Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

H Ikea τρολάρει την Αpple σε μια ξεκαρδιστική διαφήμιση


Η διαφημιστική εταιρεία BBH δημιούργησε ένα πανέξυπνο, ξεκαρδιστικό διαφήμιστικό σποτ για τον
Σουηδικό κολοσσό επίπλων Ikea.
Η διαφήμιση για την προώθηση του καταλόγου της Ikea 2015, είναι μια κραυγαλέα κοροϊδία της Apple, σατιρίζοντας τις διαφημίσεις τεχνολογίας και του γενικότερου ενθουσιασμού για την τεχνολογία εν γένει.
«Κάποια στιγμή, έρχεται κάτι που αλλάζει τον τρόπο που ζούμε, μια συσκευή τόσο απλή και διαισθητική, που χρησιμοποιώντας την αισθάνεσαι οικεία» λέει ο Jorgen Eghammer στο διαφημιστικό, ο επικεφαλής σχεδιασμού του βίντεο. «Αυτό δεν είναι ένα ψηφιακό βιβλίο ή ένα e-book. Είναι ένα βιβλίο βιβλίο».
Η διαφήμιση γυρίστηκε σε λευκό φόντο, παραπέμποντας στις διαφημίσεις των προϊόντων της Apple. Ο Eghammer μιλάει με υπερβολικό ενθουσιασμό για το μαγικό "book-book" περιγράφοντας με τις πολλές λειτουργίες του που περιλαμβάνουν εύκολο bookmarking (διπλώνοντας την γωνία της σελίδας), το γεγονός ότι δεν έχει καλώδια και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι «αιώνια».
Μέχρι στιγμής η διαφήμιση, η οποία δημοσιεύτηκε πριν από δύο ημέρες για το Ikea Σιγκαπούρης, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.111.694 επισκέψεις!

www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου