Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μπέτυ Μπαζιάνα για τον Τσίπρα: «Δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα»

Η πρώτη συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία», αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των
Συντακτών που θα κυκλοφορήσει την ΠαρασκευήΤην πρώτη της συνέντευξη παραχωρεί στην Εφημερίδα των Συντακτών που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.





Στην προαναγγελία της συνέντευξης η εφημερίδα έχει επιλέξει να προβάλει τη φράση «ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέμματα», ειδικά μετά τα όσα προσάπτονται περί διγλωσσίας στον πρωθυπουργό.

Η κυρία Μπαζιάνα υπερασπίζεται το έργο του πρωθυπουργού στη μέχρι τώρα θητεία του και μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία».

1 σχόλιο:

  1. Κα.ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΣΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΑΝ ΣΤΥΓΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ Φ.ΚΑΣΤΡΟ. ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Κ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΚΝΑ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Φ.ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΦΑΝΕΡΑ ΞΙΔΕΥΕΙ 17-22 ΕΚΤ$ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΟΡΙΕΓΚΑ,ΜΑΡΚΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΠΕΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΞΕΣΤΟ?
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΧΩΡΙΑΤΑΡΟΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΑΤΑΡΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου