Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Ερντογάν βάζει στο ίδιο «καλάθι» τους Έλληνες με τους Τούρκους στρατιωτικούς

«Δεν είναι δίκαιο αυτοί που ασχολούνται τόσο για τους δύο Έλληνες στρατιώτες να μην
έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων που αφού ενεπλάκησαν σε πραξικόπημα στην Τουρκία, μετά διέφυγαν στην Ελλάδα» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος επιστρέφοντας από τη Βάρνα






«Βόμβες» Ερντογάν για την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις του στέλνει το έμμεσο μήνυμα ότι αν δεν πάρει πίσω τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη μια ημέρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 δεν πρόκεται να δώσει πίσω τους Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Οι πληροφορίες έρχονται από το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Hurriyet».

«Μιλήσαμε και για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν επειδή πέρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν σε στρατιωτική μας περιοχή. Τους εξήγησα πως το θέμα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και πως οι οικογένειες και οι υπάλληλοι του προξενείου μπορούν και τους επισκέπτονται. Μου είπαν, εσείς είστε μεγάλη χώρα, μεγάλος πρόεδρος, φροντίστε να αποφυλακιστούν οι δύο στρατιώτες. Τους είπα πως δεν είμαι μεγαλύτερος από τη Δικαιοσύνη. Το θέμα ειναι σε φάση εκδίκασης. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση που θα πάρουν τα όργανα της Δικαιοσύνης. Δεν είναι δίκαιο αυτοί που ασχολούνται τόσο για τους δύο Έλληνες στρατιώτες να μην έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτών, που αφού ενεπλάκησαν σε πραξικόπημα στην Τουρκία, μετά διέφυγαν στην Ελλάδα. Βέβαια, εμείς, δε συσχετίζουμε τα δύο θέματα. Αυτοί που έκαναν πραξικόπημα στην Τουρκία, βρίσκονται στην Ελλάδα. Δεν μας τους έδωσαν, ενώ τους ζητήσαμε.

4 σχόλια:

  1. Να τα μας, έπρεπε να το περιμέναμε κάποια στιγμή θα το έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΠΟΤΩΝ, ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΗΤΑΝΕ ΘΑ ΦΑΝΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΤΟ?
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΜΙΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μήνυμα του δημάρχου για την 25η Μαρτίου

    25η Μαρτίου
    Η Ελληνική Επανάσταση του 1821, η αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς του υπόδουλου Γένους, είναι ένα ορόσημο για την Παγκόσμια Ιστορία αλλά είναι και το μέγιστο ιστορικό γεγονός για την πατρίδα μας και το έθνος μας. Συμπίπτει με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τη Θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης, σε ανάμνηση της χαρμόσυνης αναγγελίας από τον αρχάγγελο Γαβριήλ προς την Παρθένο Μαρία ότι πρόκειται να γεννήσει τον Υιό του Θεού.
    Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και του χρόνου με Υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ?
      ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΟΘΒΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΙΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου