Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Συνέλαβαν τον ασυνείδητο οδηγό στο Μουζάκι

Ο ασυνείδητος παραμένει στα κρατητήρια, ώσπου να εκδοθεί το πόρισμα της νεκροτομή θα
δείξει αν ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος ή πέθανε αργότερα από την αιμορραγία Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε νωρίς το πρωί του Σαββάτου μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Μουζάκι Καρδίτσας, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει να την βοηθήσει με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.





Πρόκειται για έναν 40χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν κηλίδες αίματος της άτυχης 72χρονης και σαφή ίχνη από την πρόσκρουση. Ο ασυνείδητος παραμένει στα κρατητήρια, ώσπου να εκδοθεί το πόρισμα της νεκροτομή θα δείξει αν ο θάνατος της ηλικιωμένης ήταν ακαριαίος ή πέθανε αργότερα από την αιμορραγία.

Ο 40χρονος υποστήριξε ότι δεν είδε την γυναίκα που κινούνταν πεζή στην ίδια κατεύθυνση προς στο Μουζάκι και ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε πως την χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Η 72χρονη, που κατοικούσε στην περιοχή του Μαυρομματίου, εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα από έναν διερχόμενο οδηγό νεκρή, στην άκρη του δρόμου Μουζακίου- Καρδίτσας, στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου