Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τζιχαντιστές «χάκαραν» τον λογαριασμό της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ στο Twitter

Τζιχαντιστές «χάκαραν» τον λογαριασμό της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ στο Twitter
Δημοσιοποίησαν έναν κατάλογο με στοιχεία στρατηγών, δεδομένα σχετικά με στρατιωτικές θέσεις της Κίνας, αλλά και στοιχεία σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις της
Βόρειας Κορέας.
Τον λογαριασμό της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ (USCENTCOM)  στο Twitter «χάκαραν» τη Δευτέρα μέλη του Ισλαμικού κράτους.

Οι χάκερ δημοσιοποίησαν, μάλιστα, στο Διαδίκτυο έναν κατάλογο με στοιχεία πολλών στρατηγών και τις προσωπικές τους διευθύνσεις, δεδομένα σχετικά με στρατιωτικές θέσεις της Κίνας, αλλά και στοιχεία σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας!

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στις ΗΠΑ προκαλεί το γεγονός ότι το «χτύπημα» στην USCENTCOM, την επιχειρησιακή διεύθυνση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδια για τη Μέση Ανατολή, σημειώθηκε την ώρα που ο πρόεδρος Ομπάμα, ετοιμαζόταν να παρουσιάσει τις προτάσεις του για την προστασία των κρίσιμης σημασίας αμερικανικών υποδομών στο Διαδίκτυο από απειλές!

«Εις το όνομα του Αλλάχ, πιο φιλεύσπλαχνου», το «Κυβερνοχαλιφάτο» συνεχίζει τον «τζιχάντ στο Διαδίκτυο», ανέφεραν σε μήνυμά τους τα πρόσωπα που κατέλαβαν και ελέγχουν τη ροή δημοσιεύσεων της USCENTCOM στον ιστότοπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου