Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

«Η Αλήθεια» της Περιφέρειας Αττικής - 20 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ κα ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ» υπέρ των πολιτών, ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ..... «ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ...... ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ;




*ΒΑΡΕΙΑ ΠΟΙΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ 9ο ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ
*ΠΑΛΛΗΝΗ: Π.Μαρτύρης: Η κοροϊδία τελειώνει κάποτε κ.Ζούτσο
*ΑΧΑΡΝΑΙ: Μηδενικά ή μειωμένα δημοτικά Τέλη για Ευπαθείς Ομάδες
*ΡΑΦΗΝΑ: Συμβαίνουν στην Ραφήνα
*ΩΡΟΠΟΣ: Γ.Γιασεμάκης Ούτε μια παραίτηση, ούτε μια Συγνώμη...
*ΣΑΡΩΝΙΚΌΣ: ΚΕΛ Σαρωνικού - Δύο μέτρα και Δύο σταθμά
*ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Άννα Ραφτοπούλου: Τι τη θέλαμε την Ομάδα Εργασίας;


10 σχόλια:

  1. Μια λεξη μονο αρμοζει σε ολη αυτη την επιθεση της γνωστης φυλλαδας της πολης μας που συνηθιζει να αναλαμβανει "εντολες εξοντωσης" μεσα απο ντελιριακα ,εξαλλα κειμενα-ντοκουμεντα ,η λεξη ΝΤΡΟΠΗ!Προηγηθηκαν τα δημοσιευματα εδω στο blog διανθισμενα με απαραδεκτους-ακαταλαβιστικους χαρακτηρισμους που κατα πολυ ξεφευγουν απο την εκκληση για "κοσμια" σχολια και σε τιποτα δεν συνεισφερουν στην πληροφορηση και ανταλλαγη αποψεων.Αποριας αξιον ΠΩΣ δεν εχει ζητηθει παρεμβαση εισαγγελεα μια και πολυ αμφιβαλλω αν θα τον ικανοποιουσε η καλυψη του νομου της.....Καλιφορνιας! Ειναι δυνατον να πιστεψει καποιο νοημον ον -κατοικος Σπατων οτι για ολα τα δεινα της πολης ευθυνη φερει μια παρεα κυριων;(στην εφημεριδα ευτυχως κατονομαζονται,στο blog υπηρχαν απειρου καλλους και κομψοτητας περιγραφες και ψαχνομαστε).Και για να καταληξουμε καπου που να υπαρχει ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ,ολοι οσοι συμφωνουν και λυσσομανουν οτι η επερχομενη καταστροφη απο το ΚΕΛ οφειλεται στις ιντριγκες μιας προεδρου 2-3 συλλογων ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ Ψ Η Φ Ι Σ Α Ν "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;Σε αυτους δηλαδη που και επισημως φερουν την ευθυνη και τους επιλεξαμε για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ τους προτασεις, σε αυτους που ΩΦΕΙΛΑΝ να αναλαβουν την προστασια της πολης μας απεναντι στην υποβαθμιση και την καταστροφη της;Mηπως λοιπον γινεται μια καλα οργανωμενη προσπαθεια "δαιμονοποιησης"και αποδοσης ευθυνων στον οποιονδηποτε προεδρισκο για να γλυτωσουν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;Oι οποιοι σπευδουν να μας ευχηθουν μεσα απο την συγκεκριμενη φυλλαδα η οποια σαν αλλος Καισαρας δεχεται τη συναλλαγη ανερυθρυαστα μια και το χρημα δεν ....οζει-ΒΡΩΜΑΕΙ μονον οι βοθροι,μονον οι βοθροι...σημ.θερμη παρακληση,μην αναλωθειτε σε υποθεσεις για το ποιον μου και τις προθεσεις μου.Αν επιθυμειτε να σχολιασετε την ΟΥΣΙΑ των γραφομενων μου θα χαρω ιδιαιτερως.






















    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.

      ΤΑ ΜΠΟΓΚΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

      ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΡΧΟ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Κ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ

      ΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ.

      ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΕΝΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ.

      ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΦΑΡΙΣΕΟΥΣ,ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΠΡΩΗΝ Κ ΝΥΝ ΛΗΣΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΟΥΜ ΕΕΙΔΙΚΟ ΚΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΛΑ ΣΑΝ ΛΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΗ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΘΥΜΏ ,ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΤΗΝ ΆΠΟΨΉ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΥΣΟΡΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΕΝΌΣ! ΕΔΏ ΜΈΣΑ!
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΉΔΗ ΤΟ ΈΧΩ ΔΗΛΏΣΕΙ!
      ΑΚΟΥΣΕ ΦΊΛΕ Η ΦΊΛΗ (ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΦΎΛΛΟ ΣΟΥ)
      ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΕΣΎ -ΕΓΏ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ 500 ΆΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΉΝ ΤΥΧΑΊΟ ΟΎΤΕ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΕΎΚΟΛΟ!!!
      ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Ε. Λ. ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΘΈΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΙΑ!!!ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΆΛΛΩΣΤΕ? ΜΉΠΩΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΗΣΕΙΕΣ ΌΤΙ ΑΝ ΨΉΦΙΖΑΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΌ ΕΜΆΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ) ΘΑ ΕΊΧΑΜΕ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ???ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΔΗΛΑΔΉ ,Ε..ΤΌΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?
      ΚΑΙ ΞΈΡΕΙΣ ΚΆΤΙ ,ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΆΛΩ ΤΟ ΧΈΡΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΊΟ! ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑΙ ΤΟ ΒΆΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ!!!!!!ΜΗ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΓΕΛΟΙΟΙ. ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ! ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΌΡΙΑ ΤΟΥ!!!ΉΜΑΡΤΟΝ! ! ! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!
      ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ..
      ΝΑΙ!
      ΑΠΛΆ ΓΙΑΤΊ ΣΤΟΝ ΆΔΗ ΝΑ ΚΤΙΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ Κ.Ε.Λ.ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΑΝΕ!!!!
      ΜΈΧΡΙ ΌΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ..ΑΝ ΕΜΕΊΣ ΣΤΥΛΟΝΑΜΕ ΤΑ "ΠΌΔΙΑ"ΤΟ ΠΟΛΎ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΆΝΑ ΚΡΟΎΣΜΑ ΤΥΦΟΥ ΣΤΑ ΣΠΆΤΑ!!!

      ΒΕΒΑΊΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΌΤΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΊ ΑΠΌ ΕΜΆΣ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ!!!
      ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ?
      ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΛΈΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΕΣΎ (ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΣΟΥ)ΌΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ. .
      Έ! ΌΧΙ ΠΆΕΙ ΠΟΛΎ ΜΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ!!!
      ΚΑΙ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΕ ΕΜΆΣ ΌΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΎΜΕ ΦΊΛΕ ΈΩΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!!
      ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΙΣ ΚΆΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ Ε.ΤΌΤΕ ΝΑΙ ..ΘΑ ΑΝΟΊΞΩ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ...ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΜΈΝΑ, ΓΊΝΟΜΑΙ ΌΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΊΝΕΙ ΑΠΌ ΛΊΓΟ ΈΩΣ ΠΟΛΎ ΑΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ. .. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ "ΘΕΌ"ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΉΘΗΚΕ ?? ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΜΌΝΟ ΕΓΏ !!
      !!
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ!

      Διαγραφή
    3. Λαμογιο τουντα αλλο να το κανη το σοβιετ του συριζα χορις την υπογραφη του ντικιντογκα δημαρχου
      εδο ολοι οι βρομιαριδες ψηφισατε κελ αρα συμφονητε στα χαρτια τα επισημα σκατα στην θαλασσα μας. χωρις την υπογραφη του που..τη δημαρχου κελ δεν γινετε κ δεν θα γινη ποτε αλλα θα εχουν την υπογραφη του και τα ναι τα δικα σας να μας απηλουν. Ναι ρε δεν φτες μονος σου γιατι κοτοπουλο εισε κ συ σαν τα αλλα. Ναι ειστε ολα λαμογια οι ταφοι παραλιακοι κ πιρανε ενα σκασμο λεφτα για αχρηστα οικοπεδα. εσυ εισαι δσ και θες και ψηφο γαμ..ε τον που..η τον δημαρχο κανονικα να τονε παρουνε με χειροπεδες τον αλητη και θα βγης δημαρχος χωρις να το ζητησης ο κοσμος ξερει να κτιμαη τα σοστα και τα αντρικια. Ουτε που..νες δεν ειστε πουσ..δες ειστε ολοι σας αντρες γυναικες

      Διαγραφή
    4. ΕΣΎ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΠΌ ΛΌΓΟ ΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑΤΟ ΛΟΓΙΚΌ
      ΈΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΤΡΌΠΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΧΑΜΕΤΙΚΟ ΛΌΓΟ. .
      ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΧΩ!ΑΛΛΆ ΆΜΑ ΛΆΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΒΡΟΜΕΡΗ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΝΩΡΊΖΩ. .. ΌΧΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ ΈΧΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΊ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ..ΔΥΣΤΥΧΏΣ..ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ !ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΌΤΙ ΔΎΟ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΈΧΩ ΓΝΩΡΊΣΕΙ! !
      ΓΙΑΥΤΌ :ΆΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ :::
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ! !!!!ΑΡΧΙΔΑΚΙ ΑΝΏΝΥΜΟ!!!!
      ΑΡΚΕΤΆ ΚΆΤΙ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ!!!!!!!!
      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΓΑΜΗΣΟΥ. ... .ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΙΣ ΠΆΣΗ ΓΝΩΣΤΌ!!!! ΑΝΩΝΥΜΕ. .....

      Διαγραφή
    5. Ο γνωστός Τούντας ξαναχτυπά!!!!! με την γνωστή ευφράδεια λόγου και το πλούσιο λεξιλόγιο του.... και Τσιν-τσιν....

      Διαγραφή
  2. Φίλε είσαι ωραίος!και πολύ καλά τα λες!τουμπεκί όλοι γιά την ταμπακιέρα και άλλα λόγια να αγαπιώμαστε!ούτε κινητοποιήσεις ούτε ενημέρωση του κόσμου για την καραμπινάτη υποβάθμιση και τώρα πιάσαμε το αυγό να το κουρέψουμε.Στο δημοτικό συμβούλιο έγινε το έλα να δεις!Θα πούμε λέει ο δήμαρχος ΝΑΙ στο ΚΕΛ για να μην χάσουμε τα αντισταθμιστικά και μετά θα παλέψουμε όλοι μαζί για να λειτουργεί σωστά!δηλαδή τσεπώνω τώρα εγώ που στραβωθήκατε και με βγάλατε και μετά θα τρέχετε εσείς να το διορθώσετε!τα 23 εκατομυριάκια απο περιφέρεια άραγες γιατί ήρθανε μποναμάς;μας αγάπησαν βρε ξαφνικά!και γράφει ο άλλος και κηνυγαει 3 κυρίες λέει που ήρθανε απο το πουθενά και που κάνουν κακό στην πόλη!αυτό κι αν είναι κουφό!για πολύ βόδια μας περάσατε και δεν μας αξίζει!3 δημάρχους έριξε το ΚΕΛ ετοιμαστήτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΥ,,ΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΚΟ ΜΕΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΗ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΕΛ ΤΟ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. 3-4 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΞΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΕΛ..
    ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΟΓΑΡΑΨΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ.
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA.
    ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΣΑΚΙ Κ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ ΗΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΗΔΗ. ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΨΗΦΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ 200.000€ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΨΑΞΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου