Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΑΝΑΣΣΑ-Μπορούν να ενισχυθούν τα τοπικά Εμπορικά Καταστήματα

ΑΝΑΣΣΑ-Μπορούν να ενισχυθούν τα τοπικά Εμπορικά Καταστήματα
ΑΝΑΣΣΑ-Μπορούν να ενισχυθούν τα τοπικά Εμπορικά Καταστήματα

Πατήστε στις εικόνες για να διαβάσετε καλύτερα!!

5 σχόλια:

  1. Άννα της Λούτσας, ξέραμε ότι είσαι άρρωστη γενικά και αόριστα, άλλα τώρα γίνεται φανερό πλέον ότι είσαι άρρωστη στο τέρμα των ουσιών.
    Μέχρι τώρα έγραφες ένα ανόητα ηλίθιο παιδικό ποιηματάκι, άρρωστη είναι λέγαμε άσε να πει να ξεσκάσει λίγο από την τρέλα της.
    Αυτήν η επικίνδυνη ανοησία που προτείνεις, αν κάποιος σε πάρει στα σοβαρά, μπορεί να σε στείλει σε πολύχρονη κάθειρξη, για προτροπή σε στάση και ανυπακοή στους νομούς έκτακτου ανάγκης, που ειδικά για αυτήν την πανδημία επέβαλε το κράτος.
    Θα μου πεις που να το ξέρεις εσύ άρρωστη είσαι, να ρωτήσεις την γλάστρα ουρά Έλενα, θα σου πει τι με ρωτάς τώρα? νομικός είμαι για να ξέρω τέτοια?
    Έχεις είδωλο τον πρόεδρο σου Ερντογαν, που δεν έκλεισε τα πάντα,δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία, δεν πήρε και δεν παίρνει σκληρά μετρά, γιατί για ΕΣΑΣ μετράει το χρήμα πάνω από κάθε ανθρωπινή ζωή.
    Τα μαγαζάκια τα τοπικά,ουτε τα μεγάλα, ούτε οι πολυεθνικές, που δεν εμπορεύονται είδη απολύτου Πρώτης Ανάγκης, είναι κλειστά γιατί είναι άκρως επικίνδυνα να γίνουν φορείς μεταδότες του Ίου.
    Είσαι σίγουρη ότι τέλειωσες Δημοτικό? το ότι έχεις απολυτήριο δεν σημαίνει ότι κατάλαβες, αυτά που μαθαίνουν τα παιδάκια στο Δημοτικό.
    Ευτυχώς σε πετάξαμε για πάντα στον κουβά, με τα σκουπίδια και ελπίζουμε να μην σε ξαναδούμε ούτε ΔΣ ποτέ στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άννα Αμόρφωτη Πομακα,Ανωμαλη Χωριάτισσα, ποσα λεφτά αγόρασες το μαιμου πτυχίο σου?
    Τηλεδιάσκεψη-εργασία εξ αποστάσεως, σημαίνει ότι με την συγκατάθεση σου επιτρέπεις να μπούμε ΟΛΟΙ στον χώρο που ΕΣΥ κ μόνον ΕΣΥ μας επιτρέπεις να δούμε και να ακούσουμε.
    Εσύ μαζί με την ομάδα σου ΟΛΟΙ γεροντάκια ανόητα, μακριά από την σύγχρονη τεχνολογία και λογικό, όταν έχεις μαζέψει ότι είναι 70+, άλλα ΠΟΤΕ δεν φταίει ο υπαλληλάκος, άλλα ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΛΔ ο ΠΟΜΑΚΟΣ μπαμπάς σου και ΕΣΥ .
    Δεν πληρώσατε κάποιον, να σας κάνει ένα σύντομο μάθημα ευπρέπειας on camera, δεν ξέρατε χωριάτες αμόρφωτοι είσαστε άξεστοι, πλήρωσε να μάθουν τα γερόντια σου τι πρέπει να κάνουν πριν ανοίξουν την κάμερα για δημοσία προβολή.
    ΟΛΟΙ μπορούσαμε να σας βγάλουμε στο σφυρί, άλλα είστε όλοι τόσο κακομούτσουνοι,τοσο χωριάτες που σας αγνοήσαμε.
    Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ που είναι του ιδίου επιπέδου σας έβγαλε ξεβράκωτους, γιατί Πακιστανός ξεπακιστανος, χωρίς σπουδές τελείως αγράμματος, προσπαθεί να μάθει να είναι στο προχθές, που είναι πολύ μπροστά από το 1990 που ζεις εσύ και τα λαμόγια που έχεις στην παράταξη σου.
    Η Anna Raftopoulou είναι με τον Γιωργος Αργυρος και 10 ακόμη. 9 Απριλίου στις 10:01 μ.μ. ·
    Ανακοίνωση Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 7/4/2020, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, έλαβε χώρα ένα σοβαρότατο ατόπημα από πλευράς της Δημοτικής Αρχής, μία στημένη ανήθικη απρέπεια, την οποία η παράταξή μας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πομάκος ήθελε να γίνει Δήμαρχος, δεν το πέτυχε, τρελάθηκε γιατί ξέρει ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχε, άλλα η κόρη ανώμαλη, αυτός ακόμα πιο ανώμαλος, τώρα τους φταίνε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΜΑΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Κ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΑΛΙ Κ ΝΥΧΙΑ ΣΑΛΑΤΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΣΥΧΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αννούλα-Νούλα της Λούτσας Βουρτσας ήθελες επίμονα ζωντανή αναπαράσταση του εγκλήματος και πάλι έβγαζες Ανακοινώσεις Διαμαρτυρίας και όλα αυτά τα γελοία που οίνε πιασαρικά, για λαμόγια πι 1960.
    Θα μου πεις το όνειρο του ξυπόλυτου σώγαμπρου πατερούλη σου ακολουθείς την βλακεία αυτού εφαρμόζεις και μετά κλαις.
    Σε έβγαλε ο COVID 19 στην σέντρα του γυαλιού και έδειξες εσύ και η συμμορία σου ΟΛΑ τα κρυφά χαρίσματα που έχετε να μας οδηγήσετε στο 1961, ΟΛΟΙ μας το έχουμε περάσει πριν 60 χρόνια, μόνον εσύ η κωλοτούμπα, ο ανόητος πατερούλης σου και η ληστρική συμμορία γερόντων που μάζεψες, έχετε μείνει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου