Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αρρώστησε ο Κρατερός Κατσούλης, η ανακοίνωση από την σύζυγό του

Για πρώτη φορά φέτος εμφανίστηκε μόνη της   «Πρέπει να είναι κλινήρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς», είπε η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπήςΑνατρεπτική η αρχή σήμερα για την πρωινή
εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου». Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά είδαμε μόνη της Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή στο πλευρό της.





Ο Κρατερός Κατσούλης όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. «Πραγματικά ελπίζω να είστε καλά, γιατί εδώ -δεν ξέρω- κάτι έχει συμβεί. Ελπίζω εσείς τουλάχιστον να είστε καλά. Βλέπετε ότι εδώ δεν είναι ο Κρατερός μας. Δεν είναι ο Κρατερός μας και για να μην είναι υπάρχει λόγος. Πρέπει να είναι κλινήρης, του έχει συμβεί κάτι, το οποίο ελπίζουμε να περάσει πολύ σύντομα, παρακολουθείται από γιατρούς. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα όλο αυτό και να είναι και πάλι μαζί μας», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ευχήθηκε περαστικά on air, ενώ ήταν εμφανής η ανησυχία της. Η Κατερίνα Καραβάτου συμπλήρωσε: «Εμείς θα του στείλουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας και να μη συμβεί τίποτε άλλο ξανά. Μας έχει πάει λίγο περίεργα το 2018… Θα τα καταφέρουμε, λοιπόν, εδώ πέρα να βγάλουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται».
Δείτε πώς ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου