Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ: Όταν οι δήθεν «αγωνίστριες» βλάπτουν τον τόπο

Αγαπητοί αναγνώστες αυτού του μπλογκ, με τον καιρό μάζεψα κομμάτια από τα γραπτά όλων όσοι ανακατεύονται, κατά καιρούς, στα σημαντικά θέματα του τόπου μας.

Θα κάνω μια προσπάθεια να τα γράψω μπας και καταλάβετε τι γίνεται και τι παιχνίδια παίζουν οι δήθεν «αγωνίστριες», που κάνουν το λάθος να αυτο-αποκαλύπτονται.
Ξεκινάμε:
Ο Συμπαραστάτης τους «ξίνισε» και γι’ αυτό λένε, η αρμοδιότητά του είναι λέει «μεταξύ του Δήμου και των υπηρεσιών αυτού και Πολιτών», άρα κακώς δηλαδή παρεμβαίνει στην υπόθεση του αεροδρομίου και κατά του ΚΕΛ.

Τα γεγονότα
 η Πρόεδρος Σωματείου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Πιτσιγαυδάκη (για τους δικούς της αδιευκρίνιστους λόγους), στις 29.11.2017 σπεύδει (μαζί με την κα Ε. Παΐζη) και προκαλεί ενυπόγραφα και ταυτίζεται με το μεμονωμένο επιχείρημα του κρατικού παράγοντα, Γεν. Γραμματέα Αποβλήτων, κ. Ε. Καπετάνιου, ότι ο Συμπαραστάτης δεν έχει (δήθεν) αρμοδιότητα να διαμεσολαβεί για τα τοπικά θέματα των πολιτών έξω από τα σύνορα του Δήμου Σ-Α. (Ο βασικός υπερασπιστής του ΚΕΛ)
(Και τους δυο όμως διαψεύδει ήδη πλήθος εγγράφων Υπουργείων, Ανεξάρτητων Αρχών, του Εισαγγελέα, της Βουλής των Ελλήνων, κλπ)

Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ» ΕΜΦΙΕΤΖΗ, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Μάταια η κα Εμφιετζή στενή φίλη της κας Πιτσιγαυδάκη επιχειρεί να αποπροσανατολίσει και να καλύψει την Πρόεδρο, λέγοντας ότι δήθεν το έγγραφό της (27.11.2017) που απευθυνόταν στον Συμπαραστάτη αφορούσε το αεροδρόμιο που επειδή (λέει) είναι διεθνές θέμα (και όχι τοπικό) ο Συμπαραστάτης γι’ αυτό δεν έχει λέει αρμοδιότητα !!
Καμαρώστε το έγγραφο επιχείρημα της ανεξάρτητης τοπικής συμβούλου, κας Εμφιετζή στις 20.5.2018, τι λέει ακριβώς :
[στο έγγραφο του Πανελληνίου Σωματείου ενάντια στην όχληση από την Λειτουργία Αερολιμένων «Περιβαλλοντική Αρμονία» το οποίο επισυνάπτω προς διαφώτισή σας, Σας καλώ να το διαβάσετε προσεκτικά, γιατί καταδεικνύει τους λόγους για τους οποίους αυτό αποτελεί μια ατυχέστατη προσπάθεια διασύνδεσης δύο εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους  θεμάτων (ένα διεθνές και ένα τοπικό) που είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο (ηχορύπανση από τον ΔΑΑ και ΚΕΛ)].

Αυτά λέει εγγράφως η κα Εμφιετζή και με τον τρόπο αυτό και για προσωπικούς λόγους και προσωπικές αντιπάθειες «πουλάει» και την υπόθεση του αεροδρομίου!!
ΕΜΕΙΣ …….. χαμπάρι!!

Προσέξτε γιατί.
Γιατί αν δεχθούμε ότι το αεροδρόμιο είναι ένα διεθνές θέμα και άρα όχι τοπικό και άρα ο Συμπαραστάτης δεν επιτρέπεται να διαμεσολαβεί, ΑΥΤΟΜΑΤΑ κανένας μας πλέον δεν έχει καμία αρμοδιότητα παρέμβασης στα θέματα του αεροδρομίου, ούτε δηλαδή οι πολίτες, ούτε οι σύλλογοι, ούτε η Ομοσπονδία, ούτε ο Δήμος, και φυσικά ούτε η άσχετη κατά πως φαίνεται κα Εμφιετζή και η Πρόεδρός της στο Σωματείο Αρμονία, κα Πιτσιγαυδάκη

Από πού προκύπτει αυτό, με βάση τη δικαιολογία της κας Εμφιετζή ;
Προκύπτει από απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου παρακαλώ, δείτε παρακάτω :
Απόσπασμα της Πράξης με αριθ. 1/2005 του VII Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ανωτάτου Δικαστηρίου), που λέει ότι : «Τοπικές υποθέσεις είναι εκείνες που έχουν τοπικό χαρακτήρα και περιορίζονται στα χωρικά πλαίσια των Ο.Τ.Α. και ………. Δεν μπορούν να θεωρηθούν τοπικές υποθέσεις εκείνες που αναφέρονται στην προαγωγή των γενικότερων συμφερόντων όλης της χώρας ή σκοπεύουν να ικανοποιήσουν ορισμένες βασικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας ή ευρύτερων περιοχών ……….»

Αν λοιπόν δεχθούμε, κα Εμφιετζή, ότι η περίπτωση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος εμπίπτει και περιλαμβάνεται στις περιπτώσεις που αναφέρεται αυτή η Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ως θέλει και συμφέρει της κα Εμφιετζή και την παρέα της), τότε εκτός αρμοδιότητας δεν τίθεστε εσείς επιλεκτικά. Το μόνο που θέλετε είναι να σταματήσει ο Συμπαραστάτης, τον οποίο λοιδορείτε και θέλετε να εκτοπίσετε μη σας φάει τη δόξα, αλλά ταυτόχρονα ομολογείτε ότι τίθεσθε εκτός αρμοδιότητας και εσείς για να κινείστε κατά του αεροδρομίου.
Ναι και εσείς η ίδια και οι σύλλογοί σας και ο Δήμος και όλοι, γιατί αυτό συνεπάγεται για όλους η απόρριψη του τοπικού χαρακτήρα του θέματος που εσείς κάνετε και η χαζομάρα σας να το ονομάζετε «διεθνές»
Η πράξη αυτή της κας Εμφιετζή, του Συλλόγου Αρμονία, της κας Πιτσιγαυδάκη και της Ομοσπονδίας έγινε φυσικά γνωστή στο αεροδρόμιο, γι’ αυτό το «γλεντάει» τελευταία και δεν καταλαβαίνει τίποτα, οπότε έχει τρελάνει την Αρτέμιδα με εντατικοποίηση των παράνομων πτήσεων πάνω από την πόλη.

Αυτά συμπολίτες μου σας τα λένε οι σύλλογοί σας ;

Συγχαρητήρια λοιπόν κα Εμφιετζή, δεν θα σας πω το όνομά μου, αλλά λυπάμαι για τη θέση σας αυτή την οποία έλαβα επισήμως από εσάς την ίδια στις 20.5.2018, με E-mail σας, που δεν ξέρω αν καταλάβατε ότι δεν το στέλνατε μόνο στον «αντίπαλό» σας ΣτΔΕ, αλλά και σε 100 ακόμα αποδέκτες, όπου μεταξύ αυτών ήμουν και εγώ.
Λυπάμαι που ασχολείστε με τα κοινά. Πολύ λυπάμαι.
Έχετε ταυτισθεί απόλυτα με αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμάτε.

Ένας αναγνώστης μας

30 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Η ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. Α', ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΟΠΩς ΛΕΤΕ ΠΑΡΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΑς ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ - ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΛΑΒΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ; ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑ κα ΠΙΤΣΙ & κα ΕΜΦΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΘΟΥΛΑΚΙΚΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο Χ.Π ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ Ή ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΤΣΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡ/ΤΗ. ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΕΛΕΙΩΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ.
    ΚΑΛΆ 60 ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑΜΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΕΝΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ!ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ 55ΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΒΩ!ΤΙ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!ΚΑΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ!

      Διαγραφή
    2. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΣΑΣ.
      Η ΠΟΤΣΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 70ΦΕΥΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ 55ΝΤΑΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ.
      ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙ ΚΑΚΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ. Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 67 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ 50 ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Κ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ Κ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΒΙΟ ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. ΧΑΠΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΥΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ!67 Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!ΕΣΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ;

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟ.
    ΤΑ 33 ΕΦΤΑΣΑΚ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ 70ΡΗΔΩΝ.
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ.
    Α΄ΆΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΘΜΟΙ Κ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ!ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?
    ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ 70-80 ΧΡΟΝΩΝ
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΤΙΑ ΤΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΥΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Σ. ΑΡΜΟΝΙΑ. Από καλά πληροφορημένο άτομο της Ομοσπονδίας που εξέφραζε τις ανησυχίες του και παρακολουθεί λέει τις εξελίξεις με δικό του δικηγόρο διέρρευσε η πληροφορία οτι στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου απεστάλη επειγουσα νέα παραγγελία για συνέχιση προκαταρκτικής εξέτασης και διασταύρωσης στοιχείων στην υπόθεση της Ομοσπονδίας και όχι μόνο. Η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει πλέον περιθώρια αισιοδοξίας για τους ελεγχόμενους που οι προσπάθειές τους να απαλλαγούν από ευθύνες δεν περνάνε και δεν πείθουν τον Εισαγγελέα. Το θέμα πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με πολλούς ελεγχόμενους στη λίστα του Εισαγγελέα, όπως οι αρμόδιοι του Δήμου, διάφοροι σύλλογοι, δημοτικοί και δυο τοπικές σύμβουλοι Αρτέμιδος και ορισμένοι ιδιώτες και δωρητές. Σύντομα μάλιστα φαίνονται εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκια την ρήση, ο κόσμος χάνεται η γριά χτενιζετε, την ξέρετε?? Εδώ ο Δήμος χανετε εσείς ασχοληστε με την ομοσπονδία! Τι να σας πω! ???!!

      Διαγραφή
    2. Βεβαίως και καλά κάνουν και ασχολούνται με τα πουλητάρια της Ομοσπονδίας, επειδή αυτή αναμιγνύεται σε όλα τα μεγάλα θέματα ιδίως της Αρτέμιδος εμφανιζόμενη ως σκιώδης Δήμος και δήθεν αγωνιζόμενη για τα προβλήματά μας και αποπίσω μας ξεπουλάει εξαπατώντας και παρασύροντας διάφορα γερόντια, κλπ, παίζοντας και το παιχνίδι ορισμένων κατά καιρούς παρατάξεων ή γενικώς ανθρώπων που ψάχνουν ψήφους (ώρα καλή). Έτσι ενώ η Ομοσπονδία δήθεν αγωνίζεται εναντίον του ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι, μείναμε όλοι με ανοικτό στόμα όταν αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία οτι αυτή επιχορηγείται από την ΕΥΔΑΠ, τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και την κα Μαρτίνου της Ν.Δ. που επίσης θέλει το ΚΕΛ. Τα ίδια κάνει και στην υπόθεση του αεροδρομίου, δεν είναι τυχάιο οτι υπονομεύει τον Συμπαραστάτη τόσο αδιάντροπα και κάνει πλάτη στο αεροδρόμιο

      Διαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ,
    Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΡΚΟΥ-ΠΙΤΣΙ-ΑΝΝΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΡΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΡΙΕΣ ΘΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κα Εμφιετζή, η θέση του συλλόγου σας και εσάς προσωπικά οτι το αεροδρόμιο είναι διεθνές θέμα και όχι τοπικό, αποτελεί καθαρή προδοσία, πάψτε να ασχολείστε πια "κάψατε" και την υπόθεση και την Αρτέμιδα και γλεντάει το αεροδρόμιο στα κεφάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΒΠΟΥΝ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΕΣ.
    ΤΕΛΕΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΩΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ?
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ-ΔΟΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?
    ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΡΤΙΝΟΥ?
    Η ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ?
    ΓΙΑ ΒΑΡΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΓΚΑΝΣΤΕΡ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ.Π. ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ;
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ, ΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Ο ΔΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποθουλάκη όλα αυτά που λες ναι είναι σωστά είναι νόμιμα.
      Δεν απάντησες όμως στην ερώτηση. Έκανες μήνυση προσωπική εναντίον Δ.Μάρκου. Γκελια Δονατου, που επέτρεψαν και συνεργάζονται με την ομοσπονδία Απατησ-Ληστειας και συνεργάτες?
      Αυτή η ερώτηση θέλει ξεκάθαρη απάντηση ναι έκανα μήνυση, όχι δεν έκανα γιατί φοβάμαι.

      Διαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΜΟ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Η ΠΙΤΣΙ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ? ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ 120 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι εδώ στη γειτονιά ξέρουμε ποια είναι η Πιτσι και τι είναι η Πιτσι και πως έκανε λεφτά η Πιτσι.
      Ούτε καλημέρα δε μας λέει/
      Τώρα την μάθατε κι εσείς

      Διαγραφή
    2. Αυτό που γράφεις ανώνυμε 1:57 μμ κι αν είναι σκάνδαλο. Ναι έτσι είναι και σύντομα μπαίνει και σ' αυτά τα παιχνίδια τους (του αεροδρομίου) ο εισαγγελέας. Κοροϊδεύει όχι 120 άτομα αλλά για την ακρίβεια 134

      Διαγραφή
  13. Αλήθεια? Περιμένετε από την κυρία Πιτσιγαυδακη να σας λύση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας? Με τους 120 σταυρους προτιμήσεις? Και όχι από τους 33 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ συν τον ΔΗΜΑΡΧΟ???!!!που τους έστειλαν εκεί οι 33.000 Συννδημοτες μας ως υπεύθυνους και υπολογους απέναντι μας???
    ΉΜΑΡΤΟΝ!
    Μετά σου λέει περίμενε καλύτερες ΜΈΡΕΣ !!
    ΠΟΥ ΠΆΜΕ ΡΈ ΚΑΡΑΜΗΤΡΗΔΕΣ???
    Φυσικά αυτά τα γράφω για τους σοβαρούς αναγνώστες αυτής της ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.
    Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΦΕΡΟΝ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΘΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΔΙΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΚΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 90-95% ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΤΑ ΤΙΜΑΖΗ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΔΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝ ΟΣ ΝΤΙΝΤΙΣ ΣΑΛΤΑ ΡΕ ΝΤΙΡΛΑ ΝΑ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΓΕΡΟ ΞΥΔΙ ΝΑ ΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΕ4ΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΡΛΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΤΙΝΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΗ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε φιλαράκο εγώ με αυτό που έκανα,. Να τον διαολοστηλο δηλαδή (τον ΔΗΜΑΡΧΟ )έχασα με την μία (που λένε και οι νέοι 25 000 ευρώ! Αλλά να ξέρεις στα τέτοια μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΤΙΡΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ 23.000€ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε φουκαρα, αν ήθελα δεν θα επερνα μόνο 25.000 ευρώ αλλά πάνω από 1 000 000
    Εκοψα με τον τσαμπουκα μου 40.000.000 από Μπομπολεους Λατσιδες κ.ο.κ.Τι δηλαδή αν τους έλεγα. Ακουμπιστε μου 1.000.00 δεν θα το έκαναν??Αλλά βλέπεις εγώ μόνο αγοράζω μέχρι τώρα. Δεν πουλάω! Σαν φουκαρας !!
    Τώρα το αν είμαι ταπι? !Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ μεγάλο Ε.Ν.Φ.Ι.Α.Κάπου 50.000 και ψιλό δυσκολεύομαι!!!
    Αντε καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ.
    ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΑΝΟΗΤΕ-ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ 134 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΒΕΤΟ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ?
    ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ Κ ΗΡΘΕ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ Κ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΒΑ ΟΛΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΠΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ ΑΠΡΙΛΙΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ Κ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΒΟΣΚΟΣ.
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΛΗΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου