Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Σε δύο φυλακισμένους Έλληνες αποδόθηκαν οι ληστείες πριν από 3,5 χρόνια

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία Σε δύο φυλακισμένους Έλληνες αποδόθηκαν οι ληστείες πριν από 3,5 χρόνια"Ο ένας από τους δύο είχε χρησιμοποιήσει τα... κέρδη για την
αγορά αυτοκινήτουΒρίσκονταν ήδη στην φυλακή εδώ και καιρό οι δυο Έλληνες κακοποιοί που, όπως αποκαλύφθηκε τώρα, είχαν διαπράξει δυο ληστείες και δυο κλοπές στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη πριν από τριάμισι χρόνια! Μάλιστα, ο ένας από αυτούς αγόρασε... αυτοκίνητο με το μερίδιό του από τα χρήματα της λείας!





Η πιο αποδοτική ληστεία για τους δυο δράστες ηλικίας 31 και 36 χρόνων, ήταν αυτή που έκαναν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. σε περιοχή της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, όπου έφτασαν με μοτοσικλέτα στις 29 Αυγούστου 2014. Απείλησαν με πιστόλι τους υπαλλήλους και άρπαξαν 12.800 ευρώ, μέρος των οποίων χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στο όνομα της 25χρονης φίλης του!

Δυο ημέρες νωρίτερα, ο 31χρονος μαζί με έναν 29χρονο συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί σταμάτησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με την απειλή πιστολιού ένα αυτοκίνητο, χτύπησαν τον οδηγό του και διέφυγαν με αυτό. Στη συνέχεια, το εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε μαζί με την κλεμμένη μοτοσικλέτα της ληστείας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 
Σε βάρος των δυο έγκλειστων κακοποιών και του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματοςγια ληστείες, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Σε αυτήν, περιλαμβάνεται και η 25χρονη η οποία κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου