Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ξαναχτύπησε ο «νταής» σύζυγος - Μάρτυρας σκηνών βίας η 7χρονη κορούλα του


Δεν έβαλε μυαλό και έκανε πάλι τα ίδια - Ο οξύθυμος 45χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου, είχε απείλησε με όπλο και εκρηκτικά τους γονείς και την σύζυγό του

Έτσι, οδηγήθηκε εκ νέου στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για παραβίαση δικαστικής απόφασης και ενδοοικογενειακή βία. Ο «νταής» είχε πάρει αναβολή από το Αυτόφωρο και είχε αφεθεί ελεύθερος, με την δέσμευση ότι δεν θα πλησίαζε τα δυο σπίτια και θα έμενε σε μία θεία του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μέθυσε στο καφενείο και τον μετέφεραν φίλοι του στο σπίτι, χωρίς να γνωρίζουν για την απαγόρευση.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 45χρονος είχε διαπληκτιστεί με τον 72χρονο πατέρα του, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη Αλβανίδα σύζυγό του και τους απείλησε με το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι ο πατέρας του. Στη συνέχεια, απείλησε να ανατινάξει το σπίτι! Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τότε, βρήκαν κρυμμένη στην αυλή μια συσκευασία με αμμωνιοδυναμίτιδα, πυροκροτητές και βραδύκαυστο φυτίλι κι έτσι του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών, απειλή και ενδοοικογενειακή εξύβριση κατά συρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου