Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Off-roader Auto China M-Hunter της Dongfeng


Η Dongfeng ετοιμάζεται να παρουσιάσει επίσημα το δεύτερό της off-roader, μετά το M-Hero 1, το οποίο είδαμε πέρυσι. Βέβαια, το M-Hunter δείχνει πολύ διαφορετικό, καθώς παραπέμπει περισσότερο σε buggy ή αγωνιστικό που τρέχει στο Rally Dakar.Λόγω της αγωνιστικής του προσέγγισης, τα στοιχεία άνεσης που έχουμε συνηθίσει σε άλλα τετρακίνητα μοντέλα δεν υπάρχουν εδώ. Για την ακρίβεια, δεν έχει καν συνηθισμένες πόρτες, ούτε παρμπρίζ. Αντ’ αυτών, διαθέτει κόκκινο roll cage.
Εξωτερικά, το καπό από ανθρακονήματα ξεχωρίζει, ενώ οι ζάντες με την ιντριγκαδόρικη σχεδίαση φορούν ειδικά και πανάκριβα off-road ελαστικά τα οποία μπορούν να περάσουν από οποιαδήποτε επιφάνεια.


Από άλλα χαρακτηριστικά, το νέο τετρακίνητο ηλεκτρικό της Dongfeng έχει μία μεγάλη σχάρα στην οροφή και μπάρα LED, αλλά και δύο έξτρα τροχούς στο πίσω μέρος, ακριβώς όπως και τα αγωνιστικά που τρέχουν στο Rally Dakar.


Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά το σίγουρο είναι πως θα το δούμε ως αμιγώς ηλεκτρικό. Πάντως, το αδερφάκι του, M-Hero 1 στην ηλεκτρική του εκδοχή αποδίδει 1.080 ίππους, άρα υποθέτουμε ότι παρόμοια θα είναι και τα νούμερα του M-Hunter.
Ο πλούσιος εξοπλισμός και ο προσανατολισμός του στις απόλυτες off-road επιδόσεις, αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά την τιμή του, με τα κινεζικά Μέσα να αναφέρουν ότι στην Κίνα θα έχει τιμή πώλησης στις περίπου 130.000 ευρώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου