Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ανδρέας Βασιλόπουλος: "Εριστικός, όπως πάντα, ο κ. Μπουρνούς συνεχίζει την τακτική των προσβολών

Είναι πλέον βέβαιο ότι ο κ. Μπουρνούς δεν μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά, δηλαδή δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ως Δήμαρχος της πόλης μας, όσο χρόνο και εάν παραμείνει στη διοίκηση.
Έντονα παθιασμένος με την άσκηση εξουσίας, παραβλέπει την ουσία των παρατηρήσεων που ασκούν οι δημότες και οι δημοτικοί σύμβουλοι και επιχειρεί πάντα να αμυνθεί μέσω της φραστικής επίθεσης και των προσβολών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι αποκαλεί “προεκλογικές ανησυχίες» την κριτική μας για την άθλια κατάσταση σχεδόν όλων των παιδικών χαρών. 
Και διερωτώμαι, θεωρεί όψιμο προεκλογικό ενδιαφέρον και την τότε αναφορά μου, τον Μάρτιο του 2015 στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν είχα επισημάνει στην Δημοτική Αρχή το θέμα; 
Πόσο εύκολα θα μπορούσε κάποιος, ειδικά από την αντιπολίτευση, να θεωρήσει «προεκλογική δρομολόγηση» ότι επισκευάζονται αυτές οι λίγες παιδικές χαρές στο τέλος της θητείας του; 
Εύκολα, αλλά ο πολιτικός μας πολιτισμός δε μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοια σχόλια, γιατί ακόμα και τελευταία στιγμή, το έργο πρέπει να γίνεται.

Το σίγουρο πάντως είναι αυτό που βιώνουν και συζητούν όλοι οι δημότες. Τέσσερα χρόνια μετά την ανάληψη καθηκόντων αυτής της δημοτικής αρχής, εξακολουθούν να παραμένουν επικίνδυνες 25 από τις συνολικά 30 παιδικές χαρές και κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Ούτε καν στο σημείο, όχι να ανακατασκευαστούν και να πιστοποιηθούν, αλλά τουλάχιστον να επισκευαστούν τα επικίνδυνα σημεία (βίδες, καρφιά, σπασμένα ξύλα, κλπ) για να μην έχουμε ατυχήματα.

Είναι επικίνδυνο κ. Δήμαρχε να μην μπορείτε να μπείτε στον ρόλο του Δημάρχου. Πρέπει ως Δήμαρχος να δέχεστε τις παρατηρήσεις όλων και να προσπαθείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εσείς δυστυχώς προσπαθείτε μόνο για την καλύτερη απάντηση.

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος
Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου