Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Πράγματα που θα σε βοηθήσουν σε περίπτωση που νιώθεις χάλια


Όλοι περνάμε περιόδους που η ζωή μας προλαβαίνει. Η καθημερινότητα κουράζει, η ρουτίνα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βαλτώνεις και η ψυχολογία έχει την τάση να πέφτει σαν και να ακούς το “κλακ” που κάνει όπως οι σταγόνες στον νεροχύτη.
Επειδή όμως η μιζέρια είναι άσχημο πράγμα, υπάρχουν τρια βήματα που θα βοηθήσουν τον εγκέφαλο σου να κάνει μια επανεκκίνηση.

Δοκίμασε νέα πράγματα
Πρότεινε στους φίλους σου να κάνετε κάτι νέο. Μην σκουριάζεις στους καναπέδες, ακόμα και αν εκείνοι αδυνατούν να ακολουθήσουν. Εσύ βρες τι θα ήθελες να δοκιμάσεις και κάνε το. Μια απόφαση είναι. Με το νέο ερέθισμα, ο εγκέφαλος σου θα ξεθολώσει και όλα θα μοιάζουν να παίρνουν μια νέα μορφή.

Βρες έναν μέντορα
Τώρα εδώ που τα λέμε, αν θες να γίνεις σε κάτι καλός, εκτός από τη σκληρή δουλειά, χρειάζεσαι και μια καθοδήγηση. To μυαλό πολλές φορές για να ξεκλειδώσει χρειάζεται μια βοήθεια . Το Women on Top είναι μια καλη ιδέα για να τσεκάρεις. 

Βρες τις λύσεις στα προβλήματα σου
Μην τα αφήνεις να σε κυκλώνουν. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει. Μίλα με κόσμο. Ακόμα και τα βιβλία βοηθάνε στο να γίνει το κεφάλι σου πιο δημιουργικό και να  βρεις η ίδια λύσεις για τον εαυτό σου που να μην σου είχαν πάει στο μυαλό. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην φοβάσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου