Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Εξερράγη βαλίτσα μεταφοράς χρημάτων - Τραυματίστηκαν security

Ενας υπάλληλος παραπάτησε, η βαλίτσα έπεσε με δύναμη στο έδαφος και άνοιξε, ενώ ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας - Ένας τραυματίας στο κεφάλι, ο άλλος με
αναπνευστικόΑπίστευτο περιστατικό προκάλεσε τον τραυματισμό δυο υπαλλήλων εταιρείας security που συμμετείχαν σε χρηματαποστολή στην Πάτρα όταν, την ώρα που πήγαιναν να παραλάβουν χρήματα από υποκατάστημα της Eurobank, εξερράγη η ειδική βαλίτσα μεταφοράς!





Το παράδοξο ατύχημα έγινε όταν ο ένας από τους υπάλληλους παραπάτησε τη στιγμή που έβγαινε από το θωρακισμένο όχημα και η βαλίτσα έπεσε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να ανοίξει ενεργοποιώντας τον αποτρεπτικό μηχανισμό που εκτοξεύει καπνό!

Ο υπάλληλος τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ ο συνάδελφός του εισέπνευσε τον καπνό και υπέστη αναπνευστικό πρόβλημα! Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από την διασταύρωση Αγίου Ανδρέου και Πατρέως όπου συνέβη το ατύχημα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθεί για ποιο λόγο εξερράγη η ειδική βαλίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου