Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: «Ένας Δήμαρχος που απειλεί με Μηνύσεις»

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ 30ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2016 ΜΕ ΤΙΤΛΟ:  «Απάντηση Δημάρχου στο Ενημερωτικό Δελτίο Τσαντήλα»
Κύριε Δήμαρχε,
Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, (πριν 25 ημέρες) κοινοποιήσατε στο διαδίκτυο ένα κείμενο με τίτλο «Απάντηση Δημάρχου στο Ενημερωτικό Δελτίο Τσαντήλα».
Ήδη έχει περάσει 1,5 μήνας απ΄ την ενημέρωση που γραπτώς απέστειλα σχετικά με τη συζήτηση στην ΕΥΔΑΠ, μεταξύ διευθυντικών στελεχών της και ομάδας Αιρετών του Δήμου μας.




Επισημαίνω ότι το ΄΄Δελτίο΄΄ του γράφοντος Χρήστου Τσαντήλα, ήταν πράγματι ΄΄ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ΄΄ διότι στο 90% του κειμένου, μεταφέρθηκαν με ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ 7 (επτά) ερωτήσεις και απαντήσεις (επιλεγμένες από 30–40 ερωτήσεις και απαντήσεις που συζητήθηκαν σ΄ αυτήν τη συνάντηση), για την πληροφόρηση των Δημοτών.

Διαβάζοντας το δελτίο, πιστεύω ότι θα έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ,  να ερευνούσατε αν πράγματι αυτό το τμήμα του διαλόγου αποτυπώθηκε σωστά από εμένα ή όχι!
Nα ρωτούσατε τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που ήταν στην συζήτηση (τα ονόματα των οποίων είχε αναφέρει λεπτομερώς στην ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαρλαντής, στις 16/4/2016) και αν διαπιστώνατε ότι μετέφερα λάθος την συζήτηση, θα έπρεπε να ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ επίσημα την ΕΥΔΑΠ να με διαψεύσει και να πάρει τα ανάλογα μέτρα εναντίον μου!
Αν πάλι, διαπιστώνατε ότι πράγματι μετέφερα σωστά την συζήτηση, θα έπρεπε ΕΣΕΙΣ να ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ επίσημα, τεκμηριωμένα και πειστικά την ΕΥΔΑΠ για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την Αποχέτευση του Δήμου μας!!
Όμως, ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΑ!! 
Αντίθετα, δείχνοντας αδικαιολόγητο πανικό, επιλέξατε με διαφορά 3 (τριών) ημερών από τον «ειδικό εντεταλμένο» σας, να «απαντήσετε» και εσείς με την σειρά σας, χωρίς να σας έχω θέσει κανένα ερώτημα στο Ενημερωτικό μου Δελτίο!

Με βάση τα παραπάνω, ας δούμε μερικά απ΄ τα σημεία της "απάντησής" σας που προκαλούν εύλογα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που πρέπει να απαντηθούν από σας :
1. Λέτε : «Με μεγάλη έκπληξη παρέλαβα το ενημερωτικό δελτίο του κ. Τσαντήλα το Μ. Σάββατο 30/4/2016..»
Δηλαδή, εκπλαγήκατε (!!) με την ενημέρωση που έκανα 16 (δεκάξι!!) ημέρες μετά απ΄ τη συζήτηση στην ΕΥΔΑΠ! Ι
Σας ερωτώ:
- Δεν εκπλαγήκατε με το Δελτίου Τύπου της "ΑΝΑΣΑ" (Δημοτική Παράταξη που ηγείται η κα Ραφτοπούλου) η οποία το εξέδωσε την 16η Απριλίου, 2 (δυο!!!) ημέρες μετά τη συνάντηση – συζήτηση στην ΕΥΔΑΠ;
Το συγκεκριμένο Δελτίο της Δημοτικής Παράταξης "ΑΝΑΣΑ" έχει ιδιαίτερη σημασία διότι, σας επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«…Η ΕΥΔΑΠ στις αμέτρητες συναντήσεις που έχει κάνει με τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος τον τελευταίο χρόνο από την αρχή έχει ξεκαθαρίσει πως η λύση της Ψυττάλειας δεν υπάρχει και το περιεχόμενο των συζητήσεων πάντα αφορούσε την δημιουργία ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι..»!
Δηλαδή εδώ, σας καταλογίζει εμμέσως πλην σαφώς ότι οι ενημερώσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήταν ακριβείς!!

- Ούτε εκπλαγήκατε που την ίδια ημέρα με την έκδοση του Δελτίου Τύπου της "ΑΝΑΣΑ", δηλ. την 16η Απριλίου 2016, ο κ. Χρήστος Μαρλαντής (Δημοτικός Σύμβουλος που ανήκει στη Δημοτική Παράταξη "ΑΝΑΣΑ") κοινοποίησε δικό του κείμενο όπου μεταξύ άλλων λέει: 
«…Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, μετά από αυτήν την ενημέρωση, αυτό που ενδόμυχα πιστεύαμε ότι στην πραγματικότητα, άλλα λέει στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα κάνει!!!!!!!...» και παρακάτω:
«Το μόνο που τον απασχολούσε όλον αυτό τον καιρό είναι πώς θα κρύψει και θα διαχειριστεί το πολιτικό του κόστος…»
και συνεχίζει: «Είναι ντροπή να μας έχουν γεμίσει με τόσα ψέματα και μπαρούφες και να συνεχίζεται να το παίζουν Δημοτική Αρχή που "ενδιαφέρεται"΄…»
Και όλα αυτά τα είπαν η "ΑΝΑΣΑ" και ο κ. Μαρλαντής, 2 (δυο!) ημέρες μετά τη συνάντηση στην ΕΥΔΑΠ!!

Φάνηκε λοιπόν ότι, ούτε σας ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ούτε σας ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ οι επιθετικότατες αυτές κοινοποιήσεις !!

Αντίθετα, ΣΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ μόνο το δικό μου Ενημερωτικό Δελτίο, το οποίο κοινοποιήθηκε 16 (δεκάξι) ημέρες μετά από την συνάντηση της ΕΥΔΑΠ!!
Και μάλιστα θορυβηθήκατε τόσο, που νιώσατε την ανάγκη να μου απαντήσετε 6 (έξι!!) ημέρες μετά την κοινοποίησή μου και 20 (είκοσι!!) ημέρες μετά τη συνάντηση της ΕΥΔΑΠ!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Κύριε Δήμαρχε,
Και εσείς προσωπικά και εγώ, αλλά κυρίως οι Δημότες, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά γιατί συνέβη να "εκπλαγείτε" με το δικό μου ενημερωτικό δελτίο:
Διότι το «παραπλανητικό» όπως το ονομάζεται δελτίο μου, είναι το ΜΟΝΟ κείμενο που περιγράφει την ΑΠΛΗ, αλλά ταυτόχρονα σκληρή και ωμή αλήθεια για το έργο της αποχέτευσης!!

Ένα έργο εντελώς ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για τις πόλεις του Δήμου μας και τις πόλεις του όμορου Δήμου της Ραφήνας – Πικερμίου! Ένα έργο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!

Διότι το κείμενό μου αποκαλύπτει ότι μια ομάδα δημόσιων προσώπων, ειδικά τα τελευταία 4 (τέσσερα) χρόνια (από τον Ιούνιο του 2012) έκτισαν την κοινωνική τους ύπαρξη και τη δημοτική τους καριέρα, πάνω σε τεράστια ΨΕΜΑΤΑ όπως π.χ. «χαβούζα το Πλατύ Χωράφι» (λες και ο 3βάθμιος τελευταίας τεχνολογίας Βιολογικός δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας «ανοικτός λάκκος με λύματα»)!!!!
φωτογραφία από το αρχείο μας
«όχι τα λύματα στην θάλασσα» (λες και ο 3βάθμιος τελευταίας τεχνολογίας Βιολογικός δεν θα ανακτούσε πλήρως το ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, αλλά θα είναι ένα "πιεστικό" μηχάνημα, που θα έπαιρνε τα λύματα απ΄ το προηγούμενο λάκκο και θα οδηγούσε στη θάλασσα της Αρτέμιδας!!!)

Και να πώς αυτή η διαστροφή της αλήθειας και αυτά τα ψέματα άρχισαν να ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!!
2. Λέτε : «Στο παραπλανητικό αυτό δελτίο με κατηγορεί για ψέματα, παραπληροφόρηση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έχω «σπάσει όλα τα ρεκόρ…».
Κύριε Δήμαρχε,
Λόγω μεγάλης έκτασης αυτού του κειμένου, δεν θα απαντήσω τώρα σ΄ αυτόν τον ισχυρισμό σας.
Όμως, επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ την Αυτοδιοικητική μου παρουσία έχω αναφερθεί ΑΔΙΚΑ ή ΨΕΥΤΙΚΑ για κάποιον συνάδελφο, σας υπόσχομαι ότι σε επόμενο κείμενό μου, θα υπάρξει πλήρης, λεπτομερής και εμπεριστατωμένη περιγραφή σε όλα όσα έχετε δηλώσει ή ανακοινώσει τόσο εσείς, όσο και οι στενοί σας συνεργάτες κατά τα τελευταία 4 χρόνια!

Και σας υπόσχομαι ότι θα φανεί εντελώς ξεκάθαρα,
ποιος ή ποιοι «δημιουργούν σύγχυση και αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία» και ποιος ή ποιοι της βάζουν «εκβιαστικά διλήμματα»!!
ποιος ή ποιοι έχοντας μοναδικό σύνθημα «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ», δεν έχουν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ προς την κατεύθυνση της Ψυττάλειας!!
Σας διαβεβαιώνω ότι αυτά που έχουν γίνει και έχουν ειπωθεί κατά την μέχρι τώρα θητεία σας για την Αποχέτευση, όχι μόνο θα αποδείξουν τον ισχυρισμό μου, αλλά θα έχουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον για ΟΛΟΥΣ τους Δημότες μας!!!
3. Λέτε : «..Τα ζητήματα για τα οποία με κατηγορεί είναι τα ακόλουθα:..»
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ΔΕΝ σας κατηγορώ για τίποτα!
Έχω κοινοποιήσει ένα κείμενο 1.720 λέξεων από ιδιόχειρες (όχι μαγνητοφωνημένες) σημειώσεις που έχω κρατήσει στη συζήτηση.
Στο τέλος του κειμένου με 197 λέξεις κάνω ορισμένες παρατηρήσεις που προέκυψαν απ΄ το γεγονός της συζήτησης / ενημέρωσης στην ΕΥΔΑΠ.
Απ΄ αυτές τις 197 λέξεις των παρατηρήσεων αφιερώνω τις 36 λέξεις για τη στάση των Δημάρχων (όχι Δημάρχου) και των συνεργατών τους. Σε σας, μόνο με 10 (!!) λέξεις!
Αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι οι 10 λέξεις είναι ασήμαντες μπροστά στις 1.720 λέξεις ενός κειμένου, τότε υπάρχει σοβαρότατη αδυναμία κατανόησης της έννοιας «Δημόσιος Διάλογος»!!!
4. Λέτε ότι σας κατηγορώ: «..Ότι είπα τη "μισή αλήθεια" σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα σε σχέση με το υδραυλικό και το ρυπαντικό φορτίο της Ψυττάλειας..».
Κύριε Δήμαρχε,
Θα σας το επαναλαμβάνω συνέχεια ώσπου να το κατανοήσετε!

Δεν το λέω εγώ! Ούτε σας κατηγορώ!! Εγώ έκανα την ερώτηση!! Την απάντηση ότι «…σας λένε την μισή αλήθεια..» την έδωσαν ο κ. Βουγιουκλάκης και ο κ. Σωτηρόπουλος!!

Και μάλιστα σε αντίστοιχη ερώτηση που κάναμε (η οποία δεν περιλαμβάνεται στο δελτίο μου) για τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν κατά διαστήματα τα τελευταία 3 χρόνια, ο κ. Βουγιουκλάκης απάντησε ότι «μόνο τους τελευταίους μήνες η ΕΥΔΑΠ εκφράζεται κεντρικά και ενιαία! Πιο πριν ο κάθε ένας μπορούσε να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις σε δήθεν εμπιστευτικά έγγραφα…» και μας έφερε για παράδειγμα ένα έγγραφο κάποιου κ. Μπάρδη ο οποίος έλεγε ότι η Ψυττάλεια υπολειτουργεί λόγω μη επαρκούς ποσότητας λυμάτων! Αυτό, (κατά τον κ. Βουγιουκλάκη), ήταν προσωπική εκτίμηση του κ. Μπάρδη (όχι της ΕΥΔΑΠ) και ήταν τελείως λαθεμένη!!
Έτσι, εσείς κύριε Δήμαρχε μεταφέρετε την άποψη του κ. Γεωργιάδη, εγώ όμως μεταφέρω την επίσημη άποψη της ΕΥΔΑΠ δια του στόματος των δυο προαναφερόμενων κυρίων!!!
Βέβαια, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ και επιστημονική ΜΕΛΕΤΗ από μεριάς του Δήμου, ώστε να ξέρουμε σίγουρα πού βρίσκεται η αλήθεια!!!!

Και αυτή η ανυπαρξία Μελέτης Τεκμηρίωσης, αποτελεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ έλλειμμα του Δήμου, για το οποίο ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς!!!

5. Λέτε : «…Συγκεκριμένα όπως επικαλείται ο κ. Τσαντήλας οι εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ ανέφεραν εννοώντας εμένα προσωπικά ΄΄Δυστυχώς μάθαμε ότι σας το είχε κρύψει΄΄. 
Το σχόλιο αυτό είναι άκρως συκοφαντικό αφού όπως φαίνεται από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/12/2015 στην 35η Συνεδρίαση…».
Όταν ο δημόσιος διάλογος δημιουργεί πανικό στη Δημοτική Αρχή, έχει σαν συνέπεια να μην κατανοούνται τα γραφόμενα!

Σας ξαναλέω ότι «δεν σας συκοφαντώ» και μάλιστα «άκρως»!!
Πράγματι ο κ. Βουγιουκλάκης είπε αυτήν τη φράση!
Όμως αυτό, αντί να σας είχε εκνευρίζει, θα έπρεπε να σας είχε προβληματίσει πολύ σοβαρά!!
Διότι :
Δεν υπήρχε κανένας λόγος ο παράγοντας της ΕΥΔΑΠ να μας πει ψέματα!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ την τύχη του εγγράφου, δηλαδή αν αυτό το έγγραφο είχε κοινοποιηθεί απ΄ τη Δημοτική Αρχή στους Δημότες, ή είχε διαβαστεί ή είχε απλώς κατατεθεί σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου!!
Άρα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η συνεργασία αμοιβαίας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!
Όταν ο κ. Βουγιουκλάκης μας έδειξε το έγγραφο, ΚΑΝΕΙΣ απ΄ τους Συμβούλους ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ το συγκεκριμένο έγγραφο ώστε να διορθώσει τη λάθος εντύπωση!
Και μάλιστα, προσωπικά το συγκεκριμένο έγγραφο, μου είχε διαφύγει τελείως και άρχισα να το "ψάχνω" μετά τις επισημάνσεις σας για να διαπιστώσω την αιτία που μας είχε διαφύγει!
Απ΄ τον έλεγχο που έκανα διαπίστωσα ότι:
Τη Δευτέρα 21/12/2016 στην Έκτατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (αυτή που επικαλείστε) με θέμα «Λήψη απόφασης για την επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος», εισηγητής ήσασταν εσείς!
Κάνατε μια ιδιαίτερα εκτεταμένη ΕΙΣΗΓΗΣΗ (2.400 λέξεις – 8 σελίδες πρακτικών!!!) όπου,
- Περιγράψατε εκτεταμένα τις επαφές σας και ενέργειές σας καθώς και τις προσωπικές σας θέσεις για την Ψυττάλεια (5 σελίδες απ΄ τις 8 της εισήγησης),
- Αναφερθήκατε σε 8 (οκτώ) τουλάχιστον ΦΕΚ, Αποφάσεις, κ.λ.π. και αναγνώσατε (όπως ισχυρίζεστε) 4 (τέσσερα) έγγραφα, δηλαδή της Περιφέρειας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του σχεδίου νόμου και στο τέλος της ΕΥΔΑΠ)
Έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε τούτο:

Η Αυτοδιοικητική ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ και η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ επιβάλουν τις εισηγήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα συνημμένα που συνοδεύουν αυτές, να τις έχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τουλάχιστον ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ τη Συνεδρίαση!

Άρα κύριε Δήμαρχε, η διαπίστωση ήταν ότι για το σοβαρότατο θέμα της Αποχέτευσης που συζητήσαμε στην έκτακτη Συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου, όχι μόνο δεν μας είχατε δώσει εισήγηση, αλλά δεν μας είχατε δώσει ΟΥΤΕ καν ΕΝΑ συνημμένο έγγραφο για να έχουμε μια στοιχειώδη εικόνα του τι θα συζητούσαμε!!!
Και έρχεστε σήμερα εσείς, που είχατε ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ πλήρως την αξία της ενημέρωσης των Δημοτικών Συμβούλων, που είχατε καταστρατηγήσει κάθε έννοια της δεοντολογίας των συνεδριάσεων, να ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ απ΄ τους Δημοτικούς Συμβούλους (κυρίως απ΄ τον γράφοντα) να θυμόμαστε μετά από τέσσερις μήνες, όχι μόνο τα 8 (οκτώ) τουλάχιστον ΦΕΚ, Αποφάσεις, κ.λ.π. που είχατε αναφέρει, αλλά και τα 4 έγγραφα που αναγνώσατε (όπως ισχυρίζεστε)!!
Και επειδή εμείς δεν θυμηθήκαμε το 1 (ένα) απ΄ αυτά, είμαστε «άκρως συκοφάντες»!!!! Έλεος!!!! Τα αδιέξοδα απ΄ τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής, δεν θα πρέπει οδηγούν στο παράλογα συμπεράσματα!!!!
Τέλος,
6. Λέτε : «..είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια που αφενός έχει σαν στόχο να με συκοφαντήσει και να με πλήξει προσωπικά, αφετέρου να δημιουργήσει σύγχυση και αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία, βάζοντας εκβιαστικά διλήμματα…».
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :
Δηλαδή, μας λέτε ότι επειδή σχολίασα ότι με βάση τη συζήτηση στην ΕΥΔΑΠ αποδείχθηκαν τα ψέματα, η παραπληροφόρηση και οι μισές αλήθειες που λέγατε, στο θέμα της Αποχέτευσης, είναι «συντονισμένη προσπάθεια να σας συκοφαντήσω και να σας πλήξω προσωπικά»;;
Αν το εκλαμβάνετε έτσι, θέλω να σας ζητήσω δημόσια συγνώμη!!!
Αλλά με την σειρά μου να σας ΡΩΤΗΣΩ:

Εσείς, θα ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,
που αποκαλέσατε "καραγκιόζη" και ότι έχει κτηματικά συμφέροντα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πέτρο Πουλάκη επειδή σας ζήτησε ενημέρωση για τη στάση σας στις συνεργασίες που κάνατε με τους Κρατικούς Παράγοντες;;
που θρασύτατα απευθυνόμενος (πάνω από 5 φορές) σε Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι πιστεύουν σε ένα μοντέρνο και τελειοποιημένο ΚΕΛ στο "Πλατύ Χωράφι" τους λέγατε ότι «…εσείς θέλετε το Πλατύ Χωράφι γιατί έχετε κτήματα εκεί και θα πάρετε λεφτά απ΄ την απαλλοτρίωση..»;;
Και μάλιστα όταν γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι αγροτεμάχια στην ευρύτερη περιοχή "Πλατύ Χωράφι" ΤΥΧΑΙΝΕΙ να έχουν ΜΟΝΟ 2 (δυο!!) Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ των οποίων ο ένας ανήκει στην Δημοτική σας Παράταξη;;;;;

Θα ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,
που στις πάνω από 100 (εκατό) επαφές, συναντήσεις, συσκέψεις και συζητήσεις με Κυβερνητικούς, Περιφερειακούς και Υπηρεσιακούς Παράγοντες που πραγματοποιήσατε απ΄ την αρχή της θητείας σας για το Αποχετευτικό, ΔΕΝ καλέσατε ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ Δημοτικό Σύμβουλο της Μειοψηφίας;;;;;; Ούτε καν την Επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, κα Ραφτοπούλου που είχε ταυτόσημη θέση με εσάς;;;

Τέλος, θα ζητήσετε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για όλα αυτά τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΑΠΙΘΑΝΑ και ακραίως ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ που μας σούρνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος "για το βιολογικό" στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – «δήθεν» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ που κοινοποίησε την 3η Μαΐου 2016;;; 

Εν κατακλείδι Κύριε Δήμαρχε, ποιος είναι αυτός που επιβάλλεται να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ;;
Από ποιον τίθενται «εκβιαστικά διλήμματα»;;;
Ποιος έχει την υποχρέωση να ξεκαθαρίσει (όπως επικαλείστε) το «αίσθημα ανασφάλειας στην Τοπική Κοινωνία»;;;
Δυστυχώς για σας,

Η Δημοτική Αρχή είναι αυτή
- που οφείλει να εκθέσει τεκμηριωμένα το ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ της για την επίλυση του ΜΕΙΖΟΝΟΣ για την περιοχή μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ!!!
- που έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους Δημότες για την έκβαση των προσπαθειών
της μέχρι τέλους!!!

Κύριε Δήμαρχε,
Αντί γι΄ αυτά που η θεσμική θέση σας ΕΠΙΒΑΛΕΙ να πράξετε, στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (της Παρασκευής 20ης Μαΐου 2016), δηλώσατε ότι θα κοινοποιήσετε Μηνυτήριες Αναφορές!!!

Ποιον απειλείται κύριε Δήμαρχε;;
ΛΥΠΑΜΑΙ ειλικρινά γι΄ αυτήν την πιθανή εξέλιξη, δεδομένου ότι είναι γνωστό ότι είμαι ενάντια στην ποινικοποίηση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής!!
Ποτέ στα 24 χρόνια της συνεχούς παρουσίας μου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ΔΕΝ υπήρξα ούτε θιασώτης μηνύσεων, ούτε λάτρης προσφυγών και ενστάσεων!!

Πρέπει να ξέρετε ότι η αντίληψή μου είναι η σύνθεση και όχι η διαίρεση!!

Λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20 (είκοσι) Σπαταναίοι πρώην Αυτοδιοικητικοί (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Σύμβουλοι) που έχουμε ασχοληθεί με την Αποχέτευση από το 1992! Άρα γνωρίζουμε πολύ καλά τη συνέχεια των πραγμάτων και θα μπορούσαμε να συμβάλλαμε δημιουργικά στην κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος.!
Δυστυχώς, η προσωπική σας επιλογή ήταν διαφορετική!!

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι κάθε Δημότης, θα κρίνει στο τέλος, ποιοι πραγματικά θέλουν την Αποχέτευση στον Δήμο μας και ποιοι πίσω από το σύνθημα «Αποχέτευση στην Ψυττάλεια ή καθόλου αποχέτευση», κάνουν ό,τι μπορούν για να αφήσουν τις δυο πόλεις με ΒΟΘΡΟΥΣ για τα επόμενα 60 χρόνια!!!!!!
 Σπάτα, 2 Ιουνίου 2016 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

(Ο τίτλος, οι φωτογραφίες, και οι επισημάνσεις είναι δικά μας)

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ 100.000 ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΑ 1000ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΤΟ Κ ΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου