάτες.
Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.
Εσύ με την σειρά σου μην ξεχνάς πριν βάψεις τα νύχια σου να χρησιμοποιήσεις μια καλή βάση.
Το χρώμα στο μανό θα αναδειχθεί και τα νύχια σου θα γίνουν πολύ πιο ανθεκτικά και λαμπερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου