Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΣΥ Αττικής: Θα συζητηθεί 1.257.850€ Μελέτη Σπάτων, Αρτέμιδος στις 11.01.2018


ΠΕΣΥ Αττικής: Ποια θέματα θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της 11ης Ιανουαρίου
6 Ιανουαρίου 2018 - 18:00

Κοινοποίηση στο Facebook Κάντε Tweet στο Twitter



Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου – Χολαργού).
Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:
  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ιστορικού κτηρίου Μπιζανίου και περιβάλλοντος χώρου, συνολικού προϋπολογισμού 365.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Εργασίες άρσης καταπτώσεων πρανών περιοχής βελανιδιάς Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου», συνολικού προϋπολογισμού 119.957,41 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη αποχέτευσης αστικών λυμάτων Νότιας Αρτέμιδας», συνολικού προϋπολογισμού 1.257.844,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  4. Αντικατάσταση μέλους Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το έργο «Ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 1008Α Δ.Κ. Καματερού (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  6. Έγκριση μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας φωτεινής σηματοδότησης επί της Λ. Λαυρίου στο ύψος του δρόμου προς το βιολογικό καθαρισμό Λαυρίου, στον Δήμο Λαυρεωτικής (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Α. Σαπουνά).
  7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του Οδικού και Υδραυλικού έργου του ρέματος Προφήτη Δανιήλ από την Ιερά Οδό μέχρι τον Κηφισό (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Α. Αναγνωστόπουλος).
  8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Οριστική Οριοθέτηση του ρέματος Γαλάζιας Ακτής – Αγίου Δημητρίου – Ξελαφτάκι της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού» (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Α. Αναγνωστόπουλος).
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και δοκιμαστική εφαρμογή του προγράμματος «Εισαγωγή Ηλεκτρονικών διαδικασιών στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής».

27 σχόλια:

  1. Τι είδους μελέτη είναι αυτή που δεν υπάρχει πουθενά; Όλα γίνονται στο σκοτάδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ βγάλε τα μαύρα γυαλιά. ..μπας και δεις λίγο φως! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΛΘΕ Η ΏΡΑ!!!!ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΠΟΊΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΓΓ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΣΜΕΡΟ? ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ? ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
    ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ Κ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ.
    ΤΟ 90% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Κ ΞΑΝΑ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΕ΄ΛΕΙΩΣΕ Κ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙ! ! ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙΣ???
    ΕΣΎ ΠΡΟΤΙΜΆΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙΣ !!!
    Ε!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! ΦΟΥΚΑΡΑ!!!!
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕ!!!!ΚΑΙ ΆΣΕ ΌΣΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ.. ΆΜΑ ΛΆΧΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!!!!!!!ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ποιότητα του λόγου στο μεγαλείο της...
      φτου σου ξεφτίλα...

      Διαγραφή
    2. πραγματικα γελοιος τυπος! ειναι δημοτικος συμβουλος αυτος ο ανθρωπος που δεν ξερει να μιλησει;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι ο ΤΟΥΝΤΑΣ "παίζει"σε πολα "ταμπλο"!!Τον έχω δει να μιλά και με ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΌΥΣ (βλέπε τηλεόραση )και με λαχαναγωρητες (βλέπε πιάτσα)και με φρούτα (βλέπε Δημοτικους Συμβούλους )
      Οπως επίσης τον έχω παρακολουθήσει να μιλά σε Δ.Σ και όλοι να τον ακούνε με ιδιαίτερη προσοχή!!!!Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ να γίνετε από μπλε έως μελιτζανι!!!και να σκουντα τον Πρόεδρο του Δ Σ λέγοντας του,κοφτον κοφτον! !
      Όσο για την Χυδεοτητα που βγάζει πολλές φορές. ..αν θυμάμαι καλά και ο ΜΈΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΩΣ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ όταν τα "επερνε"κάπως έτσι μιλούσε!!!!
      Παίζει όμως και αυτό που λένε ότι όταν δεν μπορούμε να φτάσουμε κατι, προσπαθούμε να το κατεβάσουμε!!!
      Μόνο που εγώ πιστεύω ότι είναι από τα ιδιαίτερα και πολύ σκληρά "καρύδια "για να μπορέσει κάποιος να τον κατεβάσει!!!!
      Ένας πολύ Φιλος του!!!
      Σ.Τ.
      Καληνύχτα! !

      Διαγραφή
  6. Είσαι χυδαίος.Ντροπη σου για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς
    .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω μπορει να ειμαι χυδαιος πολλες φορες!!Αλλα χυδαιος με Ονοματεπωνυμο!!Και οχι Φουκαρας Ρουφιανος Γελοιος Κρυμενος πισω απο την προσφωνηση ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!!!! Γιαυτο ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!ΠΕΘΑΜΕΝΗ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΡΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΤΗΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! {ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΗΣΤΙΚΑ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΑΙΞΕΡΕΣΕΩΝ!} ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΑΝΤΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΝΑ ΠΕΙ!! ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΨΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ!!!

      Διαγραφή
    4. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί κάποιος το συγκεκριμένο blog θελοντας να πει την άποψη του ανώνυμα δεν είναι κατακριτέο.οι ύβρεις και η χυδαιότητα όμως είναι.δεν προπορευσαιετσι απλά γελοιοποιεισαι... και το να γίνεσαι χυδαίος είναι δικαίωμα σου αλλά είναι και δικαίωμα των υπολοίπων να σε κρίνουν και να σε κατακρίνουν!!!!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ!
      ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΈΝΑΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΟΎΣΑΝ ΑΝΏΝΥΜΑ! !
      ΈΝΑΝ ΚΌΣΜΟ ΧΩΡΊΣ ΑΪΝΣΤΆΙΝ ΧΩΡΊΣ ΧΡΊΣΤΌ ΧΩΡΊΣ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ ΧΩΡΊΣ ΣΩΚΡΆΤΗ ΧΩΡΊΣ ΆΝΝΆ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΚΆΊΆΦΆ! !ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ ΈΝΆ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΛΉΘΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΏΝΆΖΈΊ ΝΑ ΒΌΆ. .
      (ΆΡΌΝ ΆΡΌΝ ΣΤΆΎΡΌΣΌΝ ΑΥΤΌΝ! !)
      ΣΕ ΡΩΤΏ. .ΘΑ ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ? ??
      ΑΝ ΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ ΑΝ ΌΧΙ ΤΌΤΕ ΚΟΊΤΑΞΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ!
      ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΈΝΑ ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ! !
      ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ ΕΊΝΑΙ ΏΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ "ΚΑΛΆ "ΈΧΩ ΧΆΣΕΙ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ... !ΕΣΎ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΕΊΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ? ??
      ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ! ! ΕΓΏ ΠΆΛΙ ΌΧΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΏΡΑ? ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΩ ?
      ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ Ο ΕΑΥΤΌΣ ΜΟΥ! ! ΚΑΙ ΝΑΙ Ο. Κ. ΚΡΙΝΕΜΑΙ! !ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΥΘΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΟΥ! ! ΑΛΛΆ ΜΗ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΣΕ! !ΕΓΏ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΛΌΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΧΥΔΕΟ ΣΚΟΥΛΉΚΙ ΕΊΜΑΙ ΌΜΩΣ ΕΓΏ Ο ΙΩΆΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΣΎ ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ? ? ? ? ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΝΟΕΙΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΣΚΈΨΟΥ. .ΣΚΈΨΟΥ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΚΟΥΡΆΓΙΟ? ΑΠΑΝΤΆ! ! ΚΑΛΉ ΝΎΧΤΑ! !

      Διαγραφή
    6. Με το να χρησιμοποιείς το όνομα σου και να γράφεις χυδαιότητες και ύβρεις-τις οποίες αποκαλείς και αλήθειες-ειναι ΘΡΆΣΟΣ!!!! Το οποίο βέβαια το αποκτάς παίρνοντας μεγάλες δόσεις xanax και Dewars!!!! καλημέρα....

      Διαγραφή
    7. Τα επώνυμα είναι για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ, αφήστε εμάς τους μικρούς και ασήμαντους να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα της Ανωνυμίας.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΑΡΚΟΥ-ΤΟΥΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΟΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΙΣ ΕΡΓΑ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΤΟΥΝΤΑ ΑΛΗΤΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΥΣΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΣΕΝΑΝΕ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΞΩ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ,ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΥ,ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΡΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ.Σ Τ.Σ. Η ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΟΚΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΕΙΑ ΜΑΝΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ. ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΙΚΟΣ.
    ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΛΗΡΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ Η ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ
    ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επώνυμοι είμαστε κατά κύριο λόγο στο σχολείο και στο στρατό, και στην δουλειά ακόμα είμαστε κατά το ήμισυ επώνυμοι πολλοί γνωρίζουν μόνο το μικρό όνομα.
    Καλά τα λες Μανώλη κατά κατά τα άλλα επώνυμος μπορεί να θεωρηθεί κάποιος ευρέως γνωστός δήμαρχος, βουλευτής, επιχειρηματίας που έχει εμφανιστεί στα ΜΜΕ, δημοσιογράφος κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΒΑΡΑΣ ΝΑ ΒΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ.
      ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ?
      ΤΙ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ Η ΤΑ ΣΕΡΦ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΖΙΑ ΦΙΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ?
      ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΠΗΓΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΙΖΗ ΟΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗ ΤΟΥΣ ΛΗΣΥΕΣ

      Διαγραφή
  12. Εγω θεωρω τον Δ.Μάρκου Λαμιγιο,ανικανο,ληστη ,ψευτη και ολη την παραταξη του σπειρα. Γραφω και το ονομα μου τι αλλαζει,απο να το εγραφα ανωνυμος? με ξερει καποιος,απο τον κοσμο? Μονο οι δικοι μου οι προσωπικοι γνωστοι και φιλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ! !
    ΤΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΣΉΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ.
    ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΕ ΜΆΘΟΥΜΕ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ. ..ΟΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΘΑ ΤΣΕΚΆΡΟΥΜΕ ΚΑΤΆ ΚΑΙΡΟΎΣ ΤΙ ΣΌΙ "ΠΡΑΓΜΑ "ΕΊΣΑΙ. .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΆΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ! !
    ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ. .ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΟΙ! !ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΎΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΠΩΣ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ! !
    ΓΙΑΤΊ ΈΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΡΑ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! !ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ! !
    ΈΝΑΝ ΥΠΟΥΛΟ Η ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ.. Ε ! ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΤΑ ΔΙΚΆ ΜΟΥ .. ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ! ! ΓΙΑΤΊ ΤΖΆΜΠΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΜΟΥ ΧΆΝΩ. ....ΚΑΛΉ ΣΟΥ ΣΥΝΈΧΕΙΑ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι κολοτουμπα..... ΤΣΙΝ-ΤΣΙΝ και καλό βράδυ...

      Διαγραφή
  14. Ο Τουντας μεθυστακας ειναι αλητης ειναι οτι θες ειναι αλλα μουγκο τιποτενιο ανθρωπακη και λαμογιο απατεωνας δεν ειναι σαν τον Δ.Μαρκου
    Χειροτερα καθαρματα ειναι οι ΔΣ του Μαρκου τον Τουντα τον εδιωξε με απατηειναι καλυτερος απο σουβλατζηδες απατεωνες μπακαλησες τον επιστημονα Τακα τι να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου