Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Νεκρός ηλικιωμένος που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ΙΧ στα Διαβατά

Ο άτυχος 90χρονος μετά το δυστύχημα διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα ξημερώματα εξέπνευσε
Υπέκυψε τα ξημερώματα στα τραύματά του ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από ΙΧ, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε, χθες το απόγευμα στην κεντρική οδό των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος 90χρονος μετά το δυστύχημα διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα ξημερώματα εξέπνευσε.

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του λευκού αυτοκινήτου, που παρέσυρε τον 90χρονο. Μοναδική μαρτυρία βάσει της οποίας εξετάζουν τα στοιχεία οι αστυνομικοί ήταν το χρώμα του και η πιθανότητα να πρόκειται για μικρό φορτηγό. Κατά τ’ άλλα αναζητούνται μάρτυρες που είδαν τη σκηνή του δυστυχήματος, αλλά και υλικό από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σε καταστήματα της περιοχής.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 6 το απόγευμα, όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει πεζός κάθετα την κεντρική οδό των Διαβατών Κ. Καραμανλή.

Άγνωστο για ποιόν λόγο ο οδηγός δεν τον αντιλήφθηκε παρ’ ότι στο συγκεκριμένο σημείο όλα τα ΙΧ που κινούνται μειώνουν ταχύτητα, καθώς είναι κατοικημένη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου