Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - Αναστολή προπονητικής δραστηριότητας

Το Δ.Σ του συλλόγου Μ.Ε.Σ.Μ.Α παγώνει κάθε αθλητική δραστηριότητα από σήμερα, 17.09.2014,
στα ανοικτά γήπεδα του Δήμου Μαραθώνα, καθώς θεωρεί ότι τα ανοικτά γήπεδα είναι σε άσχημη κατάσταση με νερά, ολισθηρά, και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τραυματισμού τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μ.Ε.Σ.Μ.Α, με επίγνωση της κατάστασης των ανοικτών γηπέδων και με δεδομένο ότι θέμα κλειστού γηπέδου ακόμα παραμένει δυσεπίλυτο με ευθύνη του Δημάρχου Μαραθώνα, περιμένοντας να προκηρυχτεί δημοτικό συμβούλιο για την συζήτηση και επίλυση του θέματος, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ (ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΝΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ).

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΤΟ Δ.Σ Μ.Ε.Σ.Μ.Α

e-marathon.gr

9 σχόλια:

  1. ΡΕΕΕΕ τι μας λες? Το ανοικτο που ειναι το απολυτα φυσικο και ειδικα στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ με τον καταπληκτικο καιρο,360 ημερες τον χρονο ηλιο,εχει νερα,τσιμεντο,ολισθηρο? γιατι εμεις που παιξαμε? σε ποιες αλανες κατεβασαμε γονατα,αγκωνες,φρυδια,δεν παθαμε τιποτα.Ονειρο μας ηταν να υπηρχε υποτυπωδης δομη ΟΧΙ γηπεδο κανονικο,οπως αυτο. Αλλα στο υπαιθριο Γηπεδο αν γινει Ατυχημα,Η ΦΥΛΑΚΗ ειναι για εσας,στο ΚΛΕΙΣΤΟ παει ο ΨΗΝΑΚΗΣ.Πολυ Ταγαρια δεν ειστ εσεις να πιασετε τον ΨΗΝΑΚΑ κοροιδο? ΡΕΕΕΕ Ξυπνηστε οι μαγκιες οι Τρικαλινες τελειωσαν,ειναι πολυ περπατημενος σε λασπες για να κολλησει στην δικη σας λασπη.Οποιος θελει και το εχει αναγκη το ανοικτο ειναι τελειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.....

      Διαγραφή
    2. ΜΑΡΑΘΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:09 μ.μ.

      ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΟΥΙΖΕΣ

      Διαγραφή
  2. @ Δ.Σ Μ.Ε.Σ.Μ.Α.Φορτωθείτε τις ευθύνες ΟΛΕΣ του κλειστού εγγράφως,με ΟΛΕΣ τις τυπολατρικές διαδικασίες,η ΦΥΛΑΚΗ να είναι για εσάς,και αν δεν σας το δώσει τότε ελάτε να σου δείξω παππού τα αμπέλια σου.Το παιχνίδι άλλαξε έγινε σκληρό,θέλεις? πάρε πακέτο και τις ευθύνες.Εσύ γιατί έκλεισες το ανοικτό αντίποινα?εκβιασμό? ή φόβος των συνεπειών σε περίπτωση ατυχήματος? Γιατί το ανοικτό δεν φρόντισες να έχει πιστοποιημένη χρήση? Δεν θα πατέ πιο μακριά από του ΚΑΛΕΜΗ με την άτακτη τακτική του εκβιασμού,σε έναν άνθρωπο,που κάτι τέτοια μαγκάκια τα τρώει με την κατσαρόλα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΨΗΝΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ..... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΑ....

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ
    ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΙΑ ..Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ
    ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
    ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΨΙΝΑΚΗς ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΛΟΥΙΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ <1> ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΚΑΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?" ΚΑΝΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 2,500 ΕΥΡΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΠΑ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑ ΝΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ......ΘΑΑΑΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΠΟΤΕ..ΘΑΑΑ...ΠΟΤΈ?

      Διαγραφή
  4. Ο ΓΚΑΒΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:07 μ.μ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΛΑ ΜΟΛΟΓΑ ΤΟ
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ
    ΑΜ ΔΕ ΔΙΝΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΒΟΧΤΥΠΙΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φταίει η διοίκηση του ΜΕΣΜΑ ήρθε η ώρα να φειγουν..Αρκετα λαθη εκαναν τώρα διαλύουν κ τον σύλλογο..εχει δίκιο ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ παράνομο είναι το γήπεδο...αλλα πείτε άλλο..ΠΡΟΣ διοίκηση ΜΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου