Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τρίτη θέση για Ελληνικό Πλήρωμα στην πρεμιέρα του Open 420 European Championship

Τρίτη θέση για το ελληνικό πλήρωμα στην πρεμιέρα του Open 420 European Championship
Στην πρώτη θέση βρίσκεται το πλήρωμα από τη Γαλλία με τους Tristan PERON-PHILIPPE και Corentin BRETAGNE με 6 βαθμούς
Με δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησε το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420, το οποίο διοργανώνει ο Ναυταθληικός Όμιλος Τζιτζιφιών-Καλλιθέας.




Η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 14.45 με την ένταση του ανέμου να κυμαίνεται από τα 6 έως τα 10 μίλια. Οι άνδρες είναι χωρισμένοι σε  δύο γκρουπ. Οι γυναίκες τρέχουν σε ένα γκρουπ  ενώ  στο U17 έφηβοι και νεανίδες  αγωνίζονται  μαζί.

Στους άνδρες, στην πρώτη θέση βρίσκεται το πλήρωμα από τη Γαλλία με τους Tristan PERON-PHILIPPE και  Corentin BRETAGNE με 6 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση είναι το πλήρωμα από τη Μεγάλη Βρετανία  με  τους Alex SMALLWOOD και  Ross THOMPSON με 6 βαθμούς. Στην τρίτη θέση είναι το ελληνικό πλήρωμα με τους Τέλη Αθανασόπουλο και Δημήτρη Τασσιό.

Στις γυναίκες προηγούνται οι αμερικανίδες Emma KANETI και Ciara RODRIGUEZ-HORAN με 6 βαθμούς. Ακολουθούν οι συμπατριώτισσές τους  Carmen COWLES και Emma COWLES με 10 βαθμούς ενώ στην τρίτη θέση είναι οι Ισπανίδες Julia MIÑANA και Silvia SEBASTIA  με 12 βαθμούς.

Από τα ελληνικά πληρώματα καλύτερα πήγαν η Ίρις Αρβανίτη με την Μαρία-Ελένη Ανδρέου  που βρίσκονται στην 21η θέση με 44 βαθμούς.

Στην κατηγορία Under 17 –Εφήβων/Νεανίδων  προηγούνται στη γενική βαθμολογία οι Ιταλοί Demetrio SPOSATO και  Gabriele CENTRONE με 4 βαθμούς ακολουθούν οι συμπατριώτες τους Tommaso CILLI Bruno MANTERO με 5 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται το πλήρωμα από τη Μεγάλη Βρετανία με  τους Rhys LEWIS Drew WRIGHT.

Από τις ελληνικές συμμετοχές  καλύτερα πήγαν οι Νικόλαος Καραγιαννίδης και Κωνσταντίνος Λούπος που είναι στην 7η θέση της γενικής βαθμολογίας με 19 βαθμούς.
Για αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου, 2η ημέρα των αγώνων,  η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14.30. Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι παρόμοιες με τις σημερινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου