Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Το Ritz πρόλαβε και πουλήθηκε πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού

Το Ritz πρόλαβε και πουλήθηκε πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊούΗ διαδικασία πώλησης άρχισε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πάνε επιτόπου να δουν το ακίνητο πριν επιβληθούν ταξιδιωτικοί περιορισμοί
Κάτι λιγότερο από 800 εκατ. στερλίνες ή 997 εκατ. δολ. πουλήθηκε το ξενοδοχείο Ritz του Λονδίνου από τους δισεκατομμυριούχους αδελφούς Barclay.
Η νομική φίρμα Macfarlanes αναφέρει σε ανακοίνωση ότι συμβούλευσε έναν από τους ιδιώτες επενδυτές από το Κατάρ για την απόκτηση του εμβληματικού ξενοδοχείου που πρωτο-άνοιξε τις πόρτες του στο Μέιφερ του Λονδίνου το 1906.
Το Ritz βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης μεταξύ των αδελφών – κληρονόμων David και Frederick Barclay.Η διαμάχη έγινε γνωστή δημοσίως τον περασμένο μήνα όταν αποκαλύφθηκε σε δικαστήριο ότι ο Frederick είχε ηχογραφηθεί μυστικά από έναν ανιψιό του στο ξενοδοχείο.


Ο Frederick Barclay είχε πει ότι έχει δεχθεί ανταγωνιστικές προσφορές που ξεπερνούσαν το 1 δισ. στερλίνες και είχε απειλήσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν η πώληση γινόταν σε χαμηλότερο τίμημα.
Το Ritz πωλείται μαζί με μια γειτονική ιδιοκτησία που επιτρέπει τη δυνατότητα επέκτασης.
Η διαδικασία πώλησης άρχισε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πάνε επιτόπου να δουν το ακίνητο πριν επιβληθούν ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Ritz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου