Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Μπριζίτ Μακρόν: Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παίζει με τις εγγονές της στην παραλία

Μπριζίτ Μακρόν: Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας παίζει με τις εγγονές της στην παραλία
«Πιο ευτυχισμένη από ποτέ», σύμφωνα με το περιοδικό Closer, εμφανίστηκε στην παραλία της Τουκέ η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
«Μπριζίτ Μακρόν, μια Πρώτη Κυρία "συνηθισμένη" στην παραλία», είναι ο τίτλος του γαλλικού περιοδικού Closer, που έχει ρεπορτάζ για την μικρή απόδραση της συζύγου του Εμμανουέλ Μακρόν στην Τουκέ.




Στην πόλη οι Μακρόν διαθέτουν δεύτερη κατοικία, είναι ο τόπος που ψηφίζουν και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2007. Την Πέμπτη η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε στην Τουκέ, συναντήθηκε με την 32χρονη κόρη της Τιφέν Οζιέρ και πήγε στην παραλία με τις δύο εγγονές της, Ελίζ και Ορέλ, με τις οποίες έπαιξε στην άμμο και είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον ρόλο της ως γιαγιά.



Σύμφωνα με το Closer, η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και διασκέδασε μαζί με την οικογένειά της αλλά δεν εμφανίστηκε με μαγιό. Η 64χρονη Μπριζίτ, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού, πήγε στην παραλία με λευκή μακριά μπλούζα που συνδύασε με λευκό σορτς. «Στην παραλία η Μπριζίτ Μακρόν δεν αφήνει τις μικρές της εγγονές από τα μάτια της», γράφει το περιοδικό.



Στην Τουκέ βρίσκεται και ο αγαπημένος σκύλος του προεδρικού ζεύγους, ο Φιγκαρό, τον οποίο φροντίζει η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, η Τιφέν. Το εστιατόριο Les Sports είναι το αγαπημένο μέρος στο οποίο συχνάζει ο Γάλλος πρόεδρος και συνηθίζει να  απολαμβάνει ένα μικρό πιάτο με γαρίδες πριν από το κυρίως γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου