Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Brooke Shields: Σώμα που αγγίζει την τελειότητα

Brooke Shields: Σώμα που αγγίζει την τελειότητα
Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια 
Η 50χρονη Shields εθεάθη με ένα πράσινο στράπλες μπικίνι, το οποίο τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της, ένα σώμα που, όπως γράφει ο αμερικανικός Τύπος,
αγγίζει την τελειότητα.
Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, η Αμερικανίδα ηθοποιός Brooke Shields εμφανίστηκε σε παραλία στο Μεξικό και άφησε όσους την είδαν στην κυριολεξία άφωνους. Το πάλαι ποτέ κοριτσάκι του Hollywood με το κουκλίστικο πρόσωπο μπορεί να μην είναι σήμερα πια κοριτσάκι, όμως το σώμα της λίγες κυρίες στην ηλικία της το έχουν.

Η Shields εθεάθη με ένα πράσινο στράπλες μπικίνι, το οποίο τόνιζε το καλογυμνασμένο σώμα της, ένα σώμα που, όπως γράφει ο αμερικανικός Τύπος, αγγίζει την τελειότητα. Και δεν έχουν άδικα καθώς, κοιτώντας και τις φωτογραφίες δύσκολα θα βρεις κάποιο ψεγάδι. 

Η κυρία Shields γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και χαρακτηρίστηκε ως το παιδί-θαύμα, καθώς η φοβερή και τρομερή μαμά της Teri την έβαλε στη βιομηχανία του Hollywood από πολύ μικρή, ξεκινώντας με την καριέρα του μοντέλου ένα μήνα πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της.

Το 1997 παντρεύτηκε τον πρώτο της άντρα, το γνωστό Αμερικανό τενίστα Andre Agassi, με τον οποίο χώρισε το 1999. Τρία χρόνια μετά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά με το σεναριογράφο και παραγωγό Chris Henchy, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου