Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Καβάλα: Σε στάση λεωφορείου έπεσε κλεμμένο Ι.Χ. με μετανάστες!

Ο οδηγός, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τα περιπολικά, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου στο ύψος του οικισμού Αυλή Καβάλας, όπου ακινητοποιήθηκε
Το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα και οι επιβάτες ήταν παράτυποι μετανάστες! Αυτό ήταν το σκηνικό της κινηματογραφικής καταδίωξης που έγινε σε περιοχή της Καβάλας και είχε ως αποτέλεσμα το ύποπτο όχημα να πέσει σε στάση λεωφορείου, όπου ευτυχώς δεν περίμεναν επιβάτες!
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινείτο στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και χώθηκε στο επαρχιακό δίκτυο προσπαθώντας να διαφύγει από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν. Τελικά, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» στη στάση στο ύψος του οικισμού Αυλή Καβάλας, όπου ακινητοποιήθηκε.
Ο 29χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης αλλά και ότι μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες στην ενδοχώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 5 Δεκεμβρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο.

Το όχημα κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο 29χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με κατηγορίες για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, κλοπή, απείθεια και πλήθος παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου