Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

54χρονη έδωσε 6.000 δολάρια και 1.700 ευρώ σε απατεώνες

Η άτυχη γυναίκα τα έχασε όταν δέθηκε το σχετικό τηλεφώνημα από μια άγνωστη που προσποιήθηκε την αστυνομικό και της είπε ότι ο σύζυγός της είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό κι ότι κινδύνευε άμεσα με φυλάκιση
Μπορεί να πάλιωσε πια το κόλπο των απατεώνων που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς και ζητούν χρήματα, δήθεν για να μην μπλέξουν νομικά συγγενείς τους που προκάλεσαν σοβαρό τροχαίο, όμως μια 54χρονη στην Αμαλιάδα την ‘πάτησε» για τα καλά!

Η άτυχη γυναίκα τα έχασε όταν δέθηκε το σχετικό τηλεφώνημα από μια άγνωστη που προσποιήθηκε την αστυνομικό και της είπε ότι ο σύζυγός της είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό κι ότι κινδύνευε άμεσα με φυλάκιση. Η δράστιδα ζήτησε χρήματα με το πρόσχημα ότι θα βοηθούσε να μην κατηγορηθεί και «ψάρεψε» την 54χρονη για τα χρήματα που είχε σπίτι.

Η ταραγμένη γυναίκα συμφώνησε να πληρώσει 1.700 ευρώ και 6.000 δολάρια για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες ο σύζυγός της και, το βράδυ της Παρασκευής, παρέδωσε τα χρήματα έναν άγνωστο συνεργό της απατεώνισσας, ο οποίος τα πήρε και έγινε άφαντος. Όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχαν ξεγελάσει, η 54χρονη κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας που σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου