Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Την καταζητούσαν για φόνο και έκανε ωτο-στοπ σε περιπολικό

Όπως λέχθηκε από την Αστυνομία, ενώ υπέγραψε να της γίνει ιατροδικαστική
εξέταση, στη συνέχεια δεν δέχτηκε να εξεταστεί χωρίς ρούχα και να φωτογραφηθεί από τους ιατροδικαστές


Η Κυπριακή αστυνομία εξιχνίασε και την δολοφονία 80χρονης συνταξιούχου δασκάλας Ανδριανής Βανέζη, η οποία είχε βρεθεί δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της στην περιοχή Αγλαντζιάς της Λευκωσίας.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 29χρονος χρήστης ναρκωτικών ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Χθες βράδυ συνελήφθη και μια 34χρονη από το Πακιστάν η οποία ήταν καταζητούμενη αφού είχε επιχειρήσει να πουλήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί από το σπίτι της 80χρονης. Η 34χρονη συνελήφθη κάνοντας ωτο στοπ σε περιπολικό της αστυνομίας, ζητώντας να την μεταφέρουν κάπου και ενώ ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών. Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης ενώ αναμένεται σύντομα να βγουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Όπως λέχθηκε από την Αστυνομία, ενώ υπέγραψε να της γίνει ιατροδικαστική εξέταση, στη συνέχεια δεν δέχτηκε να εξεταστεί χωρίς ρούχα και να φωτογραφηθεί από τους ιατροδικαστές. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε ότι φέρει εμφανή σημάδια στον λαιμό και τα χέρια από τη χρήση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου