ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Παρασκευή (Πρωί και Απόγευμα): Δείτε πώς μπορούν άντρες, γυναίκες, γονείς και παιδιά να βρίσκουν και να προάγουν τη χαρά στην οικογένεια. Μάθετε πώς ο φυσικός κόσμος και η ικανότητά μας να τον παρατηρούμε αποκαλύπτουν ότι ο Θεός θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι.
  • Σάββατο (Πρωί και Απόγευμα): Γιατί μεταδίδουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά το χαρμόσυνο άγγελμα της Αγίας Γραφής σε όλο τον κόσμο; Μια σειρά από ομιλίες, βίντεο και συνεντεύξεις θα σας δείξει ότι το έργο κηρύγματος και διδασκαλίας που κάνουμε έχει τη βάση του στην Αγία Γραφή.
  • Κυριακή (Πρωί και Απόγευμα): Η Αγία Γραφή υπόσχεται ότι η ευλογία του Θεού «κάνει κάποιον πλούσιο, και Εκείνος δεν προσθέτει πόνο σε αυτήν». (Παροιμίες 10:22) Ακούστε τη Βιβλική ομιλία με θέμα «Πώς θα Απολαύσετε Πλούτη Χωρίς Πόνο;» και δείτε γιατί μπορείτε να πιστέψετε αυτή την υπόσχεση.
  • Βιβλικό Δράμα: Πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από το θάρρος και τον ζήλο του Νεεμία, ενός Βιβλικού προσώπου; Σε τμήματα του Σαββάτου και της Κυριακής, παρακολουθήστε το διμερές Βιβλικό δράμα «Η Χαρά του Ιεχωβά Είναι το Οχυρό Σας».Νεεμίας 8:10.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ Ή ΕΓΓΡΑΦΗ