Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δημήτρης Μάρκου, ο Προσωρινός Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος

Δημήτρης Μάρκου, ο Προσωρινός Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος
Άρθρο Αναγνώστη μας
Όλα δείχνουν ότι αύριο, 2/7/17 θα είναι η τρίτη προσπάθειά του (εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) και η κακή του μοίρα!!
Αγαπητέ Δημητράκη,
δυστυχώς για σένα ούτε αύριο θα τα καταφέρεις, έτσι τουλάχιστον διαφαίνεται!!
Κρίμα!!




Δήμαρχε, για πρώτη φορά στα χρονικά ούτε στην τρίτη προσπάθεια δεν θα καταφέρεις να εκλέξεις δικό σου Πρόεδρο του Δ.Σ.
Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά πανελλαδικά! Άλλωστε σήμερα, 1/1/17 δεν υπάρχει ούτε ένας Δήμος που να μην έχει πρόεδρο Δ.Σ. Πάλι κατάφερες να πρωτοτυπήσουμε σαν πόλη!!

Να σου πω "Συγχαρητήρια" για αυτή την πρωτοτυπία; Θα προτιμήσω να σου πω "Ντροπή σου"!!
Επειδή σε ξέρω καλά, τα τωρινά σου καμώματα δεν με έχουν εκπλήξει.
Ακούγεται ότι ο επόμενος "εκλεκτός σου" για την θέση του Προέδρου θα είναι ο τρίτος σε ψήφους από την παράταξή σου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπέκας!
Χωρίς να θέλω να κάνω τον προπέτη, του εύχομαι καλή επιτυχία αύριο! Αν γίνεις τελικά Πρόεδρος σου εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο και στον δρόμο που προτίθεται να δεχθείς.

Φίλε Γιώργο Μπέκα καλή επιτυχία!! Αλλά πρόσεξε μην γίνεις ο τρίτος που θα καταφέρει να "κάψει".

Τον τελευταίο καιρό μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά ο Δημήτρης Μάρκου!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΘΕΛΕ Κ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑ ΚΑΙΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Α.ΤΟΥΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Π.Δ.Σ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
    ΔΛΔ ΧΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Π.Δ.Σ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ Δ.Σ,ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Ο ΔΟΥΡΟΣ.Ο[ΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Γ.ΜΠΕΚΑ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου