Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Έκαναν τις πινακίδες της Εγνατίας «καβάντζες» ηρωίνης

Οι συλληφθέντες θεωρούνται μέλη κυκλώματος που εισάγει από την Βουλγαρία μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και τις διακινεί στην Ελλάδα
Σε δύο πινακίδες χιλιομετρικής σήμανσης της Εγνατίας οδού στον κόμβο Καβάλας – Θεσσαλονίκης σταμάτησε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος καταγράφηκε να κρύβει σε αυτές ποσότητες ηρωίνης που είχε εισάγει από τη Βουλγαρία. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας που τον παρακολουθούσαν χωρίς να τους αντιληφθεί, τον άφησαν να συνεχίσει την πορεία του.

Ειδοποίησαν, όμως, τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και, μόλις το όχημα έφτασε στην πόλη, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 848 γραμμαρίων και ο 38χρονος οδηγός συνελήφθη. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Καβάλας και της Ο.Π.Κ.Ε. που περίμεναν κρυμμένοι στα σημεία όπου είχε σταματήσει νωρίτερα ο αλλοδαπός, έπιασαν επ' αυτοφώρω έναν 46χρονο Έλληνα και άλλους τρεις Έλληνες ηλικίας 55, 51, και 32 χρόνων οι οποίοι πήγαν να παραλάβουν τις τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 275 γραμμαρίων που είχε κρύψει.

Η ηρωίνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 123 γραμμαρίων κατασχέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και 500 ευρώ. Οι συλληφθέντες θεωρούνται μέλη κυκλώματος που εισάγει από την Βουλγαρία μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και τις διακινεί στην Ελλάδα. Έτσι, η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη εξάρθρωσή του, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου