Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η απίστευτη ιστορία του Piers Morgan αποκαλύπτει πως μία τηλεθεάτρια του έσωσε τη ζωή από τον καρκίνο

Η δερματολόγος Gillian Nuttallίδια παρακολουθούσε την εκπομπή του δημοσιογράφου Piers Morgan όταν ξαφνικά παρατήρησε κάτι περίεργο στην εμφάνισή του...Γερακίσιο μάτι, απ'
ο,τι φαίνεται είχε μία τηλεθεάτρια από τη Βρετανία, η οποία εντοπίζοντας κάτι ασυνήθιστο στην εμφάνιση του δημοφιλούς παρουσιαστή Piers Morgan, έσπευσε να τον προειδοποιήσει και τελικά να καταφέρει να του σώσει τη ζωή από την επάρατη νόσο.





Όπως αποκάλυψε ο οικοδεσπότης της Good Morning Britain, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μία δερματολόγος ειδική στα μελανώματα, η Gillian Nuttall, επεδίωξε να έρθει σε επαφή μαζί του, μέσω email, καθώς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 52χρονου παρουσιαστή μ' ένα serial killer, η ίδια παρατήρησε ένα ανησυχητικό σημάδι στο στήθος του.

Η «σωτήρας» του παρουσιαστή που τύγχανε να είναι και ιδρύτρια του οργανισμού Melanoma UK, ανέφερε στο μήνυμά της:

«Piers, με κίνδυνο να ακούγομαι σαν τρελή, παρακολουθώ το πρόγραμμά σου και παρατηρώ ένα σημάδι στο στήθος σου. Το έχεις ελέγξει ποτέ;» ρώτησε τον δημοσιογράφο η Gillian Nuttall.

Ο Morgan, λαμβάνοντας αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα και όντας αρκετά ανήσυχος, έσπευσε αμέσως να ελέγξει το σημάδι αυτό και όπως ο ίδιος αναφέρει στη συνέντευξη του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως αν δεν είχε έρθει άμεσα για εξετάσεις, το σημάδι αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκίνο.

Ο Morgan επισήμανε ότι με το που είδε η δερματολόγος το σημάδι, κατευθείαν, το αφαίρεσε, ενώ δεν παρέλειψε να του επισημάνει ότι αν είχε έρθει αργότερα ίσως και να είχε εξελιχθεί σε καρκίνο.

Ο ίδιος ο Piers Morgan ανέφερε στην εκπομπή για την δερματολόγο Gillian Nuttall:

«Μία μεγαλύτερη καθυστέρηση, με πληροφόρησε, μπορούσε να εξελιχθεί σε καρκίνο», συμπληρώνοντας «"Δώστε στην κυρία ένα χρυσό αστέρι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου