Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Είναι Δημαρχος ή ένας ακόμα Συμβασιούχος;

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Είναι Δημαρχος ή ένας ακόμα Συμβασιούχος;
Η εκλογή Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου απέδειξε πάρα πολλά πράγματα αλλά ήδη γνωστά και πάρα πολλά καινούργια που τα γνωρίζουμε μόνο όσοι είμαστε έμπειροι σε Πολιτικά "Μαγειρεία".
Κατόρθωσε να εξευτελίσει θεσμούς, πρόσωπα και οικογένειες.




Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ξηλώνει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του τον Σ.ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ και προτείνει σαν προσωπική του επιλογή την Μ.ΖΗΣΗ. Αυτό  φαινότανε πάρα πολύ λογικό για όσους δεν ξέρουν το παρασκήνιο! Δήμαρχος είναι ότι θέλει κάνει!

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ είχε υποσχεθεί στον Ι.ΤΟΥΝΤΑ ότι θα τον κάνει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ, πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, πίστευε και έλεγε ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος που θα ήταν και τυπικά την Κυριακή. Το απόγευμα της ίδιας μέρας εμφανίζεται ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ έξαλλος με τη κωλοτούμπα του Δ.ΜΑΡΚΟΥ ότι θα υποστηρίξει την Μ.ΖΗΣΗ!!
Κεραυνός εν αιθρία; ΟΧΙ!! Όλοι ξέρουμε ότι ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ δεν κρατάει τέτοιες υποσχέσεις! Σε πάει με υποσχέσεις μέχρι το παρά πέντε και σε πουλάει!!
Έτσι ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα έστω και αν πάρει μόνο μια ψήφο τη δική του. Το ανακοινώνει και επίσημα!

Την Κυριακή το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ανατρεπτικό για τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ και την εκλεκτή του Μ.ΖΗΣΗ. Δεν κατορθώνει να πείσει ούτε την παράταξη του να εκλέξει την Μ.ΖΗΣΗ. Σαν αλαζόνας που είναι κάνει το άλμα στο κενό και "χρίζει" την Μ.ΖΗΣΗ Πρόεδρο!! Αυτό είναι κάτι εντελώς παράνομο που ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ δεν το αφήνει ανεκμετάλλευτο και κάνει τις νόμιμες κινήσεις να ακυρωθεί οι επιθυμίες του Δ.ΜΑΡΚΟΥ και της Μ.ΖΗΣΗ. Εδώ όμως αρχίζει και φαίνεται "Ο αφρός της κατσαρόλας που βράζει" ενδοπαραταξιακά.
Η Μ.ΖΗΣΗ μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ουραγός, με ελάχιστες ψήφους ενώ ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ. είναι έβδομος.
Η Μ.ΖΗΣΗ προέρχεται από την παράταξη του Χ.ΜΑΡΚΟΥ και ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ την χρησιμοποιεί ακριβώς στην ίδια θέση που είχε και στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Αυτό είναι πάρα πολύ περίεργο γιατί η Μ.ΖΗΣΗ δεν έχει ούτε το πολιτικό εκτόπισμα ούτε κάποιο Πτυχίο που να δικαιολογεί την τοποθέτηση της σε αυτή τη θέση αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ ειδική στο "μαγείρεμα" το μαύρων ταμείων. Αυτό μας το επιβεβαιώνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας.

Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ αν και έβδομος σε ψήφους δεν έχει τοποθετηθεί αντίστοιχα σε καμιά οργανική θέση περιμένοντας αυτό που του είχε υποσχεθεί ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ βγαίνει νικητής στο μπραντεφέρ αυτό και η εκλογή Προέδρου της Μ.ΖΗΣΗ. ακυρώνεται επίσημα και πάμε σε νέες εκλογές Πρόεδρου.
Μέσα σ' αυτό το διάστημα σκάει η πυρηνική βόμβα της απόλυσης του πρώην Γενικού Γραμματέα με μια επιστολή-αφορισμό που έδωσε στη δημοσιότητα όταν τον απέλυσε με συκοφαντικό τρόπο ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
Με αυτή την επιστολή ανοίγει την κρυφή πόρτα και βγαίνει δημόσια η βρωμερή καμαρίλα του Δ.ΜΑΡΚΟΥ. Με στοιχεία που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση και πιθανόν να είναι χρήσιμα στον εισαγγελέα!

Πανικόβλητος ο ανόητος και ανεπαρκής, Δ.ΜΑΡΚΟΥ, κατεβάζει το νέο πουλέν για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Α.ΦΥΤΡΟ, που όπως ήτανε αναμενόμενο τρώει απόρριψη οριστική και αμετάκλητη γιατί δεν συγκεντρώνει τις απαραίτητες ψήφους!!

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ συνεχίζει τον αυτο-εξευτελισμό του! Αντί να ανακοινώσει ψυχρά ότι από εκείνη την στιγμή Π.Δ.Σ. είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Α.ΤΟΥΝΤΑΣ, να ευχαριστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να φύγει σαν αξιοπρεπής Δήμαρχος που απλά κάνει το καθήκον που του επιβάλει ο Νόμος, το μετατρέπει σε ξεκατίνιασμα καλιαρντά!!
Ανακοινώνει επίσημα με πρακτική ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ (δεν είχε προηγηθεί σχετική απόφαση της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) ότι διαγράφει τον Ι.ΤΟΥΝΤΑ που δεν υπάκουσε στις παρανοϊκές προσταγές του και τόλμησε να τον αμφισβητήσει!

Αποτέλεσμα!!!
Την θέση του Δημάρχου κατέλαβε ένας εξουσιομανής, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι, ακριβώς όπως σας τον περιέγραψα προεκλογικά, «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;»,  που αδιαφορεί για κάθε νόμο και νομίζει ότι μπορεί να είναι η "απόλυτη εξουσία"! Κατέχει, απλά, μια κρατική θέση με κύρια ευθύνη την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την προάσπιση των συμφερόντων τους.
Κατόρθωσε να υποβιβάσει το αξίωμα του Δημάρχου σε ανειδίκευτο Συμβασιούχο του ΟΑΕΔ.

16 σχόλια:

  1. Πολύ καλά του τα λες αλλά δεν περνάει χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?
    ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ?
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ?
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ?
    Η ΝΔ ?
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 'ΔΙΚΟ' ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας δουλεύεις πάλι, λές να ξεσηκωθούμε να ρίξουμε τον δήμαρχο
      Πως θα τον ρίξουμε Ανώνυμα?
      Βγές εσύ επώνυμα μπροστά να σε ακολουθήσουμε!

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
      ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΣΠΑΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Κ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ.
      ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΔΣ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΗΤΕΙΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΘΕΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ,ΗΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΗΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
      Α

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζω αν είσαι ένας ή πολλοί αλλά ακόμα και πολλοί να είστε έχετε ακριβώς το ίδιο στυλ.

      Διαγραφή
  4. Οι κοπίδες (τσαρλατάνοι) της εξουσίας, οι «εκπρόσωποι» του λαού, απρόσωπες διπρόσωπες μαϊμούδες, μπογιατισμένοι με ψεύτικη αυτοπεποίθηση, ψευτιά γεμάτοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρακη ξέχασες το παρελθόν σου και κατόρθωσες να το αναστάσεις.Τι κρίμα.
    Στο Δηματικο ήσουν ο μεζές, σου κατέβαζαν τα παντελόνια,σφαλιάρα σύννεφο,σε κατουρούσαν και λογικά έκλαιγες,από το παράπονο,γιατί ήσουν ένα ήσυχο σχεδόν ανύπαρκτο παιδάκι.
    Κάνεις την απάτη με το χρηματιστήριο πάλι τα ίδια,αλλά εξαφανίστηκες ξεχάστηκε.
    Οι ισχυροί προστάτες του σε χώνουν στην Προστασία Καταναλωτή,ανεβαίνουν και οι Μετοχές σου και κατορθώνεις να κάνεις το άπιαστο,ο βλάκας μεζές του χωρίου γίνεσαι Δημαρχος.
    Αυτό μόνο του ηταν η μεγαλύτερη εκδίκηση για όλους όσους σε προπηλάκιζαν. Κάτσε αναπαυτικά στην καρεκλά και άσε τα πράγματα να κυλήσουν, ισόβιος δήμαρχος θα ήσουν.άλλα εσύ θέλεις να εκδικηθης προσωπικά όλους αυτούς που σε είχανε για μεζέ,έκανες όλα τα ΜΜΕ εχθρούς σου κ ξαναγύρισες εκεί που ήσουνα και πιθανόν χειρότερα θα σε κατουράνε άλλοι φυλακισμένοι και όχι παιδάκια όπως τότε για πλάκα.
    Πρέπει να κατάλαβες ποιος είμαι σε υπερασπίστηκα πολλές φόρες,γιατί το θεωρούσα αδικία,αλλά από ότι βλέπω την προκαλείς αυτήν την συμπεριφορά εναντίον σου.
    ΚΑΛΟ ξεμπέρδεμα,παλιέ φίλε.
    Ειλικρινα λυπαμαι,θα εχεις κακο τελος.
    Κριμα γιατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το θυμήθηκες ρε θηρίο οτι ο Δ.Μάρκου έτρωγε ξύλο στο σχολείο, εσύ λες οτι είσαι 75 χρονών και πήγαινες σχολείο αλλού χα χα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΟΝΤΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ

      Διαγραφή
  6. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2018.ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε, έχεις περισσότερες πληροφορίες?

      Διαγραφή
    2. http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimotikes-ekloges-2018-ti-lene-ta-senaria/

      Διαγραφή
    3. Σενάριο είναι, πιστεύω οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις βουλευτικές.

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΛΠΟΚ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ,ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ,ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΛΑ Η ΖΗΣΗ Κ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO BLOG ΤΕΛΕΙΩΣΕ Χ.ΜΑΡΚΟΥ,ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟ,
      ΜΑΡΓΕΤΗ,ΖΗΣΗ ΑΠΟ ΠΔΣ,ΤΟΝ ΜΠΕΚΑ Κ ΤΟ 1ΕΚΤ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ ΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Κ ΑΥΤΟ.
      ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΛΟ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου