Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ε.ΠΑ.Μ. Αρτέμιδας,Ραφήνας, Πικερμίου - Ο αγώνας συνεχίζεται...

Την Πέμπτη 19/11/2014, από τις 15:30 έως της 17:00, παραβρεθήκαμε και πάλι στον χώρο του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, με σκοπό να εμποδίσουμε πλειστηριασμούς, που προσπαθούν να
πραγματοποιήσουν οι τράπεζες, εις βάρος συνανθρώπων μας.
Η παρουσία του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την περασμένη εβδομάδα και ευελπιστούμε, η δράση μας αυτή, να ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.
Το κορυφαίο γεγονός ήταν ότι προσπάθησαν να πλειστηριάσουν κατοικία συνανθρώπου μας στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!
Η ανέντιμη αυτή πράξη κατέληξε στην αστυνομία όπου και έγινε μήνυση εις βάρος του ανεκδιήγητου "ανθρώπου" που προχώρησε σε τέτοιου είδους παρανομία.
Περιμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά θα ενημερώσουμε, για ότι ακριβώς συμβεί.

Ο αγώνας μας δεν σταματά εδώ! Κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα θα μας βρίσκουν εκεί μπροστά τους!!! Θα μας βρίσκουν ενάντια στο απάνθρωπο έργο των τραπεζών και λοιπών κοράκων που προσπαθούν να αρπάξουν τις περιουσίες συνανθρώπων μας!!! Θα μας βρίσκουν όλο και περισσότερους!!!
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα!!!
Σήμερα πλειστηριάζουν το σπίτι του γείτονά. Αύριο;;;
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

Επικράτησε νταση κατα την ώρα που πλήθος πολιτών παρεμπόδιζε τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.. Προσπάθησαν να διεξάγουν τους πλειστηριασμούς στο δρόμο, εκτός του χώρου του Ειρηνοδοκειου!

Η παράνομη ενέργεια μιας συμβολαιογράφου, να κατακυρώσει πλειστηριασμό εκτός του καταστήματος του ειρηνοδικείου, με ύπουλο τρόπο, στο πεζοδρόμιο κυριολεκτικά, λόγω της δράσης μας, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.
Κατατέθηκε μήνυση εναντίον της συμβολαιογράφου, για παράβαση καθήκοντος και απιστία, από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου...
Διαδώστε την είδηση να τα μάθει ο κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου