Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Πρίγκιπας Χάρι: Ήθελα να παραιτηθώ από τα βασιλικά μου καθήκοντα

email
Πρίγκιπας Χάρι: Ήθελα να παραιτηθώ από τα βασιλικά μου καθήκοντα
Τι αποκάλυψε στην εκ βαθέων συνέντευξη ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου - Ποιος ήταν ο λόγος που τελικά τον κράτησε στο παλάτι
«Αισθάνθηκα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω και να επιτελέσω το ρόλο μου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Άντζελα Λέβιν για την Daily Mail της Κυριακής.
Ο 32χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ εξομολογήθηκε ότι στην δεύτερη δεκαετία της ζωής του και αφού είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία, σκέφθηκε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα καθώς και κάθε προνόμιο που απορρέει από αυτά και να ζήσει μια απλή ζωή ενός συνηθισμένου κοινού θνητού.Ο λόγος που τον έκανε τελικά να αλλάξει γνώμη ήταν, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, η αφοσίωση το πρόσωπο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. «Πέρασα πολλά χρόνια παλεύοντας με τον εαυτό μου και δεν ήθελα να μεγαλώσω», ανέφερε ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου και μίλησε για τα ξέφρενα πάρτι, το ποτό και το κάπνισμα καθώς και για τις πολλές φορές που αισθάνθηκε να καταρρέει ψυχολογικά.

Ο γοητευτικός πρίγκιπας αποκάλυψε ότι η ζωή που έζησε ως παιδί «σαν ένα χρυσόψαρο σε γυάλα» του άφησε το σημάδι της και είπε: «Δεν θέλουμε να είμαστε απλά μια παρέα celebrities, αλλά επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε τον ρόλο μας για να κάνουμε καλό».

Όσο για την θλίψη του, εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών, αποκάλυψε ότι του άφησε βαθιά ψυχολογικά τραύματα, τα οποία κατόρθωσε να επουλώσει με την βοήθεια ειδικού, μετά την παρότρυνση του αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek, ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε αίσθηση, όταν αποκάλυψε πως κανένας μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θέλει στην πραγματικότητα να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα. Ο ίδιος, παραδέχθηκε ότι ο ρόλος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι δύσκολος, αλλά τα νεότερα μέλη της οικογένειας είναι αποφασισμένα να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους για χάρη του βρετανικού λαού.

Εύα Παυλάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Google+