Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Έξι περίεργα μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο

Έξι περίεργα μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο
Κάθε πολιτισμός έχει τους δικούς του τρόπους να φροντίζει για την ομορφιά του και όσο περίεργες κι αν ακούγονται μερικές συμβουλές ομορφιάς, για να τις εφαρμόζουν ολόκληρες κοινωνίες,
τότε είναι πολύ πιθανό να είναι αποτελεσματικές 




Λάδι στρουθοκαμήλου για μαλακτικό μαλλιών
Λάδι που εξάγεται από το αυστραλιανό πτηνό, εμού, έχει εξαιρετική δράση σε δερματικά θέματα και προβλήματα της τρίχας. Έχει σημαντική θεραπευτική δράση, καθώς περιορίζει την ανάπτυξη της ψωρίασης, των εκζεμάτων και της ακμής, ενώ καταπολεμά αποτελεσματικά και τα εγκαύματα.

Τσουκνίδα για δυνατή τρίχα
Αν ταλαιπωρείστε από λεπτή τρίχα ή ακόμα και τριχόπτωση, υπάρχει μια θεωρία που θέλει το τσάι από τσουκνίδα να κάνει πολύ καλό στα μαλλιά. Μουλιάστε, λοιπόν, τα μαλλιά σας τσάι τσουκνίδας ή μιμηθείτε τις γυναίκες της Κροατίας που λούζονται με βραστή τσουκνίδα για να θεραπεύσουν τον κνησμό της κεφαλής.

Γάλα για απαλό δέρμα
Αφού το έκανε η Κλεοπάτρα και η Ελισάβετ, δεν βλάπτει σε τίποτα να το δοκιμάσετε κι εσείς και να κάνετε μπάνιο με ζεστό γάλα. Το γάλα, είναι πλούσια πηγή γαλακτικού οξέος, το οποίο με τη σειρά του απελευθερώνει τις πρωτεΐνες που κρατούν δέσμια στο δέρμα τα νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα απαλό και λαμπερό δέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου