Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΑΣΕΒΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΑΣΕΒΗΣ
Ο Δ.Μάρκου αποδεικνύεται προκλητικά αιρετικός και ασεβής, μετά από την ολική καταστροφή που επέφερε η αρχομανία του αισθάνεται έντονη την ανάγκη να ξεχάσουν οι Δημότες το συντομότερο πόσο πολύ κάηκε σαν "Βασιλιάς Καρνάβαλος" με τις πρόσφατες λανθασμένες του ενέργειες!




Αδιαφορώντας πλήρως για το θρησκευτικό αίσθημα, ήθη και έθιμα και παραδόσεις των Ελλήνων, διοργάνωσε την ίδια ημέρα την Δευτέρα 17.07.17 ένα παγανιστικό γλέντι, φαγοπότι, την ίδια ημέρα που γιορτάζει η πολιούχος της Αρτέμιδος, Αγία Μαρίνα.

Ακόμη και εγώ, που με αποκαλούν "ξένο" δεν είμαι τόσο ξένος όσο αυτός, Ο Δ.Μάρκου! Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει η γιορτή της πολιούχου Αγίας Μαρίνας για την Αρτέμιδα.
Χαρακτηριστικά θα σας θυμίσω ότι πέρυσι:
«Με δυναμικό λόγο ο Μητροπολίτης του Οικουμενικού Θρόνου, Προικοννήσου Ιωσήφ προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας λειτουργίας στον εορτάζοντα ναό της Αγίας Μαρίνας στην Αρτέμιδα.
Πλήθος πιστών κατέκλυσε από νωρίς τον περικαλλή Ναό, για να προσευχηθεί και να συμπανηγυρίσει την πολιούχο και προστάτιδα της περιοχής.» - (Πηγή: orthodoxia.info)

Αυτή η ημέρα είναι μια θρησκευτική εορτή που τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Ποτέ και πουθενά σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν συνδυάζεται με κάποια άλλη εκδήλωση.

Τελικά, από ότι φαίνεται, ο Δ.Μάρκου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού από τον φόβο του για τις αντιδράσεις του κόσμου και προσπαθεί να "πετάξει σαρδέλες" στις "πεινασμένες γάτες του" -τους δημότες.

Αυτή την γιορτή θα  μπορούσε να την κάνει οποιαδήποτε άλλη μέρα εκτός από την ημέρα της εορτής της πολιούχου. Πέρυσι την είχε διοργανώσει στις 17 Ιουνίου! Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σκοπεύει να καθιερώσει την «Γιορτή της Σαρδέλας» θεσμό! Δηλαδή, θα γίνεται πάντα αυτή την ημέρα;

Αυτό που έκανε έχει άμεσο αντίκτυπο στην ανταπόκριση των πιστών, με κατάνυξη, στην θρησκευτική εορτή. 
Θα εμποδίσει όλους όσους θα ασχοληθούν με την προετοιμασία της «Γιορτής της Σαρδέλας» καθώς και τους κατοίκους στο να παρευρεθούν με την δέουσα θρησκευτική ευλάβεια στο πανηγύρι, αφού θα είναι απασχολημένοι με τις προετοιμασίες ή φροντίζουν για τις οικογένειές τους όσοι θα παρευρεθούν. 
Σε τέτοια εποχή κρίσης όλοι θα φροντίσουν να είναι νωρίς στην «Γιορτή της Σαρδέλας» για να έχουν την καλύτερη θέση και για να προλάβουν καμιά Σαρδέλα.

Πόσο προκλητικά υβριστικός είναι προς τα πάντα! Δεν σέβεται τίποτα, ούτε τα Ελληνικά, παραδοσιακά ήθη και έθιμα! 
Μήπως τελικά δεν είναι απλά τοπικιστικά "ξένος" αλλά είναι πραγματικά ΞΕΝΟΣ προς κάθε Ελληνική παράδοση;
Εκτός αν τρελάθηκε που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, ακόμη και για τον ίδιο του τον εαυτό -να γίνει Δήμαρχος!

40 σχόλια:

  1. Φίλε Συγνωμη αλλά είσαι πολύ εμπαθεις! !!εγώ ξέρεις τι κόντρα έχω μαζί του? ?αλλά όχι και έτσι! Μη γίνεσαι γυφτος. ..πες τα πράγματα όπως είναι, με το όνομα τους! !γιατί έτσι το μόνο που καταφέρεις είναι να τον κάνεις "μάγκα "αξίζει δεν αξίζει! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας πιάνω που βλέπετε την ασέβεια επειδή έκανε ένα πανηγύρι ή ένα φαγοπότι την ημέρα που γιόρταζε η Αγία; Παντού γίνονται αυτά σε όλες τις περιοχές.
    Σιγά τώρα μας γίνατε και υπερθρησκόληπτοι, ούτε ο Μητροπολίτης δεν είπε τίποτα και τον κράζετε εσείς, πάτε φουλ να το ξαναβγάλετε δήμαρχο το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΝΟΩ Κ ΟΧΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.
    ΤΟ ΑΜΕΣΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ Κ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛ ΟΘΕΜΑ ΑΝ Κ Ι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΟΝΟ ΤΞΣ ΤΔΕΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΕΛ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Κ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΛ ΜΕΣΑ
    ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ Α.ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ Κ ΩΡΑ ΣΤΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ
    15/8 ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Ο ΑΣΕΒΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΕΙΝΑ,ΦΟΒΟΣ,ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που ζούμε στον μεσαίωνα, στην Ιερά Εξέταση να απαγορεύουμε πανηγύρια σαν παγανιστικά ή γιατί νομίζουμε οτι προσβάλουμε την αγία, το λες εσύ που έχεις πει οτι είσαι αριστερός?

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ.ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΛΔ Κ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ.
      Α.ΠΕΤΡΟΥ Κ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΜΑΪΚΌ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΗΘΙΚΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΑΚΟΜΑ Κ Τ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΟΥ Κ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Μ.ΖΗΣΗ

      Διαγραφή
  4. ρε ειναι καταραμενος ο καραφλας μογκος ακομα και χαλαζι σαν πεπονια θα ριξει να τον σκοτωσει να φυγει κ αυτοσ κ το ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι , να φυγει το ΚΕΛ,να αδιαζεις τον κολοβοθρο σου στο δρομο να πατανε τα σκατα σου τα παιδια,α ρε βουρδουλα που θελετε.

      Διαγραφή
    2. πήδημα θέλουνε ,να μάθει να μην ξαναβγάλει τον βόθρο στο δρόμο όταν βρέχει τα καριόλια.

      Διαγραφή
  5. O ΣΙΣΥΦΟΣ έχει iQ πάνω από 150 ο κακομοιρη ος Δ,ΜΑΡΚΟΥ μαζί με όλο το κατιναριό που έχει στην αυλή και τους σύμβουλους του δεν φτάνουν iQ 70
    Που πας ρε ΚαραΜητσο Μάρκου κακομοίρη? Θα σε βαράει σαν μπαλάκι του τένις μέχρι να σκάσεις κ θα σε τελειώσει πριν τις εκλογές βλάκα.
    Προβληματικός άνθρωπος είσαι Δ.Μάρκου παρά πέντε ανάπηρος σε έχει πιάσει και η μεγαλομανία εκδίκησης για τα χουνέρια που σου έχουν κάνει και νομίζεις ότι είσαι ο νέος ΝΕΡΩΝΑΣ.Κάτσε ήσυχος ανύπαρκτος αόρατος όπως ήσουν πάντα και μάζεψε ότι προλάβεις να αρπάξεις και να εξαφανιστείς στο πουθενά όπως ήρθες. Τα λάθη σου ατελείωτα "αναμενόμενο" θα σε κάνει ισοβίτη και θα ξαναθυμηθούν όλοι ότι είσαι ο βλάκας του χωρίου για καζούρα.Ξέρεις αυτό το έθιμο στο χωριό δεν φεύγει ούτε αλλάζει τώρα το λένε μπουλιγκ αλλά στα χωριά είναι ο βλάκας του χωριού έλα να γελάσουμε.Ήδη τα νέα σου κατορθώματα έχουν γίνει ανέκδοτα,ευτυχώς ο Σίσυφος δεν είναι Σπαταναίος να τα μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ,Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΑΣΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.

      Διαγραφή
  6. quiz:ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 20=16.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργης Καπετανακης17 Ιουλίου 2017 στις 5:56 μ.μ.

    O SISYFOS εχει δικιο 100%. Η σημερινη ημερα ειναι μονο για την πολιουχο της Αρτεμιδος Α.Μαρινας,οχι για την γιορτη φολα του δημαρχου να τον κανουν τα χαρτια.Ο ανθρωπος δεν μενει στην περιοχη, λεει μονος του οτι ειναι δημαρχος Σπατων μονο, η Αρτεμιδα δεν ξερει τι ειναι και μενει στο Πικερμι.Πηγε να καπελωσει την θρησκευτικη γιορτη με ενα δικο του πανηγυρι προσπαθωντας να εμεταλετη την παρουσια κοσμου αλλα σιγουρα δεν θα ερθει γιατι ειμαστε Λουτσαιοι για το υψηλο γουστο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπάτα και Αρτέμιδα είναι ο ίδιος δήμος και ο Δ.Μάρκου πήγαινε σχολείο στην Βραυρώνα δεν είναι κανένας ξένος με την Αρτέμιδα λοιπόν, την συγκεκριμένη γιορτή της σαρδέλας την έκανε και πέρσι και πρόπερσι δυο χρόνια που είναι δήμαρχος δηλαδή την ίδια μέρα.

      Διαγραφή
    2. ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΛΑΚΑ? ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ
      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ

      Αυτή την γιορτή θα μπορούσε να την κάνει οποιαδήποτε άλλη μέρα εκτός από την ημέρα της εορτής της πολιούχου. Πέρυσι την είχε διοργανώσει στις 17 Ιουνίου!

      πηγή: anatakti.gr: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΑΣΕΒΗΣ http://anatakti.blogspot.com/2017/07/blog-post_765.html#ixzz4n7HYEcj0
      Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
      Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

      Διαγραφή
    3. Παγανιστική γιορτή απο που και ως που η γιορτή της σαρδέλας καταλαβαίνετε τι σας γίνεται? Γιατί το έκανε την ημέρα γιορτή της αγίας προφανώς για να πάει περισσότερος κόσμος, δεν νομίζω να ήταν προσβολή στην αγία αν ήταν θα το έλεγε πρώτα ο ίδιος ο Μητροπολίτης.
      Δεν είμαι μισθοφόρος του Μητσοαπατεώνα απλά δεν μου αρέσει να προσπαθούν να τον πολεμήσουν με γελοιότητες.

      Διαγραφή
    4. O.K.Εγώ να δεχθώ ότι είσαι αφελής και έφαγες το παραμύθι που σας πούλησε ο Δ.Μάρκου,το ίδιο πούλησε και στον Μητροπολίτη με άλλη συσκευασία.
      Αν έγραφε στο πλαίσιο της Πολιούχου Α.Μαρίνας κλπ κλπ θα προσφέρω σαν Δήμαρχος και μια εκδήλωση της Σαρδέλας κλπ κλπ,κανένα πρόβλημα δεν είναι άλλη αιρετική παγανιστική,όπως θες πεστην αλλά μια εκδήλωση,τιμιτκη στην θρησκευτική γιορτή.
      Ο Δ.Μάρκου όμως δεν ήθελε αυτό,ήθελε μια δική του αιρετική παγανιστική εκδήλωση για να εκμεταλλευτεί την κακή οικονομική κατάσταση των πολιτών.Το συμπέρασμα βγαίνει από την όλη διαφήμιση και την αφίσα της εκδήλωσης.
      Αν θέλεις να μειώσουμε την αξία του θέματος, ως προς την ασέβεια και να το πάμε ότι ήταν λάθος διατύπωση και άλλα τέτοια, δεν μπορούν να γράψουν σωστά Ελληνικά? να πάρουν κάποιον που ξέρει να χειρίζεται την Ελληνική γλώσσα σωστά
      Η προσωπική μου άποψη είναι ΑΚΡΑΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ προς τους πάντες και τα πάντα,δυόμιση χρόνια τώρα έχει δώσει πάρα πολλές αποδείξεις,πόσο και πως σέβεται,τους κανόνες ευγενείας και πως χειρίζεται την θέση εξουσίας που έχει σαν τρελός δικτάτορας,που αν δεν υπακούσουμε στην τρελή απόφαση του αν είχε στρατό θα το έφερνε για να επιβάλει την παλαβομάρα του.
      Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα ασχολείτο με τον Δ.Μάρκου,πόσο δε να τον πολεμήσει ένα νεκρό πτώμα.
      Άλλα καθημερινά δημιουργεί ο ίδιος στον εαυτόν του με τις πράξεις του τεράστια προβλήματα και τα χρόνια της νύχτας περάσαν.Όλοι έχουμε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΑ όλη την ΗΜΕΡΑ και η περιοχή δεν κατοικείτε πια από αγράμματους δημότες.

      Διαγραφή
    5. Τα κάνει αυτά 2,5 χρόνια θα συνεχίσει να τα κάνει άλλα 2 μέχρι το 2019 και μπορεί να ξαναβγεί γιατί ο κόσμος στην πόλη μιλάει με καλά λόγια για τον δήμαρχο όχι μόνο στο fb αλλά και στον δρόμο.

      Διαγραφή
    6. 9:09 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.πχ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ-ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ-ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ-ΒΛΑΚΑΣ-ΗΛΙΘΙΟΣ-κ.α ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?

      Διαγραφή
    7. μου λεει οτι ειναι παλι το 2019 Δημαρχος.

      Διαγραφή
    8. ΕΩΣ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    9. ΕΣΥ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ 2019.

      Διαγραφή
  8. Ρε χτιπα τον κολο σου να θιμιθις.17 ιτανε αλλα οχι ιουλιου.το μουγκο το σακατικο παντα στιν κοσμαρα του σακατι ιτανε παντα ξενος παντα για καζουρα.Στιν τελικι αυτι που νομιζετε οτι το μουγκο ειναι δημαρχος ολα τα ιδια βλιματα ιστε.
    Περσι ο Πακιστανος ο Λαμπρου αλλο λαμογιο ταισε τον κοσμο γοπα σαπια αντε μαλακ,,, να σου θιμισο εγω το περσι γιατι μεχρι να θιμιθις τον μουγκο μικρο θα εχουμε πεθανι.
    Ξενο σωμα εινε ο μουγκος και μας μισι γιατι ξερουμε τι σαπακι εινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ.ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΔΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΥΣΙΕΣ Κ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΤΑ ΣΤΟΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΨΕΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ,ΕΤΣΙ ,ΝΑ ΚΟΛΟΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NAI ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΒΑΣ,Β.ΚΟΡΕΑΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΛΑΙΝΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ Η ΦΟΒΟ? ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά βόρεια Κορέα ρε φίλε, δεν ξέρεις οτι οι δήμαρχοι τα τελευταία χρόνια έχουν περιορισμένες εξουσίες?

      Διαγραφή
  12. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΣΩΜΑΤΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ Κ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΟ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ?
    ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΉΣΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΓΚΙΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑΞΕ Κ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΕΛ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ "ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ",ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΔΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΕΚΤ.€ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ,ΗΘΟΣ,ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,Κ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΨΕΙΓΜΑ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εκατομμύρια που πετάει απο που στα παίρνει, εννοείς οτι σου έκανε τεράστια αύξηση στα δημοτικά τέλη.

      Διαγραφή
  14. @2:46 μ.μ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ,ΝΑ ΦΑΕΙ,ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΡΙΞΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ 2,5 ΔΙΣ.€
    ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 2,5 ΔΙΣ.€
    ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ Κ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλέβει όλους τους Έλληνες θες να πεις ή για την ακρίβεια ειναι ένας απο τους χιλιάδες κλέφτες δημοσίου χρήματος όπως πολλοί άλλοι δήμαρχοι. Αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το οτι καταπιέζει και βασανίζει τους κατοίκους του δήμου του Ερντογράν και τα υπόλοιπα που γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ,ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ
      ΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ Δ.Σ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΕΞΑΛΛΟ ΜΗΤΣΙΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ
      ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΑ Κ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 200-300% ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Κ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑ,ΤΟ 99% ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΝΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΑ,ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ,ΓΙΑΛΟΥ,ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ 50-60.000€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ Κ ΑΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Ο ΤΟΠΟΣ.Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΟΧΙ ΚΕΛ Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΕΛ.ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ,ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ Δ.Σ. Κ ΘΑ ΕΞΡΘΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Κ ΘΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ Κ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Κ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟ ΔΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

      Διαγραφή
    3. θα σου περασει κ εσενα,το 2024 να κατεβεις για δημαρχος να τσιμπησεις ενα@@.

      Διαγραφή
    4. Επειδή δεν έχω παραβρεθεί στο ΔΣ και δεν έχω προσωπική γνώμη για το θέμα μάλλον δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω γι'αυτό σταματάω και φαγωθείτε μεταξύ σας.

      Διαγραφή
    5. Υπαρχουν δεκαδες βιντεο και πρακτικα συνεδριασεων αδιαψευστοι μαρτυρες τι αρχομανης απολυταρχικος ειναι ο Δ/Μαρκου.Δες και διαβασε με την ησυχια σου,θα γλυτωσεις την τειγαριλα σε εναν χωρο που Απαγορευται και θα οταν σου ερθει πια εμμετος το κλεινεις,ενω στο Δ.Σ. δεν μπορεις να γλυτωσεις απο την καφριλα του. Ο Δ.Μαρκου ζει στο 50-60 που δεν υπηρχε τροπος να δεις και να κρινεις μονος σου παρα μονο με την φυσικη σου παρουσια.Να σκεφτεις οτι το 99% εκτος μικροφωνου λεξεις πεζοδρομιου και μεθυσμενων δεν ειναι στα πρακτικα μονο στα βιντεο.

      Διαγραφή
    6. ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛ ΔΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  15. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΣΧΟΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΓΑΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 21 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ? ΘΑ ΖΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΝΟΕΊ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 17 Κ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΟΜΜΑΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟ ΠΕΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΑΜΝΙΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ,ΕΛΠΙΣΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΦΥΛΑΚΗ;
      ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019,ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΜΩΣ,ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
  17. αστους να λενε φιλε,το 2024 και να δουμε ,μεχρι τοτε , οπως το ειπες,στα τεσσερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου