Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πόσα λάθη και παρατυπίες μπορούν να χωρέσουν σε μια απόφαση;

Για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική Ελληνική ιστορία δεν είναι βέβαιο το πότε θα γίνουν οι επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει σαφής διάσταση απόψεων μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δηλώνουν διαφορετικές προθέσεις για το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι εκλογές.

Όποτε, πάντως, και να γίνουν οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αυτό που είναι βέβαιο είναι πως από την αρχή του Φθινοπώρου θα αρχίσει να δημιουργείται σε όλους τους δήμους προεκλογικό κλίμα. Οι δημοτικές παρατάξεις θα προβάλουν το αυτοδιοικητικό τους αφήγημα όχι μόνο για το μέλλον, αλλά και για τα πεπραγμένα της τελευταίας πενταετίας. Ένα από τα κεντρικά θέματα σε αυτή την προεκλογική συζήτηση δεν μπορεί παρά να είναι το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) στο Πλατύ Χωράφι.
Βεβαίως, το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) είναι και πολύπλοκο και τεράστιο, με συνέπεια να μην μπορεί να αναπτυχθεί ούτε σε ένα ούτε σε δύο άρθρα. Αν μη τι άλλο, και μόνον η αναφορά στις αλλαγές πλεύσης και στις απανωτές παλινωδίες της παρούσας δημοτικής αρχής θα απαιτούσαν δεκάδες σελίδες! Παρά ταύτα, μία κωδικοποιημένη -έστω και τηλεγραφική- αναφορά στις βασικές πλευρές του θέματος μπορεί να στοιχειοθετήσει την πληθώρα λαθών, παρατυπιών και παραλήψεων που έγιναν στο συγκεκριμένο θέμα. Δεδομένου ότι οι προσφυγές και οι ενστάσεις τόσο της Δημοτικής παράταξης «αν.ά.σ.σ.α.» όσο και πολιτών δεν έχουν τελεσιδικήσει, η γνώση αυτή έχει κρίσιμη διαδικαστική σημασία.
Θα πρέπει από την αρχή να τονιστεί πως είναι απροκάλυπτα αντισυνταγματική η δημιουργία Κεντρικών Οργάνων για το χειρισμό «μεγάλων αναπτυξιακών έργων», όταν οι επιπτώσεις από τα έργα αυτά δεν ξεπερνούν τα όρια της Περιφέρειας στην οποία θα γίνουν. Η αρχή της Επικουρικότητας είναι σαφής και για το λόγο αυτό τα θέματα της τελικής διαχείρισης των (μη ραδιενεργών) αποβλήτων είναι σε όλη την Ευρώπη θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης β΄ βαθμού. Συνεπώς, είναι απολύτως βέβαιο ότι τα θέματα τελικής διαχείρισης αποβλήτων είναι αρμοδιότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είναι γνωστό σε όλους πως ο χώρος των δημοσίων έργων δεν είναι και πολύ κρυστάλλινος στη χώρα μας και κάποιοι σκαρφίζονται Επιτροπές και Όργανα που τους βολεύουν στην επιχειρηματική ή την προσωπική πολιτική τους δραστηριότητα. Βεβαίως, η σχετική Ελληνική νομοθεσία έχει αμφισημίες, αλλά για αυτό υπάρχει το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση που χαρακτηρίζει την απόφαση δημιουργίας Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων ενώ η Ψυτάλλεια υπολειτουργεί -και υπολειτουργεί πέραν πάσης ειλικρινούς αμφιβολίας- είναι η μη αξιοποίηση των κοινωνικών υποδομών: Όπως είναι προφανές, μια βασική αρχή έντιμης και αποδοτικής Διοίκησης σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο είναι η αξιοποίηση των κοινωνικών υποδομών. Δικαιολογείται, λοιπόν, η κατασκευή νέων Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων όταν η Ψυτάλλεια λειτουργεί μόνο στο 58% της επιχειρησιακής της δυναμικότητας; Πώς θα σας φαινόταν αν δίπλα σε ένα κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο που είναι κλειστό στο 40% του διαθέσιμου χρόνου, κάποιοι αποφάσιζαν να χτίσουν άλλο ένα Κλειστό Γυμναστήριο; Πού θα πήγαινε το μυαλό σας; Πόσοι από εσάς δεν θα αναρωτιόνταν ποιοι και πόσο θα ωφεληθούν από αυτή την νέα εργολαβία;

Στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κάποιοι τοπικοί παράγοντες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά έχουν ζητήσει να εφαρμοστεί «η Αρχή της Εγγύτητας», σύμφωνα με την οποία «θάπρεπε» να υπάρχουν ΚΕΛ εγγύς του σημείου παραγωγής των λυμάτων (εξ ου και η χρήση του όρου «Αρχή της Εγγύτητας»). Πρόκειται για μια χονδροειδή στρέβλωση του όρου που αγγίζει τα όρια της εξαπάτησης! Σύμφωνα με αυτή την παιδαριώδη (παρ)ερμηνεία ακούγεται λογικοφανές το ερώτημα: πρέπει να κατασκευάζουμε Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων δίπλα σε κάθε πολυκατοικία; Σε κάθε Οικοδομικό τετράγωνο; Σε κάθε συνοικία; Πού τραβάμε τη γραμμή της εγγύτητας; Δεν λέει τέτοιες ανοησίες η Αρχή της Εγγύτητας γιατί απλούστατα δεν υπάρχει γραμμή της εγγύτητας! Αυτό που λέει είναι ότι ‘οι πολιτικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται όσο γίνεται εγγύτερα στον κοινωνικό χώρο που θα εφαρμοστούν. Πολύ σημαντική Αρχή της σύγχρονης Διακυβέρνησης, αλλά καμιά σχέση με τη διαχείριση αποβλήτων!!!

Και για επίλογο, ένα απλό ερώτημα: πόσο δύσκολο είναι για την κυρία Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο να αντιληφθούν ότι η απόφασή για «μικρά και ευέλικτα ΚΕΛ» είναι η χαρά των εργολάβων, αλλά καταδικάζει σε αντιαναπτυξιακή ασφυξία το σύνολο των παράκτιων περιοχών της Αττικής;

Άννα Ραφτοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος
Επικεφαλής Παράταξης αν.α.σ.σ.α.

65 σχόλια:

  1. ΜΩΡΗ ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΩΟΝ ΤΗΣ Ο.Α. ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΣΤΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ?
    ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΕΙΣ?
    ΑΝΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
    ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΝΟΜΟΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΟΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 3!
      ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ 30 ΑΔΕΙΕΣ ΑΘΟΕΙΡΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ 120.000 ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ?
      ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΤΙΣΤΕΣ ΛΑΙ ΠΟΜΑΚΟΙ

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ Η ΝΟΜΙΚΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

      Διαγραφή
    4. Το τι πτυχίο πήραν τα παιδιά σου. Ποσως μας ενδιαφέρει. Καθότι ανώνυμα και αυτά σαν εσένα!
      Εδώ μιλάμε για μια καταξιωμενη ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Αρχηγο Πολιτικής Παράταξης που πέραν της προσωπικής της καταξίωσης είναι και ενεργό άτομο προς όφελος όλων των συμπολιτων μας ακόμα και εσένα, Τον Εμπαθη! !!Αλλά το κόμπλεξ σου, που να σε αφήσει να το παραδεχτεις !!Για αυτό ασχολησου με τα παιδιά σου. Και μη μας ζαλιζεις! !

      Διαγραφή
  2. Αυτή που λες και εσύ! Είναι η ΆΝΝΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ εσύ ρε ανωνυμουλη ποιος είσαι?????Αντε ρε
    Παλιό φερετζε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ Κ ΓΡΑΦΩ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΟΤΗ ΤΗΣ ΚΟΜΩΤΡΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗ Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΡΜΜΑΤΕ ΣΙΦΙ ΞΕΦΤΛΙΣΜΕΝΕ ΓΙΑ 2ΕΥΡΩ
      ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΜΩΤΡΙΑ

      Διαγραφή
  3. Ανωνυμουλη αραξε στα κιλά σου! Που είναι μόνο για την γυναικουλα σου και ότι αρπάξει το σπιτικό σου! Και άσε τις δημόσιες "εμφανίσεις"!!
    Δεν μπορείς εσύ και οποίοι άλλοι του λόγου σου να αγγιξετε τέτοιου μεγέθους άτομα !Οπως την ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ όπως σωστά με διορθώσες !!
    Κοίταξε λοιπόν την οικογένεια σου και άσε τα ΔΗΜΌΣΙΆ ΛΌΓΙΑ για αλλού βελινεκους ανθρώπους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΗΦΗ ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΦΤΛΙΖΕΣΑΙ.
    Η ΑΝΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΚΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΙ.
    ΓΚΕΓΚΕ? ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΣΗΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι ο Σηφης ρε φιλαράκο!!!είμαι ο Α!!!ο Β!!!Όχι πάντως ο ΣΗΦΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ. ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟΣΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΟΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΝΑ ΚΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΚΥΛΟ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΗΦΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ντιρλας ειναι το κοροιδο τον μαζεψε ο ραφτοπουλος η ψαχη να βρη τροπο να χοθη στην αννα ο αστεγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ο ΝΤΙΡΛΑΣ είμαι! Απλά ένας τρίτος που θεωρώ ότι είμαι πιο αντικειμενικος από εσάς τους κομπλεξικους!
      Άλλωστε ο ΝΤΙΡΛΑΣ έχει εδώ μέσα δηλώσει ότι για ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δεν ξανακατεβαινει ούτε ο "ΘΕΌΣ"ο ίδιος να του το ζητήσει!!!Αν κατέβει θα κατέβει η για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ή για ΔΉΜΑΡΧΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
  8. Δυστυχώς εδώ δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη και παρατυπίες που μπορεί να τα κάνουμε όλοι μας και είναι σε κάποιο βαθμό συγχωρημένα, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένες συμμορίες.

    Αννα άσε το ποίημα σου Εσύ είσαι η χειρότερη όλων, πρώην πρόεδρος της αμαρτωλής Ομοσπονδίας, που ακόμα και σήμερα μετά την αποκάλυψη ότι είναι ληστρική συμμορία Εσύ και η οικογένεια σου. επίσημα υπερασπίζεσαι και υποστηρίζεις την Πιτι και την συμμορία της, γιατί δεν έχεις πολιτική παράταξή, μόνο ένα κέλυφος να σκεπάσεις την μωρή φιλοδοξία του πατέρα σου και ίσως και την δική σου να γίνεις Δήμαρχος.
    Είσαι πρώην ΔΣ του Δ.Μαρκου, μπορείς να μας αφηγηθείς τα Έργα σου και την Ιστορία σου οκτώ χρόνια ΔΣ στον δήμο μας?
    Τίποτα! Ανυπερκτη,Άυλη, υποταγμένη στην μοίρα σου περιμένεις να λιώσει ο Δ.Μαρκου και ελπίζεις να μην υπάρχει άλλος διεκδικητής μήπως αρπάξεις την καρέκλα του δημάρχου.
    Εξαφάνισες και έβαλες σε σιωπή τον Μαρλαντη τον μοναδικό ΔΣ που έκανε την διαφορά και ανήκει στην δική σου συμμορία. μην του ανοίξει και αυτουνού η όρεξη και ξαφνικά γίνει δήμαρχος την πρώτη Κυριακή.
    Όποιος μιλήσει ανοιχτά είναι Δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή.
    Εσείς όλα τα πλιοσαπιοκαραβα πάτε για διάλυση και πιθανόν και δικαστήρια.
    Ο Μαρλαντης αδιαφορεί, άρα από αυτόν σωθήκατε. αλλά έρχεται με πολύ φόρα ο Ποθουλακης,ο Νομικός και εκείνο το γλοιώδες παπαδοπαίδι.που γλείφοντας τα πάντα και τους πάντες, έγινε γγ της ΝΔ και ξαφνικά χώθηκε και στο ΔΣ στην θέση του Ι.Τουντα.
    Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να φτάσεις να γίνεις απλή ΔΣ αυτήν την φορά μετά την επίσημη υποστήριξη που εδωσες στην συμμρια της Πιτσι?
    Η Πιτσι πρωτη θα σε πουλήσει για να σωθεί αυτή θα τα ρίξει όλα σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα μάλλον δεν είναι το πρόβλημα σου ούτε Η ΆΝΝΑ ούτε ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ούτε κανένας άλλος. Το πρόβλημα σου είναι η ανωνυμία σου! Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν έχεις κάν το κουράγιο να δηλώσεις το όνομα σου. Αλλά το μόνο εύκολο που κάνεις είναι πάντα ως ανώνυμος να κρίνεις και να κατακρινεις τους άλλους , τους πάντες! Αντε χασου ανύπαρκτο ανθρωπακι!!!!

      Διαγραφή
    2. Ενω εσυ ο επωνυμος...(!!!), χαχαχα, διαπιστωνεις προβλημα με την ανωνυμια μου! Τετοια σουργελα εχει η αννουλα του χιονια.Σαν αυτα τα λαμογια της ομοσπονδιαςομοσπονδιας.

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε Καραγκιόζη!

      Διαγραφή
  9. ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ!
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΩΡΙΣΙΜΟΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ.
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ.
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν το κάνω, αλλά δεν ρουφιανευω! Ενώ εσύ το αντίθετο! !Καλησπέρα ανωνυμε ρουφιανε! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? Ή ΣΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΓΥΦΤΟΙ Κ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?
      ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ [ΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
      ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ Η ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.
      ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
      Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΑΚΑΡΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΝ Κ ΤΟ ΚΑΚΑΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΣΤΟ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΟΥ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΑΚΑΡΩ.
      ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΡΕΥΣΑ ΕΓΩ .
      Η ΑΝΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Δ. ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.
      ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ?
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΑ?
      ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
      ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Κ ΑΓΩΓΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΤΕΩΝΑ,ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ,ΣΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ?
      ΠΕΡΕ ΤΑ 50ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΓΡΑΦΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Κ ΣΚΥΛΆΚΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Επειδή ούτε από Αλβανους ούτε από γυφτους έμαθα την Ελληνική! Και επειδή έχω δει από ταινίες, καθότι αρκετά μικρότερος για να τα έχω ζήσει δια ζωσης, πως οι ρουφιανοι κουκουλοφορει της κατοχής,παρεδιδαν στους χιτλερικους,τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ !
      Για αυτον ακριβώς τον λόγο σε χαρακτηριζω έτσι !! (ΡΟΥΦΙΑΝΟ)
      Κριμενως πίσω από την κουκούλα σου (της ανωνυμίας)! !Κρινεις και κατακρινεις κάθε αξιόλογο επώνυμο ΆΝΘΡΩΠΟ!!!Μιας και εσύ δεν είσαι τίποτα! Πάρα ένα ανώνυμο κακόβουλο ανθρωπακι!! Καλό σου απόγευμα
      Ανωνυμε . ..

      Διαγραφή
  11. Οχι ρε ο πομακος του τα μαθε να τα λεη ετσι και του δινη 20ευρα οχι 50 αν παρει αυτος 50ευρα θα νομιζει οτι ειναι πλουσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σχολιαστης υπερασπιστης που λες, δεν είναι ούτε των 20η50 ευρώ ούτε των εκατομμυρίων ευρώ. Είναι ο Σχολιαστης της Αλήθειας και της κατά το δυνατόν αντικειμενικοτητας!!!Τώρα αν εσεναν δεν σου αρέσει, δικό σου το πρόβλημα! Εγώ χαμερπεις και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δεν είμαι ούτε έχω σκοπό να γίνω!!!Ανθρωπακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε πομακε μπαμπα την τρελά σου να γινει δημαρχος η κορη σου την καταστρεψε αντε τραβα στα χωρια σου βλακα σε εβαλαν κ μολογησες ποσο πομακος εισαι.

      Διαγραφή
  14. Βρε αγόρι μου. Σου είπα δεν είμαι ο Μπαμπάς της ΆΝΝΑΣ!!!! 5000 ψήφους πήρε η ΆΝΝΑ. !!
    Τι λες? Δεν έχει άλλους υπερασπιστες της???Εκτός από τον έναν τον Μπαμπά της????
    Τι τσουξιμο σε έχει πιάσει με την ΑΝΝΑ????
    Έχεις κάτι άλλο να μας πεις? Όπως ας πούμε, το ονοματακι σου???
    Άλλως κάνε μας την χάρη και τραβά στην ευχή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ 350 ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ.
      ΟΥΤΕ ΔΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΥΧΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. κε τουντα δεν χρειαζεται να γραφεις ως ανωνυμος...εχουμε καταλαβει πως γραφεις ....καταλαβαμε οτι εισαι και με την κα ραφτοπουλου ...αρκετα μας επρηξες!!

      Διαγραφή
  15. Αστα μπαμπακα...... η φρασεολογια σου σε απεκαλυψε!!!! Κοιταξε την καμπουρογρια που μπαινοβγαιναι στο γραφειο της Αννουλας μην παει φυλακη γιατι θα παρασυρει και την Αννουλα. Γιαυτο την υποστηριζετε με παθος. Για να μην τσουβαλιασουν και εσας. Δεν θα το αποφυγετε ομως. Ο εισαγγελεας ερχετε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ενοχλούν οι ανώνυμοι αλλά μας επέλεξες. Εσύ μας προκάλεσες με τα γραφόμενά σου Αννούλα και μη μας προκαλείς παιδί του "μπαμπά" του πλούσιου γιατί εμείς είμαστε λαός που δεν βρήκαμε κληρονομιές και σεντούκια. Αυτό δε που θα καταφέρνεις από εδώ και πέρα είναι σε κάθε σου σαλονάτη εμφάνιση να "δουλεύεις" πολιτικά υπέρ του Μητσοπουθενά, γιατί ο κόσμος συγκρίνοντάς σας τελικά διαλέγει το καλύτερο κακό που θα μπορούσε να πάθει και στην περίπτωσή σας, να ξέρεις υπερτερεί εκείνος. Αλήθεια αυτός ο βαλιτσοκουβαλητής της Ολυμπιακής μάνατζέρς σου ούτε αυτό ξέρει να σου πει. Και εσύ πάλι με λερωμένη τη φωλιά σου στο θέμα του ΚΕΛ άρχισες πάλι τα συνθήματα, λες και δεν έχεις ψηφίσει το 2012 και εσύ τη λύση Πλατύ Χωράφι το 2012, λες και η Ομοσπονδία σας με την Πιτσιγαυδάκη δεν τα έπαιρνε τα τριχείλιαρα από την ΕΥΔΑΠ και μετά η Πίτσι συνέχισε (παρά την κωλοτούμπα όπως λες του Δημάρχου στο ΚΕΛ) να παίρνει πεντοχίλιαρα κι από αυτόν (με τον Μπάμπάκα σου μαζί της στην αμαρτωλή Ομοσπονδιούλα) και από την κοινή σας φίλη την Μαρτίνου που κι αυτή είναι με το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και μετά από όλα αυτά αγωνίζεστε λέει για την Ψυττάλεια. Βρε πόσο θα μας δουλεύετε ακόμα ; Και είσαι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράταξη που τάχθηκες υπέρ της Πίτσι και των αυθαιρεσιών της Ομοσπονδίας, αγνοώντας προκλητικά την έντιμη στάση του αξιότιμου πραγματικά δημοτικού συμβούλου σας, κ. Χ. ΜΑΡΛΑΝΤΗ, αλλά και όλη την παράταξή σου, τα μέλη της οποίας δεν κάλεσες ποτέ να ακούσεις τις απόψεις τους γι΄αυτό το σκάνδαλο και για τόσα άλλα δημοτικά θέματα, αλλά παραμένεις κολλημένη στην πολιτική μιζέρια του Μπαμπάκα σου νομίζοντας οτι επειδή έχετε χρήμα θα κερδίσετε στις δημοτικές. Έ, λοιπόν μάθε το Αννούλα γι' αυτά (τα παραπάνω τα χάσεις ξανά πανηγυρικά) και το μόνο που κάνεις είναι να ισχυροποιείς τον Μήτσο και να παγιδευεις κάθε φορά κάποιους συμπολίτες που θα ήταν χρήσιμοι ίσως σε μια άλλη παράταξη. Αγνοείς επίσης οτι εφόσον ψηφιστεί και η απλή αναλογική ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ για δήμαρχος. Κατάλαβέ το βρε Αννούλα και μην ταλαιπωρείσαι. Φτιάξε την ζωούλα σου γιατί τα χρόνια περνάνε και άσε μας ήσυχους μη μας αναμασάς τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιάννης Παγουλάτος26 Ιουνίου 2018 στις 9:30 μ.μ.

    Η Αννα τελείωσε άδοξα,οι Σειρήνες ουρλιάζουν,τα κουδούνια της βαράνε και τα ακούς χιλιόμετρα μακριά, τώρα άρχισαν τα τύμπανα και τα ντέφια, θα χορέψει ένα τσιφτετέλι και θα εξαφανιστεί κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παγουλατε πες αλεύρι η ΑΝΝΟΥΛΑ σε γυρεύει!
      Αν και ποιος Παγουλατος???

      Διαγραφή
  18. Άντε να τελειώνουμε με όλα τα "νούμερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν βγάλει η αννούλα ανακοίνωση πριν λίγο καιρό που κάλυπτε τους παρανόμους της Ομοσπονδίας, έγινε συνάντηση μαζί τους και οι ελεγχόμενοι υποσχέθηκαν στήριξη στις δημοτικές εκλογές, οπότε η κόρη έβγαλε τη σπουδαία δήλωση και ο μπαμπάς δεσμεύτηκε να τους πληρώνει τους δικηγόρους, να είναι χορηγός της ομοσπονδίας και όλα καλά. Τάδε έφη πρόσφατα ο κύριος εκ Βένιας, ο αντιπρόεδρος της "Ο" γαρ, ο οποίος έσπευσε περιχαρής και ενημέρωσε τους δικούς του, λέγοντάς τους "παιδιά μη φοβάστε, ότι κακό μας συμβεί πληρώνει ο ΡΑΦ". Να χαίρεσαι τα κελεπούρια "μπαμπά", μ' αυτούς που έμπλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ΑΝΝΟΥΛΑ βρε φουκαρα την ακολουθούν και την στηρίζουν 5.000 άτομα !!
      Εσένα ποιος σε ακολουθεί και ποιος σε στηρίζει???
      Που μόνος σου γράφεις και μόνος σου Απαντάς!!!

      Διαγραφή
    2. Να ξανά μετρήσει ο Μπαμπάς της Αννας , γιατί ούτε Αννουλα είναι στα 45της.
      5.000 είναι οι ψήφοι που δώσαμε Εμείς οι υποψήφιοι της ΑΝΑΣΣΑ.
      Ας βολευτείτε τώρα με 100-150 γερόντια της πιτσι και κάποιους φίλους της, όσοι της έμειναν πια.

      Διαγραφή
  20. Ά, είπατε για την Πίτσι και θυμήθηκα κάτι που άκουσα το πρωϊ από άνθρωπο συλλόγου, οτι την κάλεσε ξανά ο εισαγγελέας στο Κορωπί και γι' αυτό ....τρέχει ξανά. Όμως έχω ένα ερώτημα. Τα ερωτήματα που της θέτει ο εισαγγελέας τα φέρνει για συζήτηση στο συμβούλιο της Ομοσπονδίας και ενώπιον όλων των συλλόγων ή απαντά μόνη της οτι θέλει κι ότι την συμφέρει ; Τι κάνουν οι σύλλογοι γιατί την αφήνουν ανεξέλεγκτη ; Η σιωπή πολλές φορές είναι συνενοχή και δείχνει οτι όλοι τελικά οι σύλλογοι έχουν γίνει τσιράκια της Πίτσι και του Ραφτο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ28 Ιουνίου 2018 στις 1:49 μ.μ.

    Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥ ΜΠΟΥ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΤΕΕ?
    ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ?
    ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΠΛΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.
    ΜΕΤΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΛΕΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.
    Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ραφτοπουλε Πομακε εσυ νομιζεις οτι ζουμε ακομα στο πουλι?
    Ρε Πομακε γεροξεμωραμενε ο κοσμος αλλαξε ολοι τα μαθαινουν και μπορουν να τσεκαρου τι ανοησιες γραφεις.
    Συνεχισε να γρφεις μακακιες να την ξεβρακωσεις τελιος την φουκαριαρα την Αννα.
    Τελειωσε παει εφυγε αυτο που ειχες ονειρο μην ξεφτυλιζεις κιαλλο την γυναικα φτανει πια δεν της αξιζει τετοιο ξεφτιλισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Α..
    ΥΠΑΛΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΛΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΣΑΚΑΤΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ και ΕΜΠΑΘΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΛΟ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΣΟΣΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΓΛΑΣΤΡΑ.
    ΑΣΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΛΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΜΟΡΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΕΠΑ.
    Η ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΝΥΧΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΕΠΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο βλακας πεθαινεις! !

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή Εσύ τώρα μας γράφεις από την οριστική κατοικία σου την Κόλαση?
      Έβαλε ίντερνετ και η Κόλαση?
      Έχει εκλογές και εκεί?
      Ή είναι προνόμιο μόνο για κάποια τομάρια σαν εσένα?
      Όσο Δεν Απαντά η ΑΝΝΑ στο τι έκανε 8 χρονιά κοντεύουν 9 χρόνια στο ΔΣ θα χάσει και το Κομμωτήριο και την Νυχου.
      Το παραμύθι τελείωσε,για όλα τα σάπια τομάρια,μένει η υγειονομική ταφή σας.

      Διαγραφή
    3. Σιγά μην σας απάντηση η ΆΝΝΑ!
      Σιγά μη και η ΆΝΝΑ ασχοληθεί με τετοια προβληματικά άτομα! !Σιγά μη και για εμάς, όσους καταλαβενουμε, που σίγουρα είμαστε πολοι αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ΡΕΜΑΛΙΑ σαν του λόγου σας!!!!!Αλλά,τέλος πάντων ας έχετε και εσείς μια σύντομη απάντηση! Που είμαι 100% σίγουρος, ότι δεν θα πιάσει καθόλου μας καθόλου τόπο!!!!!!!!!!!
      Καλό Απόγευμα!

      Διαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ)ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ. Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΝΑ ΚΟΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΛΥΝΗΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΜΑΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.
    Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝ ΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    Η ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΝΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ.
    ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Άννα με την πολίτικη αγυρτεία της, προκαλεί αυτά τα σχόλια.
    Αυτό είναι το εκλογικό της πελατολόγιο,αυτο είναι το μορφωτικό του επίπεδο.
    θέλει το κοινό να διαμαρτυρηθεί κ να πληγώσει την Άννα σε Πολίτικο επίπεδο, άλλα δεν ξέρει πως να το κάνει κ πέφτει στον λαϊκισμό.
    Άλλα ξ η Άννα του ίδιου κοινωνικού επιπέδου είναι με τους σχολιαστές.
    Δεν μπορεί να απευθύνεται με αυστηρά συντηρητική συνθηματολογία,θρησκεια, οικογένεια,παραδοσεις κ να έχει ελεύθερη σχέση ατέλειωτα χρόνια με έναν άνδρα φάντασμα. Να μένει αυτή στο πατρικό της με την μαμά κ τον μπαμπά κ αυτός στο δικό του κ να γεμίζει η Άννα τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφίες, με τον μπαμπά κ την μαμά,'η της 15χρονης παιδούλας με τις φιλενάδες,τι είναι καθυστερημένη,ή σεξουαλικά ανώμαλη?
    Αναφέρεται Πολιτικά συνεχεία σε ιδέατες πολίτικες λύσεις, είναι 8χρονα στο ΔΣ δεν έχει να δείξει καμιά πρόοδο κανένα πραγματικό πολίτικο έργο κ αναμασά κ γράφει κ ξαναγραφεί εκθεσούλες.
    Πήρε την λάθος απόφαση να υποστηρίξει εκείνη την έκφυλη Ομοσπονδία κ αυτό ξεχείλησε την πολίτικη οργή του κόσμου.
    Τι νόμιζε θα κορόιδευε όλον τον κόσμο για πάντα, χωρίς βίαιη αντίδραση?
    Να πάει στις φιλενάδες στην Ομοσπονδία κ κάθε λογής σύλλογο των 5 παππούδων να βρει ψήφους.
    Εμάς μας έδιωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΠΡΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΤΡΩΗ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ.
      Η ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥ ΜΠΟΥ
      ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
      ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΘΑ ΦΑΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΥΛΟ Η ΚΟΜΩΤΡΙΑ.
      ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΓΑΖΗ ΤΟΝ ΓΥΜΝΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
    2. καλά το ότι δεν έχεις παιδεία και κοινωνική μόρφωση βγάζει μάτι, το κακό είναι ότι στο σχολείο έκανες κοπάνες συνεχώς και μας έβγαλες τα δικά μας μάτια με τις ανορθογραφίες και τις βλακείες σου.

      Διαγραφή
  30. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΦΤΑΘΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕΝΩ Κ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατ'αρχάς να αλλάξεις τηλ. ή να το στείλεις σχολείο,μετά φίλε μου σίγουρα πέρασες πανεπιστήμιο αλλά απ'έξω,το θέμα είναι πολιτικό σίγουρα αλλά εσύ βρίζεις χωρίς να γράφεις με πολιτικό ύφος και τέλος δεν είμαι ούτε καν συγγενής της Αννας.

      Διαγραφή
    2. Έχετε τρελαθεί η Αννα και η οικογένεια της εκτός απο τον αδελφό της?
      Είναι πολιτικό πρόσωπο με πολύ κακό παρελθόν και παρόν, ο κάθε πολίτης μπορεί να λέει ότι θέλει και όσο αισχρά να λέει δεν θα είναι τόσο αισχρά από όσα κάνει και λέει η Αννα.
      Αν θέλει Ανωνυμία και να μιλάνε οι συγγενείς της μόνο, να φύγει από την πολιτική και να πάψει να διαφημίζει την πραμάτεια της στα κοινωνικά δίκτυά.
      Το δικαίωμα το δίνει μόνη της και η κοινωνία θα της συμπεριφερθεί όπως ζητάει και δίνει δικαιώματα η Αννα.
      Η Αννα έχει μπερδέψει την Πολιτική, με την Ιδιωτική της ζωή και τώρα πληρώνει το τίμημα της ανοησίας της.
      Στην Λουτσα ζούμε άλλα όπου και να ζούσε με αυτά που κάνει τα ίδια θα άκουγε, ίσως και πολύ χειρότερα γιατί εδώ την ξέρουμε προσωπικά οι περισσότεροι ξέρουμε τι προσωπικά προβλήματα έχει και είμαστε στο σύνολο μετρημένοι και επιεικείς, κάποιοι όμως τα λένε πραγματικά όπως είναι.
      Πόσο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουμε? να χαϊδεύουμε τον παράνομο και να τιμωρούμαι αυτόν που λέει την αλήθεια? και περιγράφει την πραγματικότητα?

      Διαγραφή
    3. Και του ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ τον ΚΟΠΑΝΟ το ξέρετε???Αν ΌΧΙ ρωτήστε. Φελοι! Αι σιχτιρ! ΦΡΟΥΤΑ! Αντί να εκτεθειτε όπως η ΆΝΝΑ η οποίος άλλος υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ βριζετε και χυδεολογητε εδώ μέσα ως τυφλοποντικες!!!!!
      ΦΕΔΡΟΙ!!!!

      Διαγραφή
  31. Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ3 Ιουλίου 2018 στις 7:02 μ.μ.

    ΠΟΜΑΚΕ ΤΟ ΜΙΛΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΠΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΟΡΑΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΧΕΡΑΚΙ Η ΠΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΝΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΞΑΙ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ΑΚΟΜΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Ν ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ..ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ....ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ....ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΡΕ ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΗΦΗ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.
      ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ-ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ Η ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ?
      ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΚ
      ΠΟΙΟΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
      ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
      ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?
      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ?
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
      ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ- ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
      ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΤΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΠΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ.

      Διαγραφή
  33. Ραφτοπουλε παρε την Αννα σου και μπρος για το χωριο σας,να σας ξεχασουν και οι πετρες κακομοιρη μου, ερχονται και Δικαστηρια.
    το Ονειρο η Αννα Δημαρχος μεχρι εδω ητανε, τωρα μπηκατε στον εφιαλτη του ξεφτιλισμετος.
    Τρελογερε καταστραψες την κορη σου βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ψυχραιμία!!!
    ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ!!!Όλοι οι καλοί χωράνε!!!Και η ΆΝΝΑ και εσείς και όλοι!!Με βρισιές και χυδεολογιες δεν βγαίνει άκρη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μείνατε στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι είστε Έλληνες η μάλλον καλύτερα ότι κατανοητέ την σημασία των λέξεων που αραδιάζεται.
      Βίτσια προέρχεται από το ΥΒΡΙΣ, διάβασε να μάθεις την εννιά της λέξεως.
      Μονό η συγκεκριμένη πολίτικος σας βρίζει όλους πρόστυχα, αποδεδειγμένα με τις επίσημες δηλώσεις που κάνει.
      Εδώ που ζω αν τολμούσε πολίτικος να γράψει τέτοια πράγματα, δεν θα έφτανε στο γραφείο του, θα έπρεπε να παραιτηθεί γιατί θα τον παραιτούσαμε υποχρεωτικά και θα έπρεπε να εξαφανιστεί από την πολιτεία για πάντα.
      Αν λάβουμε υπόψιν καίω σα της καταμαρτυρούν, είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για μια κλειστή κοινωνία σαν την δική σας.
      είναι ντροπή οι φανατικοί οπαδοί κάποιου πολίτικου να προσπαθούν, να φιμώσουν τους αντιπάλους που περιγραφούν τα ανομήματα του πολίτικου που ακολουθούν.
      Σάπια κοινωνία και με διεφθαρμένη εξουσία άφησα την Ελλάδα και βλέπω ότι είναι πολύ πολύ χειρότερα.
      Με 79 ήμερες διακοπές στην Ελλάδα όλα μοιάζουν όμορφα ίσως και η νοσταλγία, άλλα εφέτος με πόνο θα πάμε άλλου να κάνουμε διακοπές, μέχρι η Ελλάδα και οι ντόπιοι ξαναβρείτε τα λογικά σας.

      Διαγραφή
    2. Νέο πλούτε! Κάνε μας την χάρη και τραβά στην ευχή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΜΑΚΕ.
      ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.
      ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου