Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

44 χρόνια κάθειρξη στον πατέρα που βίαζε την θετή και τις δυο φυσικές του κόρες!

  Η παραγραφή κάποιων από τα αδικήματα που αντιμετώπιζε, έριξε στα μαλακά –όσο κι αν
μπορεί να ειπωθεί αυτό- έναν αδίστακτο αιμομίκτη παιδεραστή που βίαζε τα ίδια του τα παιδιά και την θετή του κόρη όταν ήταν ανήλικα, με αποτέλεσμα να μειωθεί κατά 23 (!) χρόνια η πρωτόδικη ποινή του!





Ο 55χρονος πα-τέρας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 67 ετών σε πρώτο βαθμό από το Κακουργιοδικείο Πύργου, που τον είχε κρίνει ένοχο για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιών και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια τον Ιούνιο του 2015.

Τη μήνυση εναντίον του είχαν υποβάλει το 2010, η 18χρονη (τότε) θετή κόρη του την οποία βίαζε από τα 12 της χρόνια και η μητέρα της. Αυτό που έκανε την άτυχη κοπέλα να ανοίξει το στόμα της για τον πατριό της, ήταν ότι αντιλήφθηκε πως ασελγούσε και στα μικρότερα ανήλικα παιδιά του που ήταν φυσικά του τέκνα, από τις ηλικίες των 11 και 13 χρόνων!

Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, η μητέρα των παιδιών πήρε τα δυο μικρότερα και έφυγαν από το νησί του Ιονίου όπου διαδραματιζόταν η οικογενειακή τραγωδία και από τότε ζουν στο εξωτερικό. Έτσι, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών όπου ο αδίστακτος 55χρονος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, παρέστη μόνο η θετή κόρη του που περιέγραψε ανάγλυφα στην κατάθεση της τα μαρτύρια που βίωναν η ίδια και τα αδέλφια της. Ο δράστης καταδικάστηκε και πάλι, αυτή τη φορά σε κάθειρξη 44 ετών, από τα οποία εκτιτέα είναι τα 25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου