Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Γερμανοί συνελήφθησαν με ύποπτη σκόνη στους Κήπους

Η «ύποπτη» βαλίτσα.Η βαλίτσα έγινε... φύλλο και φτερό και στις πλαϊνές πλευρές της εντοπίστηκαν κρύπτες, μέσα στις οποίες υπήρχαν κρυμμένες δύο με μια ύποπτη σκόνη άγνωστης σύστασηςΟ Diego, ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών αστυνομικός σκύλος που έχει «συλλάβει» αμέτρητους διακινητές στο τελωνείο των Κήπων Έβρου, έκανε πάλι το θαύμα του! Μόλις... δάγκωσε μια από τις αποσκευές δυο νεαρών Γερμανών που έφτασαν με ελληνικό ταξί στο τελωνείο, οι τελωνειακοί κατάλαβαν πως έκρυβαν κάτι ύποπτο.

Η βαλίτσα έγινε... φύλλο και φτερό και στις πλαϊνές πλευρές της εντοπίστηκαν κρύπτες, μέσα στις οποίες υπήρχαν κρυμμένες δύο με μια ύποπτη σκόνη άγνωστης σύστασης. Οι δύο 25χρονοι Γερμανοί, που δεν εξήγησαν τι ήταν η σκόνη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Δείγμα της λευκής σκόνης εστάλη για ανάλυση στο χημείο και τα αποτελέσματα αναμένονται.

*** Έτοιμος να διακινήσει την «πραμάτεια» του σε χρήστες ναρκωτικών στο Πυθαγόρειο της Σάμου ήταν ένας 52χρονος, όταν συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 55,3 γραμμαρίων, άλλη μία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ένα ανήλικο κορίτσι ήταν μεταξύ των τριών που συνελήφθησαν ενώ έκαναν χρήση χασίς μέσα στο σπίτι ενός 41χρονου διακινητή στη Λάρισα, λίγο πριν εισβάλλουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών! Μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 28,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, συνελήφθησαν ένας 45χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 17 χρόνων και όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου