Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

M-Plan diet: Η δίαιτα που υπόσχεται απώλεια λίπους σε 14 μέρες τρώγοντας… μανιτάρια


Είναι η διατροφή που celebrities όπως η Katy Perry και η Kelly Osbourne λένε ότι τους βοήθησε να χάσουν λίπος σε 14 ημέρες από γοφούς και μηρούς
Αν ψάχνεις έναν απλό τρόπο για να αδυνατίσεις, η δίαιτα των μανιταριών μπορεί να λειτουργήσει.
Αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το M-Plan θα πρέπει να αντικαταστήσεις σε ημερήσια βάση ένα γεύμα σου με ένα γεύμα που θα έχει ως βάση τα μανιτάρια. Όσες έχουν κάνει τη συγκεκριμένη διατροφή για 14 ημέρες ισχυρίζονται ότι είδαν διαφορά – λεπτότεροι μηροί και πιο λεπτή μέση- στο τέλος του προγράμματος, αλλά το στήθος τους παρέμεινε το ίδιο.

Τι είδους μανιτάρια μπορείς να φας;
Οποιαδήποτε ποικιλία. Τα περισσότερα καταστήματα τροφίμων φέρουν κοινές ποικιλίες, όπως λευκά μανιτάρια (επίσης αποκαλούμενα μανιτάρια Agaricus) και Πορτομπέλο. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις διαφορετικές ποικιλίες μαζί. Βασική προϋπόθεση τα μανιτάρια σου – αν δεν σου αρέσουν ωμά – να τα ψήνεις ή να είναι στον ατμό ή να αποφύγεις όσο το δυνατόν τα λίπη στο μαγείρεμά τους. Μια γρήγορη συνταγή είναι να ψιλοβρέξεις με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, να τα πασπαλίσεις με αλάτι και πιπέρι και και να τα βάλεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 200βαθμούς.

Ποιος εφηύρε τη δίαιτα M-Plan;

Συχνά, τα προγράμματα απώλειας βάρους αναπτύσσονται από διαπιστευμένους διαιτολόγους όμως για το M-Plan… Κανείς δεν ξέρει. Όπως η τριήμερη στρατιωτική διατροφή – 3-Day Military Diet, έτσι και το M-Plan φαίνεται να είναι φαινόμενο του διαδικτύου παρά ένα εγκεκριμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα είναι κακό. Αλλά ίσως να πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με δίατες που δεν υπογράφονται από τους ειδικούς του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου