Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο νόμος του Καφετζή στην Αρτέμιδα

Για άλλη μια φορά διαπίστωσα τις γνωστές πρακτικές - του Δημήτρη Μάρκου στα θέματα που αφορούν την πόλη μας!
"Πέρασε" στο Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδας και στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, θέμα μεταφοράς της 1ης Λαϊκής του Σαββάτου, της Αρτέμιδας έτσι ώστε να γίνεται μόνο στο κέντρο της Λούτσας στην διάρκεια ολόκληρου του Χρόνου!!!!!!!!!!!!!!




Είναι αδιανόητο πως ένας Δήμαρχος, εκ του πονηρού, περνάει στα σκοτεινά και ανατρέπει μια απόφαση που έχει παρθεί με πολλές προσπάθειες και αγώνες, από προηγούμενους δημάρχους για το καλό της πόλης μας. 
Πήραν την Λαϊκή από ένα χώρο ο οποίος εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της Βορειοανατολικής πλευράς της Αρτέμιδας και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε μια τοποθεσία που δεν ενοχλούν.

Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο απαξίωσε και έγραψε στα παλιά του παπούτσια όλον αυτόν τον κόσμο, με το πρόσχημα της απόκτησης Γαλάζιας Σημαίας, με την φτηνή δικαιολογία ότι μετά το τέλος της Λαϊκής πολλά χαρτόκουτα τα παίρνει ο αέρας και τα ρίχνει στην θάλασσα και τα σκουπιδιάρικα δουλεύουν το μεσημέρι!!!!! 
Αυτό το λέει μόλυνση του περιβάλλοντος....όταν μόλις σε μερικά μέτρα πιο πέρα, θα εκβάλει ο αγωγός του Βιολογικού Καθαρισμού τον οποίον αυτός θα κτίσει!!!!!

Ο ίδιος αυτός άνθρωπος, μόνο με την δική του έγκριση, έκανε στο ίδιο ακριβώς σημείο πολυήμερο παζάρι! Μια κίνηση που έκανε σημαντική ζημιά και στα 120 καταστήματα που με αγώνα προσπαθούν να μείνουν ανοιχτά σε αυτή την πόλη.

Έχουμε έναν δοκιμασμένο, αποτελεσματικό χώρο για να γίνεται η Λαϊκή στην διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με άνετο πάρκινγκ και ασφάλεια, χωρίς να συμφορίζεται το κέντρο της πόλης και εντελώς αυθαίρετα αποφασίζει να αναγκάζει τους κατοίκους της περιοχής του Αγ.Νικολάου να πάνε στο κέντρο της Λούτσας τα καλοκαιρινά Σάββατα. Μια περίοδο κατά την οποία η πόλη μαζεύει 100.000 παραθεριστές. Και όλοι αυτοί θα πρέπει να περάσουν μετ' εμποδίων σε αυτό το στενοσόκακο...του κεντρικού δρόμου.

Διαλύει όλον τον εμπορικό και κοινωνικό ιστό της Αρτέμιδας με τα 120 καταστήματα να είναι σε κατάσταση πανικού την καλοκαιρινή περίοδο.

Την πιο πολυσύχναστη περίοδο θα συμφορήσει την πόλη σε τέτοιο βαθμό που ούτε πάρκινγκ θα υπάρχει και ούτε τρόπος να περάσουν ασθενοφόρα ή πυροσβεστικά οχήματα σε περίπτωση ανάγκης, από το κέντρο της πόλης. 
Για να μην αναφερθούμε στην έλλειψη ασφάλειας πεζών και παιδιών!

Και τα κάνει όλα αυτά, απλά και μόνο για να ικανοποιήσει ένα από τα αφεντικά του! Ένα καφετζή με το παλιοαυθαίρετο που έχει και το ονομάζει κατάστημα ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Κάνει ότι γουστάρει στην πόλη μας, επειδη τους κερνά πέντε καφέδες!!!!!!! Κάνει ότι γουστάρει στην Δημοτική Αρχή για πέντε εσπρεσακια!!!!!!! 
Κρατάει "Σούζα" Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίζουν, ελαφρά τη καρδία, ανάλογα με τις ορέξεις του!!!!!!

Ένας τυπάκος, από το πουθενά, που αποδεικνύεται ότι έχει μεγαλύτερη δύναμη ακόμη και από τους παλιούς, καταξιωμένους παράγοντες αυτής της πόλης.

Με το ίδιο τρόπο, μπορεί ξαφνικά και οι καφετέριες της Βραυρώνας να μας πουν ότι δεν γουστάρουν την Λαϊκή που γίνεται τετάρτη εκεί!!!! 
Γιατί και εκεί υπάρχει θάλασσα που μπορεί να μολύνεται με τα χαρτόκουτα που τα παίρνει ο αέρας και ξαφνικά να αποφασίσει να την μεταφέρει και αυτή στο κέντρο της Λούτσας, κάθε Τετάρτη και να πρέπει και αυτοί να πηγαίνουν στο κέντρο για να ψωνίζουν!!

Τα 120 καταστήματα που θα υποφέρουν δεν τα σκέφτεται;
Για αυτόν δεν μετράνε ποτέ;
Μόνο οι ορέξεις του καφετζή?????

Τελικά για άλλη μια φορά αποδεικνύει με τις πράξεις του πόσο ευτελές εργαλείο είναι στα χέρια αυτών που τον έβαλαν στην θέση του Δημάρχου!

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΛΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εσάς σας ικανοποιούσε η κατάσταση αυτή με την λαική κάθε Σάββατο καλοκαίρι μέσα στην παραλία, σόρρυ αλλά εδώ έχει δίκιο ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύση ανάγκης είναι μόνο γιατί είναι ανίκανος και ανύπαρκτος ο Δ.Μάρκου,γιατί υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις.Να δεχθούμε την δικαιολογία που θέλεις να δώσεις σε έναν απατεώνα,αλλά ακόμα και αυτό το έκανε παράνομα και παράτυπα.Πέρσι αυτός ο απατεώνας δήμαρχος,αντιδήμαρχοι δεν έβαλαν το γύφτο τσαντίρι να τα αρπάξει από τους πωλητές και να δουλέψει τρελά ο καφετζής αφεντικό τους?
    Ο χώρος είναι ιδανικός για Λαϊκή αλλά όχι για τον καφετζή.Εκείνο το δρομάκι η Αμφιτρίτης είναι προβληματική ακόμα και τον χειμώνα με τους 1000 κατοίκους,όχι ΣΑΒΒΑΤΟ Καλοκαίρι που κάτοικοι,περαστικοί ξεπερνούν 60.000 κοσμάκη ακόμα και οι περαστικοί για ένα μπανακι ψωνίζουν από την Λαϊκή όταν είναι στο γήπεδο αλλά καταστρέφεται η είσπραξη του καφετζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΈΤΗ ΣΥΝΤΗΡΟΎΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΓΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ.
    ΤΙ ΤΟΝ ΕΊΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΉ Ή ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΑΥΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου