Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Μετά τα γήπεδα... σουίτες και στα μπουζούκια

1.000 ευρώ κοστίζει η ενοικίαση σουίτας στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης -
Με τηλεκοντρόλ δίνονται οι παραγγελίες των Vip πελατών
Τα κέντρα διασκέδασης εκσυγχρονίζονται και επαναπλασάρουν το προϊόν τους στα πρότυπα φημισμένων κλαμπ του εξωτερικού, προσφέροντας υπηρεσίες που απευθύνονται σε όσους έχουν χρήματα να ξοδέψουν. Για παράδειγμα, στο κέντρο διασκέδασης Yton, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, κατασκευάστηκαν τέσσερις σουίτες σαν κι αυτές που κοσμούν μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, όπως το Γ. Καραϊσκάκης, με σκοπό να προσελκύσουν ViPs πελάτες. Πρόκειται για μεγάλους ευρύχωρους και πολυτελείς χώρους, με καθιστικό που περιλαμβάνει καναπέδες και τηλεόραση, δική του τουαλέτα και μπαλκόνι από το οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα αλλά και να απομονωθεί αν επιθυμεί τραβώντας τις μαύρες κουρτίνες.
Ο πελάτης που θα επιλέξει να κλείσει μια σουίτα, έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε αυτή χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς υπάρχει ξεχωριστή ρεσεψιόν κι ένα μάτσο όμορφες κοπέλες ντυμένες στα λευκά σε οδηγούν έως τη πόρτα της. Μέσα στο χώρο σου παρέχεται τηλεκοντρόλ και πατώντας τα κουμπιά του δίνεις την παραγγελία σου, είτε για φαγητό, είτε για ποτό.
Βέβαια και το κόστος ενοικίασης της σουίτας είναι αντίστοιχο των υπηρεσιών που προσφέρονται και που δεν απευθύνονται στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα.

Συγκεκριμένα, για την ενοικίαση της μεγάλης σουίτας μια παρέα δέκα ατόμων θα πληρώσει 1.000 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται στη τιμή τα premium ποτά, με τις τιμές στο μπουκάλι να ξεκινούν από τα 250 ευρώ. Οι μικρότερες σε χωρητικότητα σουίτες κοστίζουν 500 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος φαγητού και ποτού.
Οι σουίτες δεν απευθύνονται μόνο σε οικονομικά ευκατάστατους αλλά και σε διάφορα πάρτι για 20 έως 50 άτομα είτε γενέθλια μπάτσελορ που ουσιαστικά συμφέρει οικονομικά αφού κοστίζει πολλαπλάσια το να διοργανώσεις ένα πάρτι τέτοιου βεληνεκούς με παροχές σαν αυτές . Επίσης οι σουίτες είναι κατάλληλες για την σωστή ξενάγηση ξένων επισκεπτών είτε για ψυχαγωγικούς λόγους στη χώρα μας είτε για business αφού κλείνοντας την εσωτερική μπαλκονόπορτα αρκετά είναι τα άτομα 8 έως και 15 σε αριθμό που μπορούν να καθίσουν και να συζητήσουν οποιαδήποτε επαγγελματικά deels με την ηχομόνωση που τους παρέχεται πίνοντας το ποτό τους είτε τρώγοντας από τον εξαιρετικό παγκοσμίως διακεκριμένο γιαπωνέζο σεφ Τάκε στον εσωτερικό χώρο της σουίτας και παράλληλα αφήνοντας παράλληλα στον εξωτερικό χώρο μπαλκόνι τους υπόλοιπους αρκετούς σε αριθμό φίλους οι οικογένεια να συνεχίσουν την ψυχαγωγική διασκέδαση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου