Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Apple: Αποκτά την εφαρμογή Dark Sky για να ενισχύσει τα δεδομένα καιρού στα iPhones

Η εφαρμογή Dark Sky θα συνεχίσει να προσφέρεται στα $ 3,99 στο App Store για iPhones και iPads, αλλά δεν θα πωλείται πλέον για συσκευές Android
Τη δημοφιλή εφαρμογή Dark Sky αγόρασε η Apple για να ενισχύσει τις εφαρμογές καιρού στις συσκευές της.
Η υπηρεσία, η οποία υπήρχε στο διαδίκτυο και στις πλατφόρμες iPhone και Android, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό παρέχοντας πιο συγκεκριμένα δεδομένα και ειδοποιήσεις, όπως όταν πρόκειται να βρέξει.

Η Dark Sky ανακοίνωσε τη συμφωνία στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας ότι «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους, με πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο, από όσο θα μπορούσαμε μόνοι μας.» Οι εταιρείες δεν δημοσιοποίησαν το ποσό της συμφωνίας.

Η Apple έχει συμπεριλάβει μια εφαρμογή καιρού στις συσκευές της από το πρώτο iPhone και αυτή τη στιγμή λαμβάνει τα δεδομένα της από το Weather Channel. Ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει αυτήν τη συμφωνία για να ανανεώσει την εφαρμογή της.

Η εφαρμογή Dark Sky θα συνεχίσει να προσφέρεται στα $ 3,99 στο App Store για iPhones και iPads, αλλά δεν θα πωλείται πλέον για συσκευές Android. Η Dark Sky ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας του ιστότοπού της θα σταματήσει την 1η Ιουλίου, ενώ τα εργαλεία για άλλες εφαρμογές και ιστότοπους θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου