Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!! ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

της Δέσποινας Παπαγιαννοπούλου
Το νέο Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Σπάτων- Αρτέμιδος γεννιέται μέσα από πολιτικάντηδες και άτομα της ψηφοθηρίας που μόνο κακό έκαναν σ' αυτό τον τόπο!!
Επαγγελματίες ..κυνηγήστε τους πολιτικάντηδες μέσα από το σωματείο επαγγελματιών!!
Η θέση τους είναι ως απλά μέλη!!




Έκανα αγώνα όλο αυτόν τον καιρό για να φύγουν από καίριες θέσεις που μόνοι τους κατέλαβαν!! Πάτησαν πάνω σε ένα παλιό καταστατικό με το οποίο μου είχαν κάνει παλιά μομφή γιατί βοηθούσα τους επαγγελματίες με τις άδειες των καταστημάτων τους δίχως κανένα όφελος... ενώ αυτοί από παλιά ήθελαν να παίρνουν τις μίζες τους..
Μου έκαναν και τότε μομφή γιατί ήμουν εμπόδιο στον δρόμο τους!! Οι περισσότεροι γνωρίζουν την προσφορά μου άνευ δόλου στην πόλη μας!!


Και σήμερα ο κύριος Σαμαράς με διέγραψε γιατί τόσο καιρό έκανα αγώνα για να αποχωρίσει από την θέση που με το έτσι θέλω κατέλαβε στο σωματείο!! Και πήρε πρωτοβουλία από μόνος του, όπως μας ανακοίνωσε, στην δεύτερη συνάντηση μας και πήγε σε δικηγόρο την κυρία Ντουρούπη -ενώ δικηγόρος εισαγγελέας παρ' Αρείω Πάγω μας πρότεινε δωρεάν τις υπηρεσίες του για σύνταξη νέου καταστατικού- αλλά τους συνέφερε το παλιό που είχε μια δική μου τάχα μομφή για να μου κλείσουν το στόμα δια της απουσίας μου!!! 

Στην πρώτη και δεύτερη συνάντηση μας, ντε και καλά, επέμεναν να βάλουμε εταιρεία σεκιούριτι στην περιοχή με τεράστιο κόστος για τους επαγγελματίες οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και όχι να πληρώνουν και σρκιουριτάδες από πάνω ..αντί να κάνουμε ενωμένοι αγώνα να στείλουν άτομα στην αστυνομία για την φύλαξη των δυο πόλεων μας. Και ενώ τους ανήγγειλα την δωρεά δεκαπέντε αστυνομικών οχημάτων από κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και το αγνόησαν!! 

Έτσι λοιπόν Γιάννης γλεντάει...Γιάννης πίνει....

Ο κύριος 
Σαμαράς μόνος του άνοιξε σελίδα του σωματείου και την διαχειρίζεται ο ίδιος!! Βάζει και βγάζει όποιον θέλει και όποιον γουστάρει!!
Έτσι ακύρωσε και το δικό μου αίτημα σαν επαγγελματίας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του όταν τον ρώτησα γιατί δέχθηκε άτομα στην κλειστή ομάδα οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες και έχει δεχτεί μέσα άτομα που ανήκουν στην "ανασσα", την παράταξη της μνηστής του και όχι σε επαγγελματίες, αμφισβήτησε και τις υπογραφές των επαγγελματιών που με έχρισαν με σφραγίδες και υπογραφές αντικαταστάτρια τους να μιλήσω γι' αυτό το θέμα στην επόμενη συνάντηση μας!! Μάλιστα ισχυρίστηκε την παλιά μομφή για να μην πάω και για να μην ακουστεί η φωνή μου!!

Αγαπημένοι μου φίλοι η κυρία Άννα Ραφτοπούλου είναι υπέροχη φίλη, υπέροχο άτομο αλλά από που, ξαφνικά, τόσο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες;
Από το πουθενά παίρνουν φώτο τα μαγαζιά μας για να φτιάξουν, λέει, επαγγελματικούς χάρτες ...και όλα αυτά χωρίς να ερωτηθεί κανένας από εμάς!!

Σταματήστε τους!!

Τα σωματεία είναι ιερά και υπάρχουν μόνο για τους απλούς επαγγελματίες και όχι για πολιτικάντηδες!!

Είναι ζημιογόνοι φορείς της πολιτικής ζωής του τόπου οι πολιτικάντηδες!!

Αυτή η σκέψη να αναβιώσει το Σωματείο ήταν καθαρά του Αλέξανδρου Αγγέλου για την προστασία των καταστημάτων από τις κλοπές που έχουμε συχνές στην περιοχή μας και η σκέψη η δική μου για ένα ισχυρό σωματείο που θα το απαρτίζουν νέοι άνθρωποι και μακράν της πολιτικής ζωής του τόπου!!


Υφαρπαγή ψήφων είναι το μόνο τους μέλημα!! Με μπλόκαραν για να μην μάθετε τι πάνε να κάνουν!! Κανένας από καμία παράταξη στην διαχείριση του Σωματείου!! Ούτε απ τους μεν ούτε απ του δε...
Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ!!!!!

Σημ...
Ευχαριστώ πολύ όλους τους επαγγελματίες της περιοχής για τα υπέροχα μηνύματα τους...και για την απέραντη αγάπη τους στο πρόσωπο μου!!! Θα είμαι πάντα κοντά στα προβλήματά τους όπως πάντα και μάχιμη ενάντια σ' αυτά που δεν είναι για το συμφέρον τους!!
Ευχαριστώ...

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ένα από τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί στην ανάρτηση της κας Παπαγιαννοπούλου:

Σαν πολίτης αυτής της πόλης πικραίνομαι να βλέπω τέτοια διαμάχη. Είμαι 50 χρόνια στην Αρτέμιδα και από το 1986 μόνιμα, τα περισσότερα μαγαζιά τότε άνοιγαν κάθε σαββατοκύριακο, σιγά σιγά άνοιξαν καθημερινές και όλο και περισσότερα μαγαζιά, σε σημείο πολύ φίλοι μου από την Αθήνα να έρχονται Σαββατοκύριακο να ψωνίζουν εδώ. Υπήρχε σύμπνοια υπήρχε ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες και κυρίως από την τότε Δημοτική Αρχή του Γιάννη Αναγνωστόπουλου για τα προβλήματά τους. Μεγάλωσε η πόλη μας έγιναν πιο πολλά μαγαζιά και η κρίση ήρθε να τα διαλύσει και μαζί με αυτά και το Σωματείο. Δεν φταίει καμία Δημοτική Αρχή αν εσείς δεν απαιτήσετε, δεν φταίει καμία Δημοτική Αρχή αν εσείς δεν τρέξετε να φωνάξετε. Τα μαγαζιά είναι η ζωή σας η οικογένειά σας ο βιός σας και εμείς πρέπει να τα στηρίζουμε. Άρα εσείς και μόνο είστε υπεύθυνοι στο πως θα λειτουργήσετε στο πως θα πλασάρεται το εμπόρευμά μας και πως θα στολίσετε την πόλη σας. Ζούμε σε μια υπέροχη πόλη με 14 χιλιόμετρα παραλία που θα μπορούσε να είναι το Κάπρι της Ελλάδας, και θα έπρεπε να απαιτήσετε από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή να είναι δίπλα σας και ο ένας να βοηθήσει τον άλλο, βγάζοντας βέβαια τα προσωπικά συμφέροντα και τις ψηφοθηρίες απ΄ εξω. Το εκπτωτικό χωριό πέτυχε όχι γιατί έχει καλύτερα μαγαζίά αλλά γιατί δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει βόλτα και να παίξουν τα παιδιά του, άλλο τόσο εμείς έχουμε τον θησαυρό στα χέρια μας και δεν δίνουμε σημασία. Θα έπρεπε όλα τα μαγαζιά με την σειρά να κάνετε εκπτώσεις να διαφημίζεστε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου να στολίζεται την πόλη, και για τους σεκιουριτάδες που διάβασα δεν είμαστε στο Κολωνάκι ας περιφρουρήσουμε όσο μπορούμε τις περιουσίες μας μόνοι. Όσο για τους καινούργιους επαγγελματίες της πόλης μας που σίγουρα κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζουν θα τους πω ότι όταν ήρθαμε το 1986 να μείνουμε υπήρχε ένα δημοτικό σχολείο και μία ταβέρνα, που μετατράπηκε σε γυμνάσιο, κι αν δεν είμασταν κάποιες γυναίκες με αγωνιστική διάθεση για μια καλύτερη πόλη εκεί θα είμασταν ακόμη. Η κ. Παπαγιαννόπουλου που κάποιοι κάνετε ότι δεν την γνωρίζεται, ήταν αυτή που ήταν όλη μέρα μέσα στο Δημαρχείο και εκεί τήν γνώρισα, που απαιτούσε από τον Δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο πότε για τα σχολεία, πότε για δρόμους, πότε για νερό, πότε για λάμπες, και μαζί της ξεσήκωνε κι αλλες γυναίκες, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα όλοι μαζί Επαγγελματίες, Πολίτες, και Δημοτική Αρχή.

14 σχόλια:

  1. Άσε τους άλλους να σε πολεμούν αγάπη μου αυτό σημαίνει ότι αξίζεις Κάνε εσύ αυτό που πιστεύεις και νομίζεις Φιλάκια καλημέρα καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!εσύ την έχεις άλλωστε τόσα χρόνια μαχεσαι..μεγάλωσες μαχωμενη για όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ λουκουμη ειταν αυτό αρκετά πια με αυτούς τόσα χρόνια τιπωτε δεν έκαναν εδο μόνο τσεπονουν λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα σε αποκαλέσω με τα επίσημα ονόματα που σε φωνάζει η πιάτσα. Κυρά Δέσποινα πεινάλες ξεβράκωτοι ήρθατε να λεηλατήσετε την Λούτσα, όσο μπορέσατε αρπάξατε ρημάξατε, τώρα γεράσατε χάλασε και ο συνεταιρισμός και ξαναθυμήθηκες παλιά κόλπα? Η κόρη σου δεν έκανε χρήση των γνωριμιών σου για να χωθεί στο Τοπικό και μετά την έχωσες στο Αεροδρόμιο γιατί ο ψεύτης δεν την έκανε Αντιδήμαρχο χαχαχ. Ένας επαγγελματίας ακόμα και σουβλακερμαν έχει πολιτικη θεση, αφού έχεις κατάστημα έχεις πελατολόγιο, έχεις επαφή με τον τοπικό πληθυσμό, πως και με ποιο δικαίωμα θα του στερήσεις εσύ η ξεβράκωτη το δικαίωμα να είναι Πολιτικός και επαγγελματίας? Το ψευτοσωματειο το μόνο κρητηριο που θέλει είναι να είναι κάποιος επαγγελματίας, αν έχει αυτό το ζητούμενο μπορεί να είναι πόρνη,σουβλακερμαν, μεθύστακας. πολιτικός. Σύνελθε εσύ τελείωσες μην προσπαθείς να κάνεις γήπεδο να παίξουν τα παιδιά σου, προηγούνται και παίζουν άλλοι αυτήν την κομπίνα σύλλογος σωματεία, κλπ κλπ για να μαζέψουν ψήφους, η Τσουρη μάζευε για τον απατεώνα Μητσο, η Άννα θέλει να μαζέψει για τον εαυτόν της και καλα κάνει γιατί δεν θα βρει ούτε την ψήφο της, αν δεν τελειώσει με αυτό ο μπαμπάς της δεν την αφήνει να παντρευτεί τον φίλο της Σπύρο, αλλα όσα κάνουν είναι νομότυπα, όλοι ξέρουμε τι θέλετε από τους συλλογους και τα σωματεία . Να αποκτήσετε κοινό που θα το κάνετε χρήση για προσωπικούς στόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε κακκοβουλα ακάματη απραξία κ πουθενά!!σου απαντώ λοιπόν με το όνομα μου Δέσποινα με λένε κ με φωνάζουν Δεσποινουλα στην αγορά γιατί βοηθάω όποιον κ όπου μπορώ χωρίς λεφτά χωρίς ψήφους χωρίς ανάγκη ..μα με αγάπη ..ετσι κ πήρα μαζί μου μια χούφτα γυναίκες κ πήγαμε με αγώνες στον ΟΣΚ κ πήραμε την ένατη ανέγερσης του Λυκείου Αρτέμιδος.!έτσι μου εμπιστεύθηκε κ το κλειδί του οικοπέδου στις ΦΥΣΤΙΚΙΕΣ ο Χρήστος ο Σερέτης..μου είπε πάρε το κλειδί γιατί δεν χρηματίζεται κ είσαι αντράκι κ θα το χτίσεις το σχολείο .έτσι κ έκανα μαζί με άλλες πολλές μανάδες...έτσι έφτιαξα κ 500 δρόμους σαν αντιπρόσωπος των κατοίκων εδώ μια σταλιά κορίτσι μόλις είκοσι ετών..έτσι έφερα την πρώτη σχολική επιτροπή στην Αρτέμιδα μιας κ κρύωναν τα παιδιά μας με τα σπασμένα τζάμια ...έτσι έφερα κ πούλμαν στα δημοτικά σχολεία για να πηγαίνουν κ τα δικά σου τα παιδιά στο σπίτι να μην πάρουν μέσα στο βούρκο των δρόμων!!έτσι σουλουοωδα κ το Σωματείο το νεκρο τότε που το είχε σε αδράνεια ο Κύρος Λουκάς Καραγιαννόπουλος ...έτσι κ τώρα ήθελα να το ζωντανέψουν τα νιάτα της περιοχής από την κυρία Φωτεινή Τσουρή που το είχε θάψει κ πήρε άδεια απ την Νομαρχία να κλείσει τις Πέμπτες όλα τα μαγαζιά για να έχει ανοιχτό το δικό της πολυκατάστημα..για προσωπικό της ώφελος ..έτσι κ η μικρή μου κόρη που με την αξία της κ με εξετάσεις είχε μπει στο αεροδρόμιο που κ πάλι με την δική της αξία βγήκε μια σταλιά παιδί τοπική σύμβουλος που με την δική της εντιμότητα παραιτήθηκε ενώ μπορούσε να έχει πολλά ..κ προτίμησε την εντιμότητα που της δίδαξαν οι γονείς της..έτσι κι εγώ που δεν πολιτευομαι ούτε έχω νέα επιχείρηση ούτε έχω κανέναν ανάγκη κ μόνο τα χέρια μου που δούλεψαν σκληρά για να έχω τόσα που οι άλλοι κλέβοντας απεκτησαν!!εστί λοιπόν φορώ τα παντελόνια καλύτερα από σένα ..γιατί είμαι μαγκισα κ χαλάλι μου,γιατί δεν γλύφω ούτε ερπω σαν εσένα κ δεν περίμενα να μου χαριστεί τίποτε αλλά μόνο με την δουλειά μου,!!άντε κύριε ανώνυμε κ σου εύχομαι να βρεις κ εσύ την ψυχική δύναμη που οι αρχαίοι την έλεγαν ανακαρα...άντε κ μην ζηλεύεις τόσο ..δούλεψε κι εσύ πολύ να αποκτήσεις τα πάντα ...άντε γεια...Δέσποινα με λένε κ στην αγορά με φωνάζουν Δεσποινουλα ...έτσι με λένε οι παλιοί μου φίλοι όπως ο Σαραγουδας ο Γιώργος κ ο συγχωρεμενος ο Σταυρου ο κρεοπώλης...έτσι με λέει κ ο Αποστόλης ο Σταυρου ο βουλευτής ..είμαι εγώ που τότε στο παλιό Σωματείο έβαλα μέσα τον Βάιο Τυρακη που πήγε να γράψει τα μαγαζιά με ώφελος που είχαν καταθέσει στον Δήμο τα έγγραφα τους για άδεια..είμαι εγώ που θα με βρητε όλοι οι παράνομοι μπροστά σας!!ναι είμαι εγώ!! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !!άντε γεια!!

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ Κ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ? ΑΡΓΑ ΗΡΘΕΣ Η ΘΕΣΗ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΑΥΡΟ Κ ΑΥΤΗ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50ΧΡΟΝΩΝ.
      ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Δεν πολιτεύομαι εγώ ρε γιατί δεν κάνω ...είμαι τόσο αληθινή που τα ρεμάλια σαν κ σένα τα πνίγω...όπως τα κουνέλια χαχαχαχα θα με διώξουν ...χαχαχαχαχα κι εσύ τρελόγερε μιλάς κ σου τρέχουν κ τα σάλια ρε!!ΜΟΥΣΚΕΨΑΜΕ,!!τι μίσος κ ζήλια κρύβετε μέσα σας ρε!!
      όλοι πολιτικοί θα γίνουμε?? μόνο οι απατεώνες πολιτεύονται κ οι ψεύτες αν πολιτεύομαι οι δουλευταράδες κ οι μαχητές τότε θα πήγαινα κι εγώ !!

      Διαγραφή
  4. Για μια ακόμα φορά το Ραφτοπουλέϊκο μπροστά στη μανία να μπει στη Δημαρχία η κόρη κάνει τη μια μετά την άλλη γκάφα. Καταρχήν στη φάση αυτή όλοι είναι αναρμόδιοι από το νόμο να μιλάνε για δραστηριοποίηση του παλιού σωματείου, αφού αρμόδια είναι μόνο τα παλιά του μέλη και κανένας Σαμαράς και κουραφέξαλα, εκτός κι αν είναι παλιό ιδρυτικό μέλος ή αν θέλει να κάνει άλλο σωματείο από την αρχή. Η αλήθεια είναι οτι πίσω από το τελευταίο δήθεν ενδιαφέρον για το σωματείο βρίσκεται το ραφτοπουλαίϊκο και αυτό τα χαλάει όλα. Εγώ θέλω σωματείο ανεξάρτητο για τα προβλήματά μας τα ταξικά, τα συντεχνιακά, όχι για να παίζουν άλλοι παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ραφτοπουλοι, οι Τσεπα κ ο Σαμαράς κοιτάνε την δουλειά τους κ τα συμφέροντα τους, όπως κάνουμε ΟΛΟΙ μας. Σωματείο ο αυτοαπασχολούμενος δεν χρειάζεται, ούτε ταξικά ούτε συντεχνιακά προβλήματα έχει. Διάλεξε τον δρόμο του αγώνα, ο μόνος πραγματικός εχθρός μας ταξικός κοινωνικός κ προσωπικός είναι ο Δ. Υπάλληλος, κανείς άλλος.
      Εμείς είμαστε μοναχικοί λύκοι κ όλοι είμαστε εναντίον όλων, γιατί εμείς ταΐζουμε όλη την χώρα.

      Όποιος θέλει σωματεία κ τρίχες κατσαρές, η πολιτικός θέλει να γίνει, η είναι εργάτης που άνοιξε μαγαζί

      Διαγραφή
  5. Καλά σε λέει βούρτσα ο άλλος ανώνυμος. Τι θέλεις εσύ γριά βούρτσα και θέλεις πολιτικά οφίτσια? Τα παιδιά σου τα βόλεψες, θέλεις κέντημα? Κάνε έναν νέο σύλλογο σωματείο και κάντε και αυτό νέο Μπ@@ρδελο, όπως όλα.
    Το παλιό αυτό που έχει ο Τσουρη, είναι μαγαρισμένο όπως η Ομοσπονδία της Καβουροχελωνας, της έσπασε το καβούκι ο Μαρλαντης και βρόμισε ο τόπος, η Καβουροχελωνα έμπλεξε με εισαγγελείς θα φάει την φυλακη και το πρόστιμο και θα πεθάνει ξεφτιλισμένη, ζήλεψες την κατάντια της?
    Παλιόγρια είσαι και εσύ, αν θέλουν νέοι ανθρωποι σωματεία ας κάνουν, αλλα επιχειρηματίας και σωματεία σύλλογοι και τέτοια κουμουνιστικά, δεν πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Το τακτ είναι η ικανότητα να λες σε κάποιον να πάει στον διάολο, με τέτοιο τρόπο που να τον κάνει να ανυπομονεί για το ταξίδι.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΊΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΡΆΦΩ. ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΣΑΣ ΔΩ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΊ!
      ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΞΉΣ ΜΗΝ ΔΊΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ,ΌΧΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ! ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ !!, ΑΛΛΆ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΡΕΤΑΛΙΑ. ΕΓΏ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΡΊΖΕΙ Η ΗΛΙΚΊΑ ΜΟΥ ΈΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΌΤΙ ΑΝ ΤΟ 30 /100 ΑΠΌ ΌΣΑ ΛΈΤΕ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΙΣΧΎΟΥΝ ΕΊΣΤΕ ΑΞΊΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΩΝ! ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ ΌΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΊΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΛΕΤΕ 100/100 ΑΛΉΘΕΙΑ! !
      ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ.. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ.. ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ!!!
      ΜΌΝΟ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΓΙΑΤΊ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΘΗΡΊΑ ΆΝΘΡΩΠΟΜΩΡΦΑ!!!
      ΠΟΥ ΒΈΒΑΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΆΣ ..ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΑΛΛΆ ΆΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΜΑΣ!!!ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ! .....ΕΛΠΊΖΩ ΜΌΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΤΟ! !ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΕΝΝΟΏ! !

      Διαγραφή
  6. Κυρία Παπαγιαννοπούλου ειλικρινά χίλιες φορές μπράβο, τα καρκινώματα πρέπει να χτυπηθούν στην ρίζα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΡΙΑ ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ. ΣΚΑΣΕ ΕΧΕΙΣ Κ ΚΟΡΕΣ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΚΙΝΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ.
    ΚΑΝΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Κ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Κ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Κ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΖΥΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ...
    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ 2Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΗ "ΦΑΤΣΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6.000 ΕΥΡΩ + ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ... ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΛΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ... ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ... ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ... ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΑΙΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑς ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.... ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ... ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΗΣ... Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ... ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ... ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ... ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... ΚΟΠΑΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.... ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ ευχαριστώ για το χρόνο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου