Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ποια σχολεία δεν θα ανοίξουν αύριο Δευτέρα στην Αττική

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και του ισχυρού παγετού που πλήττουν τον Δήμο Ωρωπού ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού όλα τα σχολεία της α΄βάθμιας
και β΄βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου τη Δευτέρα 9-01-2017 δεν θα λειτουργήσουν (συγκεκριμένα στις περιοχές Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπό, Σκάλα Ωρωπού, Νέα παλάτια)
Επίσης αύριο 9/1 θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Γραμματικού και Βαρνάβα, στον κυρίως οικισμό του Μαραθώνα και στο Κάτω Σούλι.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου, και συγκεκριμένα στις περιοχές Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη και Σταμάτα. Εκτός λειτουργίας θα μείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, (9/1) τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, σύμφωνα με απόφαση του δήμου Κηφισιάς. Η απόφαση έχει προληπτικό χαρακτήρα, καθώς το πρωί αναμένεται παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Επίσης θα παραμείνουν κλειστά τα σχολικά συγκροτήματα της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Ανοιχτός ωστόσο θα μείνει ο Παιδικός σταθμός.

www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου