Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου


Στην Στην 23η Συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής, την Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 εγκρίθηκε το 4ο θέμα σχετικά με την σύναψη και τους όρους σχεδίου προγραμματικής σύμβασης
μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, (μεταξύ άλλων Δήμων) για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 28.000.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Το θέμα που εισηγήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

14 σχόλια:

  1. Δημοσιεύθηκε η λίστα με τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι στην Αττική από τον ΠΑΚΟΕ.Το κέντρο εξέτασε τις εξής παραμέτρους:

    • Κολοβακτηρίδια
    • Εντερόκοκκοι
    • Ε-Coli
    • Φυσικοχημικές παράμετροι (απορρυπαντικά, ορυκτέλαια, φαινόλες) και μη εργαστηριακά εκτιμούμενες οπτικές παράμετροι (χρώμα, επιπλέοντα αντικείμενα,θολερότητα)....στην Κακιά Θάλασσα (στην παραλία Κερατέας)
    στην παραλία στο Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη
    στην παραλία Αρτέμιδα στη Λούτσα
    στην παραλία του Σχοινιά
    στην Αγία Μαρίνα στην παραλία Ειρήνης...κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αττική είναι κάτι θα έχει δεν μπορεί να είναι 100% καθαρή και γι'αυτό ο Δ.Μάρκου φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΟΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ? ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΑΚΟΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΙΟΥΛΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΒΡΗΚΕ?
    ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΠΑΧΤΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ. ΘΕΛΕΙ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10ΕΤΙΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5ΕΤΙΑΣ-10ΕΤΙΑΣ?
    ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 15ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΙ!ΕΛΠΙΔΑ!

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ,ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι η Λούτσα έχει την πιο καθαρή θάλασσα και τον περισσότερο κόσμο συγκριτικά με τις υπόλοιπες παραλίες της Αττικής θετικό νομίζω είναι για τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΜΑΚΑΚΙΑΣ.
      ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.
      ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΗ.
      ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΗΡΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ.

      Διαγραφή
  6. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΔΕΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 100ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ?
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ? ΕΣΚΙΣΕ ΕΜΑΣ. ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΙ. ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΚΟΚΟ
    Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΤΑΖΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΕΛ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλετε να ακούσετε έναν άνθρωπο από μέσα????Έναν Δημοτικό Συμβουλο ???Ε! Αν θέλετε ακούστε! :Όλοι οι Δημοτικοι Συμβούλοι , τα παίρνουν!!!!!Με τον έναν η τον αλλον τρόπο. ΌΛΟΙ μηδενος εξερουμενου!!!!!Τώρα το ποιος είμαι εγώ???Ψάξτε να με βρείτε. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κουτοπονηρος μοιράζει θέσεις μοιράζει αξιωματα μοιράζει ρουσφέτια μοιράζει εργολαβειες μοιράζει μοιράζει μοιράζει!!!!!
    Και οι υποτακτικοι του προσκυνανε προσκυνανε προσκυνανε!!!!!
    Αντε καληνύχτα κορόιδα!!!!!
    Ένας από μέσα. ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυσικά εννοώ και την αντιπολοιτευση!!!Η οποία η μισή είναι πουλημενη και η άλλη μισή αναπηρη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο για όλους εσάς! ?Καλά τα πάτε! !Κοπανοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλησιάζει ο καιρός να δούμε όταν ξαναβγεί δήμαρχος τι θα πεις, δεν βάζει κανένας άλλος όπως βλέπεις υποψηφιότητα από φόβο μήπως χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΛΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΤΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΤΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου