Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ψινάκης για ΧΥΤΑ: Ο πρώτος που θα ξεφτιλιστεί αν γίνει, θα είμαι εγώ [vid]

Άνοιξε το γραφείο του για μαθητές σχολείων του δήμου Μαραθώνα και εκπροσώπους διαφόρων τοπικών συλλόγων ο Ηλίας Ψινάκης. Και με τον μοναδικό του τρόπο, μίλησε για τον ΧΥΤΑ στον Γραμματικό.
Ο Ηλίας Ψινάκης, στη συνάντηση της Παρασκευής, είπε πως είναι ο πρώτος που θα ξεφτιλιστεί πανελληνίως εάν γίνει ο ΧΥΤΑ.




Όπως είπε, το παιχνίδι παίζεται στις Βρυξέλλες και έδωσε τον λόγο του ότι θα βρεθεί εκεί με τους συμβούλους του και θα κινήσει γη και ουρανό για να απεντάξει την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Υποσχέθηκε δε ότι θα στήσει οδοφράγματα και θα κατέβει μαζί με τον κόσμο στον δρόμο για να μην πλησιάσει σκουπιδιάρικο! Και έδωσε το πράσινο φως στους μαθητές να συνεχίσουν το αγώνα τους όπως αυτοί νομίζουν.

«Ο Δήμος Μαραθώνα είναι ένας ιστορικός δήμος και δεν θα αφήσω να γίνει σκουπιδαριό θα κινήσω όλες τις επαφές μου στις Βρυξέλλες, θα έχουμε 23 ευρωβουλευτές και θα αποφασίσουν τι θα γίνει», τόνισε ο δήμαρχος Μαραθώνα.

Ενημέρωσε ότι η συνεδρίαση των 23 ευρωβουλευτών -μεταξύ των οποίων η πλειοψηφία είναι υποστηρικτές του εγχειρήματος της απένταξης του ΧΥΤΑ- θα γίνει κάποια στιγμή, το διάστημα από 21 Ιανουαρίου έως 22 Μαρτίου 2018.

Υπενθυμίζοντας ότι το έργο για το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό είχε αποφασιστεί επί θητείας Σγουρού, τόνισε ότι παρέλαβε ένα έργο έτοιμο με πολλά λάθη και ότι από την πλευρά του Δήμου έγιναν πολλές κινήσεις μέχρι σήμερα για την αποτροπή του.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Ηλίας Ψινάκης διέθεσε άλλη μια ώρα για τους στους υπόλοιπους μαθητές που ήταν έξω από το γραφείο του, γιατί δεν χωρούσαν στην αίθουσα, ώστε να ενημερώσει και κανένας να μην μείνει παραπονεμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου