Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Παράταση πληρωμής μέχρι τις 5 Ιανουαρίου


Με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ Η παράταση της προθεσμίας αφορά την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών αλλά και τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία Για την Παρασκευή, 5
Ιανουαρίου 2018 παρατάθηκε η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.





Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι περίπου 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018. Σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν μετά την παράταση, προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία της.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες, πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες στην εφορία. 
Πριν την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η υφυπουργός Αικατερίνη Παπανάτσιου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στη διορία πληρωμής των τελών. Όπως είχε πει, το υπουργείο θα εξέταζε τη ροή των πληρωμών και θα αποφάσιζε σχετικά, καθώς η καταληκτική διορία φέτος έπεφτε Κυριακή, ενώ το πρόστιμο είναι υψηλό για όσους δεν τα καταβάλλουν εμπρόθεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου